» » Tietoja Fentermiiniä

Tietoja Fentermiiniä

Mikä on fentermiiniä?

Tietoja FentermiiniäPhentermine on stimulantti, joka on samanlainen kuin amfetamiinia. Phentermine on ruokahalu suppressant, joka vaikuttaa keskushermostoon.

Phentermine käytetään yhdessä ruokavalion ja liikunnan lihavuuden (ylipainoinen) ihmisiä, joilla on riskitekijöitä, kuten korkea verenpaine, korkea kolesteroli tai diabeteksen hoitoon.

Phentermine voidaan käyttää myös muihin tarkoituksiin, ei näy tässä lääkehoidon opas.

Tärkeää tietoa fentermiiniä

Käytä phentermine, jos haveused MAO-estäjä, kuten furazolidone (Furoxone), isokarboksatsidi (Marplan), feneltsiini (Nardi), rasagiline Azilect), selegiline (Eldepryl, Emsam, Zelapar), tai tranyylisypromiini (Parnate) viime 14 päivää. Vaarallisten lääkkeiden yhteisvaikutuksia voi esiintyä, johtaa vakavia sivuvaikutuksia.

Ottaen fentermiiniä yhdessä muiden ruokavalio lääkkeiden kuten (Phen-Fen) fenfluramiinia tai deksfenfluramiinia (Redux) voi aiheuttaa harvinainen vakava keuhko sairaus nimeltä keuhkoverenpainetauti. Ota fentermiiniä ruokavalio muita lääkkeitä ilman lääkärin ohjeita.

Phentermine voi heikentää ajattelu tai reaktioita. Ole varovainen, jos ajaa tai tehdä mitään, sinun on oltava valppaina. Alkoholin voi lisätä tiettyjä haittavaikutuksia tätä lääkettä.

Raskaudenaikaisesta voivat vahingoittaa sikiötä, jos olet ylipainoinen. Käytä phentermine, jos olet raskaana.

Phentermine on vain osa koko ohjelman hoito, joka voi myös ruokavalio, liikunta ja painonhallinta. Seuraa ruokavalio, lääkitys, ja liikunta rutiinit hyvin tarkasti.

Phentermine voidaan muodostaa tottumuksen ja pitäisi käyttää vain se oli määrätty henkilö. Koskaan jakaa fentermiiniä toisen henkilön, erityisesti joku huumeiden väärinkäytön tai riippuvuuden. Seurata, lääke käytetään kunkin uuden pullon summa. Phentermine on huumeiden väärinkäyttö, ja sinun pitäisi tietää, jos joku käyttää lääkettä väärin tai ilman reseptiä. Ei lopeta fentermiiniä yhtäkkiä tai sinulla voi olla epämiellyttäviä vieroitusoireita. Kysy lääkäriltäsi, miten välttää vieroitusoireita lopettaessasi tämän lääkkeen käyttöä.

Klikkaa tästä ostaa Phen375 virallinen sivusto

Ennen ottaen fentermiiniä

Käytä fentermiiniä jos käytät MAO-estäjä, kuten furazolidone (Furoxone), isokarboksatsidi (Marplan), feneltsiini (Nardi), rasagiline Azilect), selegiline (Eldepryl, Emsam, Zelapar), tai tranyylisypromiini (Parnate) viime 14 päivää. Vaarallisten lääkkeiden yhteisvaikutuksia voi esiintyä, johtaa vakavia sivuvaikutuksia.

Ottaen fentermiiniä yhdessä muiden ruokavalio lääkkeiden kuten (Phen-Fen) fenfluramiinia tai deksfenfluramiinia (Redux) voi aiheuttaa harvinainen vakava keuhko sairaus nimeltä keuhkoverenpainetauti. Ota tbis lääke ja muut ruokavalio lääkkeitä ilman lääkärin ohjeita.

