» » Természetes Kezelés Arthritis

Természetes Kezelés Arthritis

Természetes Kezelés ArthritisAnnak ellenére, hogy új és hatékony kezelések sok arthritisben szenvedő betegek élő, krónikus fájdalom és a fogyatékosság. Néhány ember viszont, növényi eredetű gyógyszerek és egyéb "természetes" jogorvoslatok, abban a hitben, hogy ők hatékonyabb és biztonságosabb, mint a hagyományos gyógyszerek. Sajnos a legtöbb, a nyilvánosság számára hozzáférhető információt ezeket a jogorvoslatokat, a médiában és az interneten a félrevezető.

Nem alapul a tudományos bizonyíték szükséges a Food and Drug Administration (FDA) jóváhagyási hagyományos gyógyszerek minőségét. A beteg adatlap célja az Ön számára objektív, megbízható információ, hogy tájékozott döntéseket hozzanak, és lehetővé teszi, hogy vitassa meg orvosával, az előnyök és kockázatok természetes orvosolható.

Gyors tények

  • A gyógynövény hatóanyagai olyan vegyszerek, amelyek hasonlítanak a hagyományos gyógyszerek. Nincs tudományos alapja az az állítás, hogy "természetes" gyógyszerek is szelídebb és biztonságosabb, mint a hagyományos gyógyszerek. Sok hagyományos gyógynövényeket is veszélyes, és akár halálos mellékhatások okoznak.
  • Gyógynövény nem szabályozott kábítószer, az FDA által. Összetétele változó, és esetleg szennyezett, vényköteles gyógyszerek vagy mérgező fémek.
  • Vannak nem növényi eredetű gyógyszerek, akinek az egészségre vonatkozó állítások megbízható tudományos bizonyíték támogatja.
Kattintson ide vásárolni Provailen hivatalos honlapja

Az igazság a "természetes" jogorvoslatok

Mi az a "természetes" gyógyszer, és hogyan különbözik a vényköteles és a felső a pult (OTC) gyógyszerek? Gyógyszerek olyan vegyszerek, amelyek megváltoztathatja a test funkcióit, mint például a vérnyomás vagy a vércukorszint csökkentő. Ezek a vegyi anyagok lehet jótékony vagy káros hatásokat. Vényköteles és OTC gyógyszerek a tisztított vegyi anyag, amelynek hozzávalók, előnyök és lehetséges mellékhatások már alaposan tanulmányozták.

Növényi eredetű gyógyszerek a növényi kivonatok, hogy a vegyi anyagok, amelyek ismeretlen tevékenysége több tucat. Nincs többé “ természetes ” lenyelni a növény vegyi anyagok, mint a fecske egyetlen vegyi anyag keveréke: a gyógyszer az gyógyszer. Valójában nincs tudományos alapja a reklám azt állítja, hogy a természetes jogorvoslatokról szelídebb és biztonságosabb, mint a hagyományos gyógyszerek.

Természetes Kezelés Arthritis

Placebo hatás: honnan tudjuk, ha a gyógyszerek hatékonyak?

Az elmúlt 50 év során minden új gyógyszer teszteltek, megállapítani, hogy nyújtanak-e túl a placebo hatás előnyt. A placebo-csoportban egy anyag vagy egy eljárást, hogy nincs konkrét tevékenység. Például egy új gyógyszer az arthritis tesztelték, hogy képes enyhíteni a fájdalmat, a fele az emberek a tárgyalás után tabletta vagy kapszula, amely azonos megjelenésű, hogy a gyógyszeres kezelés, de nem aktív összetevőket tartalmaz.

Körülbelül 30-40 % az emberek, akik jelentést kapnak a placebo jelentős javulás a tünetek. A haszon vonatkozásában változást eredményez a bizalom, az orvos, aki kezeli a gyógyszert, és abban a reményben, a megkönnyebbülés. Sok gyógyszert, hogy gondolták, hogy hatékony, placebo-kontrollált kísérletek előtt ezt követően megállapították, hogy nincs külön előny.

Kattintson ide vásárolni Provailen hivatalos honlapja

Mi a különbségek között a "természetes" és a hagyományos (vényköteles és OTC) gyógyszerek?

Természetes és hagyományos gyógyszerek hasonló módon működnek, bár vannak lényeges különbségek.

1. Mi szabályozza? Vényköteles és OTC gyógyszerek a Food and Drug Administration (FDA), az Ügynökség az Egyesült Államok kormánya szabályozza. Mielőtt vényköteles gyógyszerek hozzáférhetővé tegyék a nyilvánosság, az FDA van szükség, azt kell vizsgálni, hogy biztosítsa a biztonságos, és ténylegesen igénybe az egészségügyi állapot-cél. A növényi gyógyszerek gyártóinak nem kell biztonsági vizsgálatok elvégzését eladása előtt “ természetes ” termékek. 2007. December-ig nem voltak még szükséges, nyilvántartást vezet az káros eseményeket, illetve arról, hogy az FDA.

