» » Ved Hjelp Av Appetitt Suppressants

Ved Hjelp Av Appetitt Suppressants

Mange mennesker finne slanking tøff som de fleste dietter er til restriktive på typene mat som kan spises eller mengden kalorier som kan brukes hver dag. På grunn av det faktum at disse dietter kan være så trist tyggemotstand, er det uunngåelig at folk vil bli offer for deres cravings og ikke klarer å holde seg til sine dietter.

En måte å komme seg rundt disse mat cravings er å vurdere å bruke appetitt suppressants. Disse er tilgjengelige som både reseptfrie og over-the-counter produkter og kan hjelpe deg å kontrollere cravings og forhåpentligvis miste vekt. Det er flere måter som appetitt suppressants kan være i stand til å hjelpe deg å miste vekt.

Noen appetitt suppressants fungerer ved å gjøre kroppen din tro som er fulle, uavhengig av når du faktisk har spist, og dermed dempe appetitten. Du er derfor mer tilbøyelig til å spise mindre enn du normalt ville.

Noen appetitt suppressants også bidra til å øke stoffskiftet og brenne kalorier betyr at du kan fortsette å nyte mat som du liker mens fortsatt gå ned i vekt. Denne fordelen er svært nyttig i å la dieter å holde seg til kostholdet som de ikke har til å begrense fra kostholdet visse matvarer.

En annen fordel fra å bruke appetitt suppressants er at over tid kroppen din blir vant til å spise store mengder mat. Appetitt suppressants kan bidra til å redusere den fysiske mengden av maten du spiser hver dag, og så det er derfor mer sannsynlig at du magen vil gå tilbake til normal størrelse, og du bare vil ikke krever så mye mat å føle seg fornøyd selv når du er ferdig med å bruke appetitt suppressants.

Fleste opplever at de ikke har til å ta appetitt suppressants forever, vanligvis flere uker eller måneder er nok til å hjelpe dieter komme over det første presset av cravings og begynne å gå tilbake kroppen til det normale, slik at de ikke trenger å spise så mye for å føle så fornøyd. Appetitt suppressants kan hjelpe deg å nå dine mål vekten.

Klikk her for å se våre nyeste slanking pillen rabattilbud

Risikoer og fordeler med å bruke appetitt Suppressants

Appetitt suppressants er stoffer som tar sikte på å redusere din appetitt for å hindre absorbsjon av mat komponenter som kan føre til fedme. Disse stoffene kan være naturlig eller syntetisk. De mest populære appetitt suppressants er avledet fra hoodia planter. Andre naturlig appetitt suppressants er blandinger av anlegget ingrediensene som grønn te og tang. Syntetiske stoffer som tjener som appetitt suppressants inkluderer mazindol, phentermine, benzphetamine og diethylpropion.

Når du ber om en resept for noen av disse stoffene, legen bør vurdere hvorvidt du har noen av følgende betingelser: graviditet, amming, allergi, diabetes, hypertensjon, nyresykdom, hjertesykdommer, anfall eller epilepsi, grønn stær, hypertyreose (overaktiv skjoldbruskkjertel), eller en historie eller gjeldende inntak av alkohol eller narkotika. Disse forholdene kan endre måten kroppen eliminerer stoffet og predisponere deg for bivirkninger.

Klikk her for å se våre nyeste slanking pillen rabattilbud

Risikoen ved å bruke appetitt Suppressants

De største risikoen med å ta appetitt suppressants er deres bivirkninger. Siden de er analog med illegale rusmidler kalt amfetamin i form av kjemisk struktur, er sine bivirkninger også like. Appetitt suppressants kan forårsake nervøsitet, hjertebank (rask vibrerende av hjertet), rystelser (rister hendene), rastløshet, høyt blodtrykk og søvnløshet. Andre uønskede effekter inkluderer svette, overdreven tørst og forstoppelse. Ironisk nok, mens appetitt suppressants kan forårsake søvnløshet, de kan også forårsake døsighet.

Når tatt uten resept, kan disse stoffene øke risikoen for toksisitet. Giftige nivåer skyldes overdose kan føre til forvirring, kramper eller anfall, hallusinasjoner og verste, koma (tap av bevissthet hvor du ikke kunne bli vekket selv om du er utsatt for en smertefull stimulans).

Klikk her for å se våre nyeste slanking pillen rabattilbud

Fordelene med å bruke appetitt Suppressants

The Food and Drug Administration (FDA) har godkjent bruk av mange appetitt suppressants. Hvis det er risiko involvert i bruk dem, hvorfor ble disse stoffene godkjent? Begrunnelse i bruken av appetitt suppressants ligger i det faktum at de kan hjelpe i å miste vekt. Dette er svært viktig i dag fordi fedme har allerede blitt merket en globale epidemien. Forskning gjort på appetitt suppressants har vist at hvis du følger doctor's resepter, kan du miste så mye som 5 til 10 prosent av kroppsvekten din.

For eksempel, hvis du veier 150 pund, kan du miste ca 7.5 til 15 lb med regelmessig inntak av disse stoffene samtidig som en sunn livsstil. Appetitt suppressants anbefales ikke hvis du har en body mass index (BMI) under 30. Unntaket til dette prinsippet er hvis du har en BMI på minst 27, og du har en fedme-i slekt uorden som diabetes, høyt blodtrykk eller Metabolsk syndrom. Du kan beregne din BMI ved å dele din vekt i kilo av plassen i din høyde i meter.

Gitt disse risk og fordeler av å bruke appetitt suppressants, vil du kanskje tenke to ganger om å kjøpe og bruke dem. Hvis du virkelig ønsker å gå ned i vekt ved hjelp av en appetitt suppressant, diskutere det med legen din.

Klikk her for å se våre nyeste slanking pillen rabattilbud