» » Tratament Naturist Pentru Artrita

Tratament Naturist Pentru Artrita

Tratament Naturist Pentru ArtritaÎn ciuda noi şi mai eficiente tratamente, pacienţii cu multe trăiesc cu dureri cronice şi handicap. Unii oameni rândul său, pe bază de plante medicamente şi alte remedii "naturale" în credinţa că acestea sunt eficiente şi mai sigure decât medicamente convenţionale. Din păcate, cele mai multe informaţii la dispoziţia publicului despre aceste căi de atac în mass-media şi pe internet este înşelătoare.

Nu este bazată pe calitatea de dovezi ştiinţifice necesare de Food and Drug Administration (FDA) pentru aprobare de medicamente convenţionale. Scopul acestui foaie de fapt pacientului este să vă ofere obiectiv, sunet informaţii astfel încât să puteţi lua decizii informate, şi pentru a vă permite să discutaţi cu medicul dumneavoastră beneficiile şi riscurile de remedii naturale.

Rapid fapte

  • Ingrediente active de remedii din plante sunt substanţe chimice similare cu medicamente convenţionale. Nu există nici o bază ştiinţifică pentru a pretinde că "natural" medicamente sunt mai blândă şi mai sigur decât medicamente convenţionale. Multe plante medicinale tradiţionale provoca reacţii adverse periculoase, şi chiar fatale.
  • Remedii din plante nu sunt reglementate ca medicamente de FDA. Compoziţia lor este variabilă şi acestea pot fi contaminate de prescripţie medicamente sau metale toxice.
  • Nu sunt nici medicamente din plante ale căror creanțe de sănătate sunt susţinute de dovezi ştiinţifice sunet.
Click aici pentru a cumpara Provailen de la site-ul oficial

Adevărul despre "natural" remedii

Ce este un medicament "naturale" şi cum se diferă de la bază de prescripţie medicală şi medicamente over the counter (OTC)? Medicamentele sunt substanţe chimice care modifică funcţiile organismului, cum ar fi scăderea tensiunii arteriale sau de zahăr din sânge. Aceste substanţe chimice pot produce efecte benefice sau nocive. Medicamente baza de prescriptie medicala si OTC sunt purificat chimice ale căror ingrediente, beneficii si efecte secundare potenţiale au fost studiate extensiv.

Medicamente din plante sunt extracte de plante care conţin zeci de produse chimice ale căror acțiuni sunt necunoscute. Acesta este nu mai mult “ naturale ” înghiţi un amestec de plante chimice decât să înghită o singură chimice: un medicament este un medicament. De fapt, nu există nici o bază științifică pentru publicitate susţine că remedii naturale sunt mai blândă şi mai sigur decât medicamente convenţionale.

Tratament Naturist Pentru Artrita

Efecte placebo: cum ştim dacă medicamente sunt eficiente?

În ultimii 50 de ani toate medicamentele noi au fost testate pentru a stabili dacă ele oferă nici un beneficiu dincolo de un efect placebo. Un placebo este o substanţă sau o procedură care are nici o activitate specifică. De exemplu, atunci când un nou medicament pentru artrita este testat pentru capacitatea sa de a calma durerea, jumătate de oameni în proces primi o pilula sau capsula care este identic în aparenţă la medicamente, dar conţine nici ingrediente active.

Aproximativ 30-40% din persoanele care primesc un raport de placebo o îmbunătăţire a marcat în simptomele lor. Beneficiile rezultate din încredere în medicul care administrează medicaţie şi în speranţa de relief. Multe medicamente care au fost considerate a fi eficient înainte de studii controlate cu placebo au fost găsite ulterior să au nici un beneficiu specifice.

Click aici pentru a cumpara Provailen de la site-ul oficial

Care sunt diferenţele între "naturale" şi convenţionale (baza de prescriptie medicala si OTC) medicamente?

Deşi medicamente convenţionale şi natural să funcţioneze în mod similar, există diferenţe importante între ele.

1. Ce este reglementată? Medicamente baza de prescriptie medicala si OTC sunt reglementate de Food and Drug Administration (FDA), o agenţie de guvernul Statelor Unite. Înainte de medicamente sunt puse la dispoziţia publicului, FDA necesită au testat pentru a asigura acestea sunt în siguranţă şi vor beneficia de fapt afecţiune ei ţintă. Producătorii de medicamente pe bază de plante nu sunt necesare pentru a efectua studii de siguranţă înainte de a vinde “ naturale ” produselor. Până în decembrie 2007, nu au fost chiar necesară pentru a păstra înregistrări ale evenimentelor adverse sau pentru a raporta-le pentru a FDA.

