» » Ved Hjælp Af Appetit Suppressants

Ved Hjælp Af Appetit Suppressants

Mange mennesker finder slankekur hårde som de fleste kostvaner er til restriktive på typer af fødevarer, der kan blive spist eller mængden af kalorier, der kan forbruges hver dag. At disse kost kan være så uappetitlige, er det uundgåeligt at folk vil bliver ofre for deres cravings og undlade at holde fast i deres kost.

En måde at omgå disse fødevarer cravings er at overveje at bruge appetit suppressants. Disse er tilgængelige som receptpligtige og over-the-counter produkter og kan hjælpe dig med at kontrollere cravings og forhåbentlig tabe. Der er flere måder, appetit suppressants måske vil kunne hjælpe dig med at tabe.

Nogle appetit suppressants arbejde ved at gøre din krop, mener, at der er fuld, uanset hvornår du faktisk har spist og dermed miljøhenseende din appetit. Du er derfor mere tilbøjelige til at spise mindre, end du plejer.

Nogle appetit, suppressants også bidrage til at øge dit stofskifte og brænde kalorier, hvilket betyder, at du kan fortsætte med at nyde de fødevarer, som du kan lide mens stadig miste vægt. Denne fordel er meget nyttige i at lade dieter at holde sig til deres kost, som de ikke er med til at begrænse fra deres kost visse fødevarer.

En anden fordel benytte appetit suppressants er, at din krop over tid har vant til at spise store mængder mad. Appetit suppressants kan hjælpe med at reducere den fysiske mængde mad, du spiser hver dag, og så det er derfor mere sandsynligt, at du mave vil vende tilbage til sin normale størrelse og du simpelthen kræver ikke så meget mad til at føle sig tilfreds, selv når du er færdig med at bruge suppressants appetit.

De fleste mennesker finde at de ikke behøver at tage appetit suppressants for evigt, er nok til at hjælpe dieter komme over det første pres af cravings og begynde at vende tilbage til deres krop til normal så de ikke behøver at spise så meget for at føle sig så tilfreds generelt flere uger eller måneder. Appetit suppressants kan hjælpe dig med at nå dit mål vægt.

Klik her for at se vores nyeste slankekur pille rabat-tilbud

Risici og fordele ved at bruge appetit Suppressants

Appetit suppressants er narkotika, der har til formål at formindske din appetit for at forhindre absorption af fødevarer komponenter, der kan føre til fedme. Disse stoffer kan være naturlige eller syntetiske. De mest populære appetit suppressants er afledt af hoodia planter. Andre naturlige appetit suppressants er blandinger af vegetabilske ingredienser som grøn te og Tang. Syntetiske stoffer, der tjener som appetit suppressants omfatter mazindol, phentermine, benzphetamine og diethylpropion.

Når du beder om en recept for nogen af disse narkotika, lægen bør vurdere, om du har en af følgende betingelser: graviditet, amning, allergi, diabetes, hypertension, Nyre sygdom, hjertesygdomme, beslaglæggelser eller epilepsi, grøn stær, hyperthyroidism (overactive thyroidea), eller en historie eller aktuelle indtagelse af alkohol eller narkotika. Disse betingelser kunne ændre den måde din krop eliminerer narkotika og være du prædisponerende for bivirkninger.

Klik her for at se vores nyeste slankekur pille rabat-tilbud

Risici ved hjælp af appetit Suppressants

De største risici for at tage appetit suppressants er deres bivirkninger. Da de er magen til de ulovlige stoffer, kaldet amfetamin i kemiske struktur, er deres bivirkninger også lignende. Appetit suppressants kan forårsage nervøsitet, hjertebanken (hurtig mens af hjertet), skælven (omrystning af hænder), rastløshed, højt blodtryk og søvnløshed. Andre uønskede virkninger omfatter sweating, overdreven tørst og forstoppelse. Ironisk nok, mens appetit suppressants kan medføre søvnløshed, kan de også forårsage døsighed.

Når taget uden recept, kunne disse stoffer øger din risiko for toksicitet. Toksiske niveauer skyldes overdosis kunne føre til forvirring, Krampetrækning eller beslaglæggelse, hallucination og værste, koma (tab af bevidsthed, hvor du ikke kunne vækkes selv hvis du udsættes for smertefulde stimuli).

Klik her for at se vores nyeste slankekur pille rabat-tilbud

Fordele ved at bruge appetit Suppressants

Food and Drug Administration (FDA) har godkendt brugen af mange appetit suppressants. Hvis der er risici involveret i at bruge dem, hvorfor godkendtes disse narkotika? Begrundelse i anvendelsen af appetit suppressants ligger i det faktum, at de kan bidrage til at tabe vægt. Dette er meget vigtigt i dag fordi fedme har allerede været mærket en global epidemi. Forskning udført på appetit suppressants har vist, at hvis du følger lægens recepter, risikerer du at miste så meget som 5-10 procent af din kropsvægt.

For eksempel hvis du vejer 150 lb., kan du miste omkring 7,5-15 lb. med regelmæssig indtagelse af disse narkotika mens du samtidig bevarer en sund livsstil. Appetit suppressants anbefales ikke hvis du har et body mass index (BMI) under 30. Undtagelsen til dette princip er Hvis du har en BMI på mindst 27, og du har en fedme-relaterede disorder som diabetes, højt blodtryk eller metabolisk syndrom. Du kan beregne dit BMI ved at dividere din vægt i kilogram med kvadratet på din højde i meter.

Da disse risici og fordele ved at bruge appetit suppressants, kan du tænke to gange på køber og bruger dem. Hvis du virkelig ønsker at tabe vægt, ved hjælp af en appetit suppressant, drøfte det med din læge.

Klik her for at se vores nyeste slankekur pille rabat-tilbud