» » Zeleni čaj Za Hujšanje

Zeleni čaj Za Hujšanje

Zeleni čaj Za HujšanjeČe je izguba teže je eden od vaših vrh zdravstvenih ciljev, zeleni čaj lahko pomaga. Nekatere študije kažejo, da snovi v zeleni čaj lahko ponudi več teže izguba spodbujanje učinki, kot so pospešitev vaš metabolizem in zatirati vaš apetit.

Čeprav antioksidant bogati pivo ne pomagajo shed funtov na lastno, obstaja nekaj dokazov, da pitje zelenega čaja lahko podpira vaš trud hujšanje.

Kako zeleni čaj spodbuja hujšanje?

Zeleni čaj vsebuje kofein, ki je znano, da povečajo termogeneza (biološki proces vključeni v kurjenje kalorij). V poročilu za leto 2007 iz American Journal of Physiology: regulativni, integrativno in primerjalna fiziologija, znanstveniki navajajo, da zeleni čaj lahko boj zmanjšanje presnove, ki navadno spremlja izgubo teže.

Glede na poročila avtorjev, zeleni čaj lahko tudi zavira učinke katehol-O-metiltransferaza (encim znano, da sproži razčlenitev možganskih kemikalij, ki sodelujejo pri uravnavanju apetita).

Kliknite tukaj za nakup KouTea iz uradna spletna stran

Je zeleni čaj učinkovit?

Nekaterih antioksidantov najdemo v zeleni čaj zdi, da so "majhen pozitiven učinek" na hujšanje in vzdrževanje teže, glede na poročilo, objavljena v International Journal of debelosti v 2009. V analizi 11 študij o zeleni čaj in hujšanje ali vzdrževanje teže, raziskovalci so ugotovili, da zeleni čaj antioksidanti, ki so znani kot katehini lahko pomaga povečati metabolizma.

Še vedno, National Institutes of Health (NIH) previdnost, ki ni dovolj znanstvenih dokazov, da ugotovi, ali je zeleni čaj učinkovit za hujšanje. Vendar pa, epigallocatechin galat (catechin, najdemo v zeleni čaj) lahko pomagajo zmeren preves ljudem izgubiti težo, v skladu z NIH.

Je to varen?

Medtem ko zeleni čaj je verjetno varno za večino odraslih, pitje več kot pet skodelic na dan lahko povzročila neželeni učinki kofeina, povezanih z (npr. glavobol, živčnost, težave s spanjem in nereden srčni utrip). Kofein v zeleni čaj lahko tudi poslabša nekaterih zdravstvenih pogojev, vključno z anksioznost, visok krvni tlak, in diabetes.

Zeleni čaj Za Hujšanje

Kdaj bi morali uporabiti?

Za večino odraslih, zmerno povečanje vnosa zeleni čaj lahko prinese nekaj teže izguba koristi brez povzroča negativne učinke na zdravje. Ampak za izkušnje znatno izgubo teže, je pomembno, da zdravo prehrano z redno vadbo (vključno z vsaj dve in pol ure zmerno intenzivne aerobne aktivnosti in dve zasedanji treninga na teden). Če razmišljate o uporabi dodatkov zeleni čaj (ali poljuben drugi naravno pomoč pri hujšanju), se prepričajte, da se posvetujte s svojim zdravnikom pred začetkom zdravljenja.

Kliknite tukaj za nakup KouTea iz uradna spletna stran