2. Ce este din sticla? Reglementată de prescripţie medicală şi medicamente de medicamente OTC sunt compuşi purificat. Acest lucru înseamnă ele sunt testate pentru a determina ceea ce este o doză în condiţii de siguranţă, şi fiecare doză trebuie să fie la fel ca orice altă doză. De exemplu, fiecare timp tu a lua un aspirină, puteţi fi sigur că aceeaşi cantitate de medicament este livrat la corpul tau. În schimb, fiecare sticla de un remediu din plante difera foarte mult de la un alt flacon de remediul acelaşi. Mai mult, analize efectuate de organizaţii guvernamentale şi consum au arătat că conţinutul de multe produse pe bază de plante nu se potrivesc ingredientele enumerate pe etichete.

Aceste extracte pot conţine, de asemenea, multe substanţe chimice periculoase, inclusiv pesticide, plumb sau mercur, oricare dintre care pot afecta corpul dumneavoastră. Chiar mai îngrijorător, unii producători de cale de atac pe bază de plante includ bază de prescripţie medicală sau medicamente OTC în lor “ naturale ” preparate. Studiile au arătat că produsele pe bază de plante pot conţine hormoni cortizon-like, diuretice, Viagra, aspirina sau tranchilizante. Un număr de “ pe bază de plante naturale ” remedii pentru artrita au fost găsite să conţină artrita convenţionale medicamente cum ar fi indocin si prednison.

3. Medicamente din plante sunt în siguranţă? Deşi unii oameni presupune că remediile folosite de secole trebuie să fie sigure, am aflat în ultimii ani că multe plante medicinale tradiţionale au efecte secundare periculoase, şi chiar fatale. De exemplu, pe bază de plante medicamente numit birthwort sau snakewort, realizate din extracte de plante mărul, au fost folosite peste tot în lume pentru mai mult de 1000 de ani. Ştim acum că aceste plante conţin aristolohic acizi, substanţe care pot provoca insuficienţă renală şi cancer de rinichi. Încă remedii din plante care conţin acizi aristolohic încă pot fi achiziţionate în magazine sau pe Internet.

4. Produse "naturale" funcţionează? Pentru a obţine aprobare de la FDA afirmaţiile făcute pentru beneficiile pentru sănătate de medicamente convenţionale trebuie să fie acceptată de date solide bazate pe studii controlate cu placebo. Beneficii de sănătate a susţinut pentru “ naturale ” produsele se bazează în principal pe tradiţie, şi puţin sau deloc de date ştiinţifice. Nici o pretenţie de sanatate pentru medicamente din plante sunt bazate pe calitatea de dovezi de FDA pentru medicamente reglementate.

Click aici pentru a cumpara Provailen de la site-ul oficial

Remedii naturiste pentru artrita

Remedii din plante promovat pentru tratamentul de artrita includ, ghimbir, chineză Thunder Dumnezeu de viţă de vie, extract de scoarţă de salcie, feverfew, cat claw şi jignitor urzica.

În timp ce există unele dovezi că ghimbir si salcie scoarta extract poate calma durerea, aceste remedii conţine substanţe chimice care sunt similare cu aprobat de FDA medicamente anti-inflamatorii compuşi (AINS) cum ar fi naproxen (Aleve) si ibuprofenul (Advil). AINS, fie purificate sau în amestecuri pe bază de plante, pot provoca inflamaţii ale stomacului şi intestinelor. Mai mult, acestea pot interfera cu coagularea sângelui şi duce la retenţia de lichide, cauzând probleme pentru persoanele cu hipertensiune arterială sau insuficienţă cardiacă.

Chineză Thunder Dumnezeu de viţă de vie, de asemenea, ameliorează durerea şi inflamaţia, dar cronica poate provoca slăbirea sistemului imunitar şi oasele (osteoporoza).

Suplimente pentru artrita

Tratament Naturist Pentru ArtritaSuplimente sunt, de asemenea, comercializate la ghişeu pentru tratamentul simptomelor reumatologice. Pacienţii ar trebui să ia în considerare cele mai bune informaţii disponibile înainte de a lua aceste produse.