2. Mi van a palackban? Szabályozott vényköteles és OTC gyógyszerek gyógyszerek olyan nagy tisztaságú vegyületek. Ez azt jelenti, hogy vizsgálják annak megállapítására, mi a biztonságos dózis, és minden egyes adag kell ugyanaz, mint minden más adag. Például minden alkalommal, amikor Ön fog egy aszpirin, biztos lehet benne, az azonos mennyiségű gyógyszert szállítani a tested. Ezzel szemben minden palack egy gyógynövény nagymértékben eltérhet az azonos orvosság egy másik üveg. További elemzéseket a kormány és a fogyasztói szervezetek által kimutatták, hogy sok növényi termékek tartalmának nem egyezik meg az összetevők szerepel a címkéken.

Ezek a kivonatok számos veszélyes vegyi anyagok, beleértve a növényvédőszerek, a vezető vagy a higany, amelyek bármelyike hatással lehet a szervezet is tartalmazhatnak. Még több zavaró, néhány gyógynövény mellékelniük vényköteles és OTC gyógyszerek a “ természetes ” készítmények. Tanulmányok kimutatták, hogy a növényi termékek tartalmazhatnak cortisone-szeret hormonok, diuretikumok, Viagra, aszpirin és nyugtatók. Számos “ természetes növényi ” arthritis jogorvoslat van alapít-hoz tartalmaz hagyományos arthritis gyógyszerek, mint például a indocin és prednizolon.

(3) A növényi eredetű gyógyszerek biztonságos? Bár egyesek feltételezik, korrekciós használják évszázadok biztonságosnak kell lennie, megtanultam az elmúlt években hogy sok hagyományos gyógynövény van veszélyes, és akár halálos mellékhatások. Például növényi eredetű gyógyszerek úgynevezett birthwort vagy snakewort, Aristolochia növényi kivonatokból készült használták a világ minden tájáról több mint 1000 éve. Most már tudjuk, hogy ezek a növények tartalmaznak Arisztochic sav, anyagok, amit tud okoz vese hiány és a rák a vese. Még Arisztochic sav tartalmazó gyógynövény továbbra is megvásárolható a boltokban vagy az interneten.

4. "Természetes" termékeket dolgoznak? Engedélyeztetése az FDA állítások az egészségügyi ellátások a hagyományos gyógyszerek támogatnia kell szilárd adatok alapján a placebo-kontrollos vizsgálatokban. Egészségügyi ellátások azt állította, a “ természetes ” termékek elsősorban a hagyomány, és alig vagy egyáltalán nem tudományos adatok alapulnak. Arról, hogy a növényi eredetű gyógyszerek egészségügyi állítások alapján szabályozott gyógyszerek FDA által előírt minőségi.

Kattintson ide vásárolni Provailen hivatalos honlapja

Gyógynövény az ízületi gyulladás

Gyógynövény támogatni az izületi gyulladások kezelésére is, gyömbér, kínai mennydörgés Isten szőlőtőke, fűzfa kéreg kivonatot, őszi margitvirág, macska karom, és csalán.

Bár van némi bizonyíték arra, hogy gyömbért és a fűzfa kéreg kivonatot is enyhíti a fájdalmat, ezeket a jogorvoslatokat tartalmaznak vegyi anyagok, amelyek hasonlóak az FDA által jóváhagyott nem szteroid gyulladáscsökkentő vegyületek (NSAID-ok) mint a naproxen (Aleve) és az ibuprofen (Advil). Nem szteroid gyulladáscsökkentők, tisztított vagy gyógynövény keverékek, okozhat gyulladást, a gyomor és a belek. Továbbá ezek zavarják véralvadást, és vezethet folyadék-visszatartás okoz problémát, akik a magas vérnyomás vagy szívelégtelenség.

Kínai mennydörgés Isten szőlő is enyhíti a fájdalmat és a gyulladást, de krónikus használata okozhat gyengül az immunrendszer és a csontok (csontritkulás).

Kiegészítők az ízületi gyulladás

Természetes Kezelés ArthritisKiegészítők is értékesített over the counter a kezelés, a reumatológiai tünetek. Betegek meg kell fontolnia a legjobb információ elérhető, mielőtt ezeket a termékeket.

