» » Typer Af Kvinders Hårtab

Typer Af Kvinders Hårtab

Introduktion

Fejlagtigt menes at være en strengt mandlige sygdom, udgør kvinder faktisk 40 procent af amerikansk hår tab patienter. Hårtab i kvinder kan være fuldstændig ødelæggende for patient 's self billede og følelsesmæssige velvære.

Desværre har samfundet tvunget kvinder lider i stilhed. Det anses langt mere acceptabelt for mænd at gå gennem den samme hår tab proces. Medicinsk Fællesskabet behandler endnu mere desværre også spørgsmålet om kvinders hårtab, som hvis det var ikkeeksisterende. Idet hårtab tilsyneladende ikke dødstrusler, de fleste læger lidt opmærksomme på kvinders klager over hårtab og hovedsagelig fortælle deres patienter, “ det er ikke nogen big deal ”, og at “ har du lige at leve med den. ”

Naturligvis påvirker hvad disse læger ikke synes at indse, er, at psykiske skader som følge af hårtab og følelse utiltrækkende kan være lige så ødelæggende som nogen alvorlig sygdom, og faktisk kan tage en følelsesmæssige vejafgift, som direkte fysiske sundhed.

American hår tab Association erkender, at hårtab er kvinder er en alvorlig liv at ændre betingelse, der ikke længere kan ignoreres af medicinsk Fællesskabet og samfundet som helhed.

Få vist bedste hår tab behandling for kvinderne

Typer af kvinders hårtab

Hårtab kan være midlertidig eller varige. Midlertidig hårtab kan være let at løse når dens årsag er identificeret og behandlet eller vanskeligt, når det ikke er umiddelbart klart, hvad årsagen er. Hårtab, der eventuelt kunne have været midlertidig, kan blive langvarig på grund af en forkert diagnose. Potentialet for sådanne misdiagnoses er måske det mest frustrerende aspekt af hårtab for kvinder. Oplysningerne i dette afsnit vil hjælpe dig med at identificere årsagen til din hårtab og ideelt føre du og din læger til de rigtige behandlinger af din særlig slags hårtab, hurtigere, snarere end senere.

Alopecia er den medicinske betegnelse for overdreven eller unormal hårtab. Der er forskellige typer af alopecia. Hvad alle hårtab har til fælles, uanset om det er i mænd eller kvinder, er, at det altid er et symptom på noget andet, der er gået galt i din krop. Dit hår forbliver på dit hoved, hvor det hører til hvis hormon ubalance, sygdom eller nogle andre betingelse ikke er indtræffer. Denne betingelse kan være så enkel som havende et gen, der gør du modtagelige for mandlige eller kvindelige mønster skaldethed eller en af former for alopecia areata, eller det kan være så kompleks som en hel skare af sygdomme. Hårtab muligvis heldigvis også et symptom på en kortsigtet begivenhed som stress, graviditet og udtagning af visse medikamenter.

I disse situationer, hår, der vil er ofte (dog ikke altid) vokse tilbage, når hændelsen har bestået. Stoffer, herunder hormoner, medicin og sygdomme kan medføre en ændring i hår vækst, udgyde faser og i deres varigheder. Når dette sker, opstå synkron vækst og udgyde. Når årsagen er behandlet, mange gange hår vil gå tilbage til deres vilkårligt mønster af vækst og udgyde og hår tab problemet stopper. Unfortuantely, for nogle kvinder, hårtab bliver en lang kamp liv.

Få vist bedste hår tab behandling for kvinderne