» » Topp 5 Kosthold Og Vekttap Tips Fra Dr. Oz Show

Topp 5 Kosthold Og Vekttap Tips Fra Dr. Oz Show

Topp 5 Kosthold Og Vekttap Tips Fra Dr. Oz ShowHvis du er en fan av Dr. Oz Show som jeg er, vet du at Dr. Oz har et vell av kunnskap når det gjelder å få sunn og mister vekt. Fra dekker HCG diett å concocting deilige smoothies til et utstillingsvindu de nyeste trendene i trening, lærer The Dr. Oz Show nesten alltid deg noe nytt. En av de beste delene av showet er skjønt Dr. ozs vekt-tap råd. Vi scoured nylig en liste over hans topp vekt-tap tips for å finne de 10 tipsene som du kan innlemme i din rutine starter nå!

Klikk her for å lese mer om Raspberry Ketone

Dr. ozs topp 5 lett kosthold og Vekttap Tips

Topp 5 Kosthold Og Vekttap Tips Fra Dr. Oz Show 1. Aldri spise ut av boksen eller kartong.Jada, kjøpe i bulk sparer penger, men det gjør ikke noe for deg livlinjen når din deler får ut av klask med enorme emballasjen. I stedet for å spise rett ut av boksen, pre-portion snacks i små personlige baggies. De er perfekte porsjonskontroll for på farten!

2. Få spretten.Hoppe over dessert, og i stedet ha en rulle i høyet med honning. Sunn sexlysten kan også bidra til å kontrollere mengden av maten du spiser- og det er stor morsjon, sier Dr. Oz.

3. Krydre det oppHusk å lager noen rød pepper flak til pantry din. Når spist tidlig på dagen, Dr. Oz sier at rød pepper kan redusere mengden av mat du forbruker senere.

4. Bli en helg kriger. Mange av oss treffer gym og spise rett i løpet av uken, men kuttet løs i helgene ved indulging i stekt mat og handel i økter for søvn. Være sunn syv dager i uken ved å planlegge din helg forhånd. Tenk på hva sunn mat du spiser og planlegge treningsøktene, sier Dr. Oz. Også planlegge litt avslapning tid!

5. Ha en puré fest.Hvem sa sunn mat har å være kjedelig? Puré fersken, pærer og bær og spre dem på hvete pita for en sunn og delish godbit som er perfekt for våren og sommeren!

Klikk her for å kjøpe Raspberry Ketone offisielle nettsted