» » Természetes Módon Nagyításához Vagy Javítása A Melleket

Természetes Módon Nagyításához Vagy Javítása A Melleket

(1) A mell Masszázs Ha kis- vagy közepes méretű melleit, növelje a méretét, vagy az alakzat és a melleket keménységveszteség javítása a következők révén természetes breast bővítés különböző módszerek, például a mell masszázs. Ez szerkezet csak szeret testmasszázs magic!

Breast masszázs egészséges breast a növekedés fellendítése és mell hang, azonkívül gyártás a mell, rugalmas és határozott megkönnyítése, segít.

Egy olyan módon, hogy egy fantasztikus bust létrehozásában segít. Ez, a mell masszázs csinál, kialakításában, fókuszeszközt és a mell, és a terület körül a mell növekedésének ösztönzését. Breast masszázs ténylegesen hozzájárul a melleket vonzóbb, és még nagyobb, és is egy szép módszer a melleket egészséges és egészségtelen feltétel tudatában. Ennek az oka, hogy által rendszeresen masszírozza a melleket, akkor is tudomást, rögök, vagy terület, amely jelzi a mellrák. Breast masszázs is azt mondta, megakadályozhatja a mellrák.

Szépség parlors és masszázs parlors, különösen Ázsiában, mint a Limfodrenírozás, a mell növekedés egészséges formájában használta a mell masszázs. Azt is felhasználták utáni operatív terápia, a nők, akik tapasztaltak a mell sebészet, mastectomies vagy a terület körül a mellek veszélyben. Azért, mert a mell masszázs segít olvad a heges szövet, és ösztönzi a szövetek regenerálására, és a gyógyulás Azonkívül giving nők vissza a nőiesség, bizalom és a béke-ból törődik, ugyanúgy, mint egyéb formái testmasszázs.

Próbálja meg a legjobb természetes mell-bővítés
2. A növényi mell-bővítés Breast masszázs növelése a teljessége részt vevő nők jelentős hányadát és vonzerejének növelése a mellek segítségével is különleges növényi krémek bontsa ki, a vállalkozás és a hangfrekvenciás azok mellek. Ily módon növényi breast bővítés breast masszázs javítások hullámossá váljanak, mellek vagy alakzat kívüli mellek kombinálva.

Több népszerű növényi összetevője saw palmetto. Édeskömény mag is azt mondják, hogy egy nő ösztrogén tartalom fellendítésére. Görögszéna, wild yam, szója, ginzeng, Gyermekláncfű és Benedekfű is mondta, hogy hasznos breast bővítése és javítása.

A vöröshagyma is mondta, bővítése vagy javítása a mellek hasznosnak. Friss hagyma juice méz- és por formában kurkuma keverve azt mondta, hogy ezt a trükköt. A keverékben használt masszírozza a mellek megerősíti a lankadó melleit, és megakadályozza, hogy a mellek hullámossá váljanak. Után már formázott a mellek van sertéscsülköt tartalmazó a e keverékkel, a nő is értesítette hordani egy melltartó, egész nap, és egyik napról a másikra a fürdés a következő nap előtt.

Sok e növényi kiegészítésében termékek tablettatesztelés formában, ami megnehezíti számukra nem a szervezetnek figyelembe kell vásárolni. Is kaphatók kapszulák, krémek, krémek, szappanok és aromás gyertyák formájában.

Azonban a legtöbb orvosok mondanak, hogy Mellméret genetikailag meghatározott, és a gyakorlatok csak növelhető. Így azok gátolják füvészkönyv kiegészítések használata, hogy ilyen az díjkiegészítés zavarja a szervezet anyagcsere.

Próbálja meg a legjobb természetes mell-bővítés
(3) A mell bővítés tabletták Sok nő azt állítják, hogy bizonyos típusú tabletták véve teszi azok nagyobb melleket. Azonban azt nem megalapozott és védhető, hogy Mellméret növekedése ideiglenes vagy állandó. Egyesek azt mondják, a mellek vissza előző méretének abbahagyják a tabletták használatával. Breast bővítés tabletták döntéshozók azonban azt állítják, hogy ezeket a tablettákat növeli a mellek méretét egy-két centi használat számított három hónapon belül. E növényi tabletták azt mondta, hogy a munka a mellszövet, így folyamatosan felnagyítása a mellek ösztrogén receptorok ösztönzésével összetevőket is tartalmaznak.

