» » Ulei De Krill: Foloseste, Efecte Secundare, Interacţiunile şi Avertismente

Ulei De Krill: Foloseste, Efecte Secundare, Interacţiunile şi Avertismente

Alte nume de ulei de Krill

Ulei De Krill: Foloseste, Efecte Secundare, Interacţiunile şi AvertismenteAceite de Krill, Acide Docosahexaénoïque, Gras Acides Oméga 3, Acides Gras N-3, Acides Gras Polyinsaturés, Acides Gras W3, ulei de Krill Antarctic, Concentré de Protéines marini, DHA, Docosahexanoic Acid, EPA, Euphausia Superba ulei, Euphausiacé, Euphausiids ulei, Huile d' Euphausia Superba, Huile de Krill, Huile de kril Antarctique, Huile d'Oméga 3, Marine proteine se concentreze, n-3 acizi graşi, Omega 3, Omega-3 acizi graşi, Omega-3Oméga 3, Omega-3 acizi graşi, Omega-3 ulei, acizi graşi polinesaturaţi, W-3 acizi graşi

Prezentare generală de ulei de Krill

Ulei de krill este uleiul de la un animal mic, creveţi-ca. OS balene, oprea şi balena rechini mananca kril în primul rând. În Norvegiană, cuvântul "krill" înseamnă "balena alimente." Oamenii extract de ulei de krill, puneţi-l în capsule şi să-l utilizaţi pentru medicina. Unele nume de brand Kril ulei produse indică faptul că le utilizează Antarctic krill. Aceasta se referă de obicei la specii de kril numit Euphausia superba.

Kril ulei este folosit pentru boli de inima, nivel ridicat de anumite grăsimilor din sânge (trigliceride), colesterol ridicat, hipertensiune arterială, accident vascular cerebral, cancer, osteoartrita, depresie, sindromul premenstrual (PMS) şi dureroase perioadelor menstruale.

Cum funcţionează? Ulei de krill contine acizi grasi similar cu ulei de peşte. Aceste grasimi sunt gândit să fie grăsimi benefice, care reduce umflarea, mai mic de colesterol, şi să facă trombocite mai putin lipicios. Când trombocite sunt mai puţin aderente acestea sunt mai puţin susceptibile de a forma cheaguri.

Click aici pentru a cumpara ulei de Krill la site-ul oficial

Utilizări & eficacitatea de ulei de Krill

Dovezi insuficiente pentru:
  • Ridicat de colesterol. În curs de dezvoltare de cercetare arată că luaţi zilnic 1-1,5 grame de un produs de ulei de kril specifice (Neptun Krill Oil, Neptun tehnologii & bioresurselor, Inc) reduce colesterolului total şi colesterolul "rau" lipoproteine cu densitate (LDL), şi creşte colesterol "bun" lipoproteine cu densitate mare (HDL) la pacienţii cu valori crescute ale colesterolului. Doze mai mari de 2-3 grame zilnic apar, de asemenea, reduce în mod semnificativ nivelurile de trigliceride, un alt tip de grăsimi din sânge.
  • Sindromul premenstrual (PMS). Există unele dovezi că luaţi zilnic 2 grame de un produs de ulei de kril specifice (Neptun Krill Oil, Neptun tehnologii & bioresurselor, Inc) ar putea reduce simptomele de PMS; dar unii experţi întrebarea aceste constatări, deoarece ei cred că studiul nu a fost bine proiectat.
  • Artrita. Unele cercetări sugerează că persoanele cu artrita care iau zilnic 300 mg de un produs de ulei de kril specifice (Neptun Krill Oil, Neptun tehnologii & bioresurselor, Inc) au mai puţină durere şi rigiditate şi funcţia mai bine după 30 de zile de tratament.
  • Hipertensiune arterială.
  • Accident vascular cerebral.
  • Cancer.
  • Depresie.
  • Alte condiţii.
Mai multe dovezi este necesar pentru a evalua eficacitatea de ulei de krill pentru aceste utilizări.

Click aici pentru a cumpara ulei de Krill la site-ul oficial

Efecte secundare & siguranţă de ulei de Krill

Ulei de krill pare să fie sigure pentru majoritatea adulţilor atunci când sunt utilizate în mod corespunzător pentru o perioadă scurtă de timp (până la trei luni). Cercetare pe ulei de krill nu a evaluate în mod adecvat siguranţa sau efectele secundare posibile sale. Cu toate acestea, este probabil că uleiul de kril poate cauza unele efecte secundare similare cu ulei de peşte ca respiratia urat mirositoare, pirozis, gust dubios, stomac deranjat, greaţă şi pierde scaune.

Precauţii speciale & avertismente: Sarcina şi alăptarea: nu sunt suficiente este cunoscut despre utilizarea de ulei de krill în timpul sarcinii şi alăptării. Staţi pe partea de siguranţă şi pentru a evita utilizarea.

Fructe de mare alergie: unele persoane care sunt alergice la fructe de mare, de asemenea, ar putea fi alergic la suplimente de ulei de kril. Nu există nici o informaţii fiabile care arată cât de probabil oamenii cu alergii de fructe de mare sunt pentru a avea o reacţie alergică la ulei de krill; cu toate acestea, până când mai mult este cunoscute, Evitaţi utilizarea de ulei de krill sau l utilizaţi cu prudenţă, dacă aveţi o alergie de fructe de mare.

Chirurgie: Pentru că uleiul de kril poate încetini de coagulare a sângelui, există preocupare că aceasta ar putea creşte riscul de sângerare în timpul şi după chirurgie. Încetaţi să utilizaţi ulei de krill cel puţin 2 săptămâni înainte de o intervenţie chirurgicală programată.

Doză corespunzătoare de ulei de krill depinde de mai mulţi factori precum vârsta utilizatorului, sănătate şi mai multe alte condiţii. În acest moment nu există suficiente informaţii ştiinţifice pentru a stabili un interval adecvat de doze pentru ulei de kril. Ţineţi minte că produsele naturale nu sunt întotdeauna neapărat în condiţii de siguranţă şi doze mari poate fi important. Asiguraţi-vă că urmaţi instrucţiunile relevante pe produs etichetele şi consultaţi farmacistul dumneavoastră sau medic sau alt profesionist înainte de a utiliza de asistenţă medicală.

Click aici pentru a cumpara ulei de Krill la site-ul oficial