» » Syitä Miesten Hiustenlähtö

Syitä Miesten Hiustenlähtö

Johdanto

Syitä Miesten HiustenlähtöAndrogenetic karvojenlähtö tai yhteisen miehille Kalju (MPB) osuus on yli 95 prosenttia miesten hiustenlähtö. Heistä kaksi kolmasosaa miesten iän mukaan ilmetä jonkin verran tuntuvia hiustenlähtö ja 50-iän mukaan noin 85 prosenttia miesten on merkittävästi harvennusta hiukset. Noin 25 prosenttia miehiä, jotka kärsivät miehille Kalju kanssa alkaa tuskallinen prosessi, ennen kuin ne saavuttavat ikäisen kaksikymmentäyksi.

Yhteiskunnallisiin vakaumukseen, toisin kuin useimmat miehet, jotka kärsivät miehille Kalju ovat erittäin tyytymätön tilanteensa ja tehdä mitään muuta. Hiustenlähtö vaikuttaa globaaleiksi hiukset tappion sufferer elämän. Se vaikuttaa ihmisten välisen yhteydet sekä näiden kärsimystä työmahdollisuuksia. Ei ole harvinaista miesten muutettava heidän urakehityksensä niiden hiustenlähtö vuoksi.

Hiusten Los Association tunnistaa miten tuhoisat miehille Kalju voi olla miesten kaikenikäisten ja on luonut resurssien miesten täysin puolueettomia vastauksia kysymyksiinsä hiukset tappio.

Olemme neuvoja voimakkaasti vastaan tutkit vaihtoehdot keltaiset sivut tai kaupalliseen WWW-sivustojen kautta. On satoja tuotteita ja palveluja myydään haavoittuvia hiukset tappio kuluttajalle, mutta tällä hetkellä on vain kaksi FDA hyväksynyt-tuotteita, jotka on osoitettu kliinisesti tai estää hiustenlähtö. Lisäksi vain kourallinen kirurgien suorittamassa kirurgiset hiukset palauttamista nykyiset standardit.

Napsauttamalla tätä saat parhaan hiukset tappio käsittely

Syitä miesten hiustenlähtö

Androgeenisen karvojenlähtö tai miehille Kalju (MPB) vastaa suurimmalle hiustenlähtö miesten. Vaikka monet ihmiset menettävät niiden hiukset, mukaan lukien vakavien tautien, reaktio tiettyjen elämäntapaan ja harvinaisissa tapauksissa hyvin stressaavan tapahtumat, mahdollisia syitä miesten useimmissa hiustenlähtö voi Pitkämuistisimmat perintötekijöitä.

Mitä miehille Kalju sairastuneista ovat tosiasiallisesti periminen on hiusten follicles geneettisen herkkyydellä Dihydrotestosterone (DHT). Hiusten follicles, jotka ovat herkkiä DHT alkaa miniaturize, lyhentää kunkin Karvatuppi vaikuttaa käyttöikä. Nämä haavoittuvuuden follicles lakata, tuottavat cosmetically voidaan hyväksyä hiukset.

Miehille Kalju jakauma yleensä receeding hiusviiva ja thinning kruunu maksukyvyttömyyden kanssa. Näillä aloilla, mukaan lukien temppeleitä ja puolivälissä-Törmäyssuunta päänahan hiukset näyttävät olevan herkimpiä niille DHT. Tätä kuviota lopulta etenee ilmeisempiä Kalju koko päänahan jättäen vain vanteen koko yläosaan tulee tai “ hevosenkengän ” hiukset MPB kehittyneempiä vaiheittain jäljellä kuvio. Vaikka jotkin miesten tämän jäljellä olevat vanteen karvat voi vaikuttaa DHT.

Napsauttamalla tätä saat parhaan hiukset tappio käsittely

DHT lähemmin

Dihydrotestosterone (DHT) on johdannaissopimuksen tai testosteronia sivutuote. Testosteroni muuntaa DHT entsyymi tyyppi II 5-Alfa-reductace, joka pidetään Karvatuppi öljyn rauhaset tuella. Vaikka miehille Kalju geneettisen koko prosessi ei tunnistettu täysin, tutkijoiden tietää, että DHT pienenee hiusten follicles ja että silloin, kun DHT on estetty, hiusten follicles edelleen menestymään. Hiusten follicles, jotka ovat herkkiä DHT on altistettava hormonin pitkäaikainen ajan, jotta haavoittuvuuden follicle miniaturization-loppuun. Tänään moitteeton interventio kanssa tämä prosessi voidaan hidastunut tai jopa pysäyttää Jos pyydetty riittävän aikaisin.

Napsauttamalla tätä saat parhaan hiukset tappio käsittely