Ezeket a tablettákat a gyártók azt állítják, hogy a tabletták ösztönzése a női test ösztrogén termelési ösztrogén a terhesség alatt előállított azonos módon. Így a mellek volna nagyítása, mint ez a terhesség alatt, de nélkül tej előállítására.

Van azonban egy caveat. Úgy gondolta, hogy ezeket a tablettákat bizonyos, az egészségre veszélyes lehet. Újra nincs sem garantálja, hogy a tabletták hatékonyak-e.

Próbálja meg a legjobb természetes mell-bővítés tabletták
(4) A mell bővítés krémek Breast bővítés krémek néha a mell bővítés tabletták kombinálva használják, vagy a méret és tömörség mell, önállóan használható. Breast bővítés krémek döntéshozók azt állítják, hogy a mellek össze, és a hang és a bőr körül a mellek textúra javítása.

Felhasznált összetevők breast bővítés krémek közé tartozik a savak, mint stearic, és kivonat aszkorbinsav, algák, kamilla, levendula, zsálya, avokádó- és jojoba, glicerin, metylparaben, propil-parabén fenoxietanol, sabal, damiana, Benedekfű, kava kava, pitypang gyökér, motherwort olaj- és mások állomás.

A mell bővítés krémek mondta, mint a tablettákat ugyanazon összetevőket is tartalmaznak, és ezért elsősorban célja, hogy fenntartsa a változásokat elérni a tabletták többsége. Néhány olyan nők, akik már használta a mell bővítés krémek azt állítják, hogy ők kapott teljesebb melleit, húsa keményebb szövet, amely kedves megtakarított őket-ból műtétek breast bővítése vagy javítását célzó mennek keresztül.

Azonban a mellek karfájdalmak mondani, hogy a krémek mellékhatása. A legjobb eredmény elérése érdekében azt ajánljuk, hogy breast bővítése vagy javítása krémek csak akkor használandók ideiglenesen nem több, mint 45 és 90 napig.

Próbálja meg a legjobb természetes mell-bővítés
5. A szopás, és caressing a mellen, állandó. Ez tényleg egy mítosz, különösen az egyes afrikai társadalmakban több. Hagyományosan vélhetően, ha egy barátja folyamatosan caresses szar barátnőjét mellek inkább gyakrabban mint ritkábban, vagy ha egy nő nemi úton nagyon aktív, her breasts is ellát-hoz nő nagyobb. Más szavakkal ha egy ember vagy szerelmes segítségével saját ajkakon, a nyelvet és a kéz folyamatosan dolgozik a nő melleit, csak lehet, hogy nő nagyobb. Azonban ez a mítosz, amely hasonlít a mell fent Masszázs, még tudományosan bizonyított.

(6) Az egészséges táplálkozás, ivás és élet Mellek is mondta, hogy javítani vagy bővíteni egy nő étrend, életmód, általános egészségügyi és lelki alkotmány javítása révén. Mivel a mellek csupán zsírszövetből borított bőrre, egészséges élet- és étkezési kétségtelenül minősége is javulhat mell és a bőr.

Élelmiszerek, amelyek a vitaminok, a C. és az E. gazdag garantálja az egészséges bőr, és ezáltal elősegíti a mell javítása. Sok vizet fogyaszt is segít-hoz pirul egy nő toxin ki, és javítja a lány mell-szövet állapota. Ezen túlmenően a élelmiszerek, édeskömény mag és saw palmetto hormonok egyenleg változása egy nő rendszer, amely ahhoz vezet, hogy a magasabb szintű ösztrogén release. Ezek az élelmiszerek által okozott ösztrogén szintek növekedése így serkenti a mellek növekedést.

Következésképpen egy, legyen nagyon óvatos, használatával breast bővítése vagy fejlesztés természetes módszerekkel, mert nincs garancia arra, hogy működni fog. Azonkívül bizonyos is lehet, az egészségre veszélyes. Újra mi működik egy nő nem működik egy nő, mert a test alkotmányuknak különböznek az a személy, aki. Szóval akkor a tanulmány a szervezet nagyon jól először, bármely módszer kiválasztása előtt. Is óvatos breast bővítés, mint például vákuumszivattyúk és a hipnózis erőltetett, a szélsőséges vagy a nem szokványos módszerekkel. Egyesek azt mondják, hogy működik, bár követeléseik orvostudomány által nem támogatott.

Próbálja meg a legjobb természetes mell-bővítés