Phentermine Älä käytä jos olet allerginen sille tai jos sinulla on:

 • suvussa sydänsairauksia (sepelvaltimotauti, sydämen rytmihäiriöt, sydämen vajaatoiminta, keuhkoverenpainetauti);
 • vakava tai hallitsematon korkea verenpaine;
 • kilpirauhasen liikatoimintaa;
 • glaukooma;
 • Jos olet raskaana tai imetät;
 • Jos olet levoton tilassa;
 • Jos sinulla on ollut huumeiden tai alkoholin väärinkäyttö; tai
 • Jos olet allerginen muut laihdutusvalmisteita, amfetamiinia, piristeitä tai flunssalääkkeiden.
Varmista, että pääset turvallisesti phentermine, kerro lääkärillesi, jos sinulla on näitä ehtoja:

 • korkea verenpaine;
 • diabetes;
 • munuaissairaus; tai
 • kilpirauhasen häiriö.
FDA raskauden luokan X. raskaudenaikaisesta voivat vahingoittaa sikiötä, jos olet ylipainoinen. Käytä phentermine, jos olet raskaana. Fentermiiniä voi kulkeutua äidinmaitoon, ja se voi vahingoittaa hoitotyön vauva. Et ole imettää ottaen phentermine. Anna tämä lääkitys alle 16-vuotias lapsi.

Phentermine voidaan muodostaa tottumuksen ja pitäisi käyttää vain se oli määrätty henkilö. Koskaan jakaa tätä lääkettä toisen henkilön, erityisesti joku huumeiden väärinkäytön tai riippuvuuden. Pidä lääkitys paikkaan, missä toiset eivät voi saada sitä.

Klikkaa tästä ostaa Phen375 virallinen sivusto

Miten otan fentermiiniä?

Ottaa fentermiiniä juuri lääkärin määräämillä. Ota suurempia tai pienempiä määriä tai pidempään kuin suositellaan. Noudata reseptiä-levy.

Jotkut merkit fentermiiniä otettava tyhjään vatsaan, ennen aamiaista tai 2 tunnin jälkeen aamiaisen.

Suprenza hajoamassa tabletit voidaan ottaa ruuan kanssa tai ilman.

Kuivaa kädet Poista Suprenza-tabletti lääke pullon ja aseta tabletti suuhun. Se alkaa purkaa heti. Älä niele tabletti koko. Anna sen liueta suussa pureskelematta.

Estää unihäiriöitä, ottaa lääkkeensä päiväbudjetin viimeistään 6: 00 pm.

Keskustele lääkärisi kanssa, jos nälkä on kasvanut tai jos luulet muuten, lääkitys ei toimi kunnolla. Lisää tämä lääkitys ei tee se tehokkaampi ja voi aiheuttaa vakavia, hengenvaarallisia sivuvaikutuksia.

Phentermine on otettava vain lyhytaikaisesti, kuten muutama viikko.

Ei lopeta fentermiiniä yhtäkkiä tai sinulla voi olla epämiellyttäviä vieroitusoireita. Kysy lääkäriltäsi, miten välttää vieroitusoireita, kun lopetat phentermine.

Säilytä huoneenlämmössä kosteutta ja lämpöä.

Seurata, lääke käytetään kunkin uuden pullon summa. Phentermine on huumeiden väärinkäyttö, ja sinun pitäisi tietää, jos joku käyttää lääkettä väärin tai ilman reseptiä.

Klikkaa tästä ostaa Phen375 virallinen sivusto

Mitä tapahtuu, jos unohdan annos?

Ota jääneiden annos heti, kun muistat. Ohittaa jääneiden annos, jos se on jo aika seuraavan ajoitetun annos. Ota ylimääräisiä lääketiede on jäänyt annos.

Mitä tapahtuu, jos olen yliannostuksen?

Hakeudu tai soita myrkkyä Help line. Phentermine yliannostus voi johtaa kuolemaan.

Yliannostuksen oireita voivat olla sekaannus, hallusinaatiot, paniikki, tunne vihamielinen tai aggressiivinen, pahoinvointi, oksentelu, ripuli, vatsakipua, rytmihäiriöt, nopea hengitys, yliaktiivinen refleksit, sekaannusta, takavarikko (kohtausten), kevytmielinen, tai pyörtyminen.

