» » Vihreä Tee Laihtuminen

Vihreä Tee Laihtuminen

Vihreä Tee LaihtuminenJos painon lasku on yksi alkuun liittyvät tavoitteet, vihreä tee voi auttaa. Jotkut tutkimukset osoittavat, että aineiden vihreää teetä voi tarjota useita paino tappio edistäviä vaikutuksia, kuten nopeuttaa aineenvaihduntaa ja tukahduttaa ruokahalua.

Vaikka antioksidantti rikas hautua ei auta sinua eroon puntaa yksin, on jonkin verran näyttöä siitä, että juominen vihreää teetä voi tukea laihtuminen ponnisteluja.

Miten vihreää teetä edistää laihtuminen?

Vihreä tee sisältää kofeiinia, joka tiedetään lisäävän lämmöntuotanto (biologinen prosessi mukana polttaa kaloreita). Vuonna 2007 kertomus amerikkalainen lehti fysiologia: sääntely, Integratiiviset ja vertaileva fysiologia, tutkijat toteavat, että vihreä tee voi taistella aineenvaihduntaa, joka yleensä liittyy laihtuminen väheneminen.

Mukaan raportin laatijat vihreää teetä voi myös estää katekoli-O-methyltransferase (entsyymi nimeltään laukaista aivojen kemikaalien sääntelevien ruokahalu jakautuminen) vaikutuksia.

Klikkaa tästä ostaa KouTea virallinen sivusto

Vihreä tee on tehokas?

Tietyt antioksidantit löytyi vihreää teetä näyttäisi olevan "pieni positiivisesti" laihtuminen ja painon ylläpitoon mukaan raportti julkaistiin International Journal of Obesity vuonna 2009. Analyysinsä 11 tutkimuksia vihreä tee ja laihtuminen tai painon ylläpitoon tutkijat huomasivat, että vihreä tee antioksidantteja kutsutaan catechins voi auttaa lisätä aineenvaihduntaa.

Kuitenkin National Institutes Health (NIH) varoitus, että ei ole riittävästi tieteellistä näyttöä, onko vihreä tee on tehokas laihtuminen. Kuitenkin epigallocatechin gallate (catechin löytyy vihreää teetä) voi auttaa kohtalaisen ylipainoisia ihmisiä laihtua, mukaan NIH.

Onko se turvallista?

Vihreä tee on todennäköisesti turvallista useimmille aikuisille, juominen yli viisi kupillista päivässä voi johtaa kofeiini liittyviä haittavaikutuksia (esim. päänsärky, hermostuneisuus, unihäiriöt ja epäsäännöllinen). Vihreä tee kofeiinia voi myös pahentaa jotkin terveysongelmat, kuten ahdistuneisuus, korkea verenpaine ja diabetes.

Vihreä Tee Laihtuminen

Milloin kannattaa käyttää?

Useimmat aikuisten kohtalaisen lisätä vihreää teetä saanti voi tuottaa painoa edut aiheuttamatta negative health aikaansaada. Mutta jotta merkittävä painon lasku, on tärkeää yhdistää terveellinen ruokavalio ja säännöllinen liikunta (mukaan lukien vähintään kaksi ja puoli tuntia kohtalaisen aerobista toimintaa ja kaksi voimaa koulutustilaisuutta viikossa). Jos harkitset vihreää teetä (tai jokin muu luonnollinen laihtuminen tukea), varmista, että lääkärisi kanssa ennen hoidon alkua.

Klikkaa tästä ostaa KouTea virallinen sivusto