Egy ideig, egy felírt gyógyszer depresszió is a arthritis fájdalom és gyulladás az S-adenosylmethionine (ugyanaz), a természetben előforduló vegyi anyag a szervezetben, Európa használatban. Nem csak az anti-depresszáns fellépését abban, hogy szubjektív mentességet gyulladásban egyértelmű, vannak más elrettentő szerepe. Ha szájon, ugyanaz, nem hatékonyan szívódik fel a szervezetben, és-e olyan nagy, jól kontrollált vizsgálatok hatékonyságát. Továbbá ez a nagyon drága kiegészítés is okozhat gyomor szorongást, valamint jelentett események felizgatott. Mint más nem szabályozott termékek azonos sok kereskedelmi készítmények nem tartalmaznak kábítószer a címkén feltüntetett mennyiséget.

Kondroitin-szulfát és glükózamin-szulfát kiegészítők elő külön-külön, vagy kombinálva, a betegek, degeneratív ízületi gyulladás (osteoarthritis). A gyártók által fizetett vizsgálatok arra utalnak, hogy ezek a termékek is enyhíti ízületi fájdalom. Független vizsgálatok, beleértve egy nagy tanulmány a National Institutes of Health, fizeti azt találták, nincs haszna azon túl, hogy a placebo által biztosított. Egy újabb keletű Áttekintés mellett egy kormányzati ügynökség, a hivatal egészségügyi kutatási és minőség, azt is megállapította, hogy nem volt bizonyíték glükozamin, kondroitin és hialuronsav injekció volt hasznos az osteoarthritis.

Halolajat tartalmazó omega-3 zsírsavak számoltak, enyhíti a fájdalmat, közös érzékenység és rheumatoid arthritisben szenvedő betegek. Az előnyei szerény, és úgy tűnik, hogy több hónapig is eltarthat. Mellékhatások közé gyomor szorongást és a hal illata a lélegzete. Azok, akik úgy vélik, halolaj legyen tudatában annak, hogy néhány halolaj lehet tartalmaznak nagy mennyiségű higany vagy az a-vitamin, amely mérgező lehet.

Kattintson ide vásárolni Provailen hivatalos honlapja

Akupunktúra

Kialakult az ázsiai országokban több mint 2000 évvel ezelőtt, akupunktúrás tűk illeszteni a bőrt egy adott meridiánok vagy csatornák mentén. Kiválasztott csoportok pontot használják különböző betegségek kezelésére. A hagyományos kínai orvoslás akupunktúrás részét képezi egy átfogó kezelést gyógynövény-terápia, a diéta és a testmozgás is tartalmazzák, de egyre inkább használják, mint egy önálló kezelés a nyugati egészségügyi szolgáltatók.

Ott már számos tanulmány az akupunktúra használatát a térd osteoarthritis (degeneratív arthritis) okozta fájdalom. Korai kísérletek megállapította, hogy betegek akupunktúrával kezelt tapasztalt kevesebb fájdalmat, mint a betegek, akik csak a hagyományos kezelést kapott. Azonban az elmúlt években hagyományos akupunktúrás összehasonlították a különböző “ ál ” vagy nem hagyományos akupunktúrás vezérlők, beleértve a nem akupunktúrás pontokon a tűk beszúrási, a tűk beszúrási-, és a teleszkópos tű, hogy úgy tűnt, hogy be kell illeszteni a bőr. Látszat és hagyományos akupunktúrás nyújtott jelentős mentességet a fájdalom képest nincs kezelés. Azonban nem volt kevés, vagy nincs különbség a hagyományos vagy ál akupunktúra által termelt hasznot.

Ezek a vizsgálatok értelmezése az, hogy a fájdalom eredményeként a placebo-hatás is keltette való érintkezés, a bőr-tűk, vagy a beszúrási pontokon véletlenszerű. A fájdalom a térd osteoarthritis okozta súlyos is lehet, és lehet hiányosan felmenteni a hagyományos kezelések. Bár a legjobb jelenlegi bizonyítékok arra utalnak, hogy akupunktúra mert-a ' egy szokatlanul erős placebo enyhíti a fájdalmat, biztonságos, és nem tekinthető kiegészítéseként a hagyományos kezelés.

Pontok to remember

  • A legtöbb fajta arthritis krónikus és nem teljesen szabályozható hagyományos kezelések. Emberek kérhet további mentesség gyógynövény vagy kiegészítések, vagy használhatnak ezen anyagok helyett a hagyományos gyógyszerek.
  • Mivel az FDA jelenleg nem tudja szabályozni a minőségi gyógynövény és kiegészíti, vagy ellenőrzése, a hatékonyság, illetve a biztonsági, gyógynövény használata nem ajánlott.
  • Akupunktúra biztonságos és rendelkezhetnek fájdalomcsillapítás, egyes betegek osteoarthritis, de úgy tűnik, hogy a munka egy placebo hatást kiváltó.
Természetes Kezelés Arthritis