Mitä minun pitäisi välttää samalla ottaen fentermiiniä?

Alkoholin voi lisätä tiettyjä haittavaikutuksia tätä lääkettä. Phentermine voi heikentää ajattelu tai reaktioita. Ole varovainen, jos ajaa tai tehdä mitään, sinun on oltava valppaina.

Sivuvaikutuksia fentermiinin

Hanki ensiapuun, jos jokin näistä merkeistä allerginen reaktio fentermiiniä: paukamat; hengitysvaikeudet; kasvojen, huulten, kielen tai kurkun turvotus. Soita lääkärillesi heti, jos sinulla on vakavia haittavaikutuksia kuten:

 • tunne hengästyneenä ja lievä rasituksessa;
 • rintakipu, jaksaisi saattaa häipyä;
 • turvotusta nilkoissa tai jalat;
 • hakkaa lyöntien tai hulmuten rintaa;
 • sekaannusta tai ärtyneisyys, epätavallinen tai itsetuhoinen käyttäytyminen;
 • äärimmäisen onnea tai surua; tai
 • vaarallisen korkea verenpaine (kova päänsärky, näön hämärtyminen, pörinä korvat, ahdistus, rintakipu, hengenahdistus, epätasainen sydämenlyönnit, takavarikointi).
Vähemmän vakavia fentermiiniä haittavaikutuksia voivat olla:

 • levoton tai hyperaktiivinen;
 • päänsärkyä, vapinaa,
 • uniongelmat (unettomuus);
 • suun kuivuminen tai epämiellyttävä maku suussa;
 • ripuli tai ummetus, vatsavaivat; tai
 • tai kiinnostuksensa sukupuoleen, impotenssi.
Tämä ei ole täydellinen luettelo haittavaikutuksista ja toiset saattaa ilmetä. Soita lääkärillesi lääkäriin sivuvaikutuksista.

Klikkaa tästä ostaa Phen375 virallinen sivusto

Phentermine annostelu tiedot

Tavanomainen aikuisten Phentermine annos laihtuminen:

Aloitusannos: 8 mg suun kautta 3 kertaa vuorokaudessa 30 minuuttia ennen ateriaa.

Vaihtoehtoisesti phentermine hydrochloride ja fentermiiniä hartsi voidaan esittää muodossa kerta-annos 15-37,5 mg suun kautta kerran päivässä ennen aamiaista tai 10-14 tuntia ennen nukkumaanmenoa.

Tavanomaiset lasten Phentermine annos laihtuminen:

Lapsen > 12 vuotta:

Aloitusannos: 8 mg suun kautta 3 kertaa vuorokaudessa 30 minuuttia ennen ateriaa.

Vaihtoehtoisesti phentermine hydrochloride ja fentermiiniä hartsi voidaan esittää muodossa kerta-annos 15-37,5 mg suun kautta kerran päivässä ennen aamiaista tai 10-14 tuntia ennen nukkumaanmenoa.

Tietoja Fentermiiniä

Mitä muita lääkkeitä vaikuttavat fentermiiniä?

Kerro lääkärillesi, jos kaikki muut lääkkeistä, joita käytetään erityisesti:

 • insuliinia tai suun kautta diabeteksen lääkehoidon
 • verenpaine lääkkeitä kuten doxazosin (Cardura), prazosin (Minipress) tai teratsosiini (Hytrin); tai
 • masennuslääke, sitalopraami (Celexa), fluoksetiini (Prozac, Sarafem, Symbyax), Paroksetiini (Paxil), sertraliini (Zoloft) ja muille.
Tämä luettelo ei ole täydellinen ja muut huumeet voivat vuorovaikutuksessa phentermine. Kerro lääkärillesi kaikkia lääkkeitä käytät. Tämä sisältää reseptiä, käsikauppa-, vitamiini- ja kasviperäisiä tuotteita. Älä aloita uutta lääkitystä kertomatta lääkärille.

Klikkaa tästä ostaa Phen375 virallinen sivusto