» » Zöld Tea A Weight Loss

Zöld Tea A Weight Loss

Zöld Tea A Weight LossHa a fogyás az egyik a top egészségügyi célok, zöld tea segíthet. Egyes tanulmányok azt mutatják, hogy az anyagok zöld tea május felajánl több súly-veszteség elősegítő hatások, mint felgyorsítja az anyagcserét, és elnyomja az étvágyat.

Bár az antioxidáns-gazdag sört nem segít shed font a saját, van némi bizonyíték arra, hogy a zöld tea fogyasztása támogathatja a fogyás erőfeszítések.

Hogyan Zöld Tea elősegíti a fogyás?

Zöld tea tartalmaz koffeint, amelyek ismert, hogy növeli a hőtermelés (egy biológiai folyamat részt égő kalória). A 2007-es jelentése az élettani American Journal: szabályozó, Integrative és összehasonlító élettan, tudósok állapot, hogy a zöld tea is harcolni általában kíséri fogyás Anyagcsere csökkenése.

Szerint a jelentés szerzők zöld tea is gátolja a katekol-O-metiltranszferáz (egy enzim ismert, hogy ravasz az agy vegyi anyagok étvágy szabályozásában részt bontás) hatásait.

Kattintson ide vásárolni KouTea a hivatalos honlapja

Zöld tea hatékony?

Bizonyos található zöld tea antioxidánsokat úgy tűnik, hogy egy "kis pozitív hatása" a fogyást és karbantartása fogyás, szerint a jelentést közzé az International Journal of Obesity 2009-ben. Az elemzés 11 tanulmányok, a zöld tea és a fogyás vagy a testsúly karbantartása, kutatók megállapították, hogy zöld tea antioxidáns ismert katekin segíthet növelni metabolizmusát.

Mégis a nemzeti egészségügyi intézetek (NIH) figyelmeztet, hogy nincs elegendő tudományos bizonyíték, hogy állapítsa meg, hogy a zöld tea hatékony fogyás. Azonban epigallocatechin gallát (egy a zöld tea catechin) segíthet mérsékelten túlsúlyos embereket lefogy, szerint az NIH.

Ez biztos?

Míg a zöld tea valószínűleg biztonságos a legtöbb felnőtt, ivás több mint öt csésze egy nap vezethet mellékhatás a koffein kapcsolatos (mint például a fejfájás, idegesség, alvászavar, és a szabálytalan szívverés). A koffein, a zöld tea is súlyosbíthatja bizonyos egészségügyi feltételek, beleértve a szorongás, a magas vérnyomás és a cukorbetegség.

Zöld Tea A Weight Loss

Mikor használ ez?

A legtöbb felnőtt mérsékelten növekvő zöld tea bevitel irányulhat súlyát előnyeit anélkül, hogy a negatív egészségügyi hatások. De annak érdekében, hogy jelentős fogyás, fontos, hogy össze az egészséges táplálkozás, rendszeres testmozgás (beleértve a közepes intenzitású aerob tevékenységet és heti két erő képzések legalább két és fél óra). Ha azt fontolgatja, zöld tea-kiegészítők (vagy bármilyen más természetes fogyás támogatást), győződjön meg róla, hogy konzultáljon orvosával a kezelés megkezdése előtt.

Kattintson ide vásárolni KouTea a hivatalos honlapja