S-adenosylmethionine (la fel), un produs chimic natural în organism, a fost folosit în Europa pentru ceva timp ca un medicament de prescripţie pentru depresie, precum şi pentru ameliorarea artrită durere şi inflamaţie. Nu numai ca este rolul său de acţiune anti-sedativ furnizarea subiective de scutirea de artrita neclare, există alte descurajare. Atunci când luate de gură, aceeaşi nu este absorbită mai eficient în organism, nici nu sunt acolo orice studii mare, bine controlate de eficacitatea acestuia. Mai mult, acest supliment foarte scump poate provoca primejdie gastro-intestinale, precum şi au raportat incidente de agitaţie extremă. Ca şi alte produse nereglementat, multe preparate comerciale de aceeaşi nu conţin cantitatea de droguri pe eticheta.

Condroitin sulfat si sulfat de glucozamina suplimente sunt promovate separat sau în combinație, pentru pacienţii cu artrita degenerative (osteoartrita). Studii plătite de către producătorii sugerează că aceste produse pot calma durerea artrita. Studiile independente, inclusiv un studiu mare plătite de către institutele naţionale de sănătate, şi-au găsit nici un beneficiu dincolo de cea prevăzută de un placebo. O recenta revizuire de o agenţie guvernamentală, Agenţia pentru Healthcare cercetare si calitate, încheiat, de asemenea, că nu a existat nici o dovadă că glucozamina, condroitin sau injecţii cu acid hialuronic au fost benefice pentru osteoartrita.

Uleiurile de peşte care conţine omega-3 acizi graşi au fost raportate pentru a calma durere si sensibilitate articulare la pacienţii cu poliartrită reumatoidă. Beneficiile sunt modeste şi poate dura mai multe luni să apară. Efectele secundare pot include gastrointestinale şi un miros Peştişor de respiraţie. Cei care consideră suplimente de ulei de peşte ar trebui să fie conştienţi de faptul că unele suplimente de ulei de peşte poate conţine niveluri ridicate de mercur sau vitamina A, care ar putea fi toxic.

Click aici pentru a cumpara Provailen de la site-ul oficial

Acupunctura

Ca dezvoltate în ţările din Asia de peste 2000 de ani în urmă, ace de acupunctura sunt inserate în piele în anumite puncte de-a lungul meridianelor sau canale. Grupurile selectate de puncte sunt utilizate pentru tratarea diferitelor boli. În medicina tradiţională chineză acupunctura este parte a unui plan de tratament cuprinzător, care pot include, de asemenea, terapie, dietă şi exerciţiu fizic, dar tot mai este utilizat ca un tratament independent de furnizorii de servicii medicale occidentale.

Au fost multe studii de utilizarea de acupunctura pentru ameliorarea durerii cauzate de osteoartrita (degenerative artrită) a genunchiului. Primele studii a constatat că pacienţii trataţi cu acupunctura cu experienţă durere mai puţin decât pacienţii care au primit doar tratament convenţional. Cu toate acestea, în ultimii ani acupunctura tradiţionale a fost comparat cu o varietate de “ fals ” sau neconventionale acupunctura controale, inclusiv inserarea de ace în punctele de acupunctură non, non-inserarea de ace, şi utilizarea de telescopică ace, care părea să fie inserate în piele. Furnizate de fals şi convenţionale acupunctura semnificativ ameliorarea durerii în comparaţie cu nici un tratament. Cu toate acestea, a existat puţin sau nici o diferenţă între beneficiului produs de acupunctura convenţionale sau sham.

Interpretarea acestor studii este că ameliorarea durerii a dus la efecte placebo ce poate fi provocat de contactul pielii cu ace, sau introducerea lor în puncte aleatoare. Durere cauzate de osteoartrita de genunchi poate fi severă şi poate fi incomplet eliberat de tratamentele conventionale. Deşi cele mai bune dovezi curent sugerează că acupunctura amelioreaza durerea, deoarece este un placebo neobişnuit de puternic, este sigură şi poate fi considerat ca adjuvant la tratamentul convenţional.

Puncte să-şi amintească

  • Cele mai multe tipuri de artrita sunt cronice şi nu pot fi controlate complet de tratamentele conventionale. Oamenii pot solicita scutirea suplimentară de remedii din plante sau suplimente, sau pot folosi aceste substanţe în loc de medicamente convenţionale.
  • Pentru că FDA este în prezent Imposibil de a reglementa calitate de remedii naturiste şi suplimente, sau pentru a verifica dacă eficacitatea sau siguranţa lor, nu se recomandă utilizarea remedii din plante.
  • Acupunctura este sigur şi poate oferi pain relief pentru unii pacienţi cu osteoartrita, dar apare la locul de muncă de a provoca un efect placebo.
Tratament Naturist Pentru Artrita