» » Suplimente De Resveratrol: Efecte Secundare şi Beneficii

Suplimente De Resveratrol: Efecte Secundare şi Beneficii

Suplimente de Resveratrol

Suplimente De Resveratrol: Efecte Secundare şi BeneficiiResveratrol este un membru al unui grup de compuşi de plante numite polifenoli. Aceşti compuşi sunt considerate de unii pentru a avea proprietăţi antioxidante, care poate proteja organismul împotriva un fel de daune legate de un risc crescut de boli cum ar fi cancerul si bolile de inima. British Dietetic Association spune unele fitochimicale precum flavonoide, glucosinolat şi fito-estrogeni: acţiona ca antioxidanti, care pot reduce deteriorarea ADN-ul celulei şi membranele celulare. Alte fitochimicale sunt gândit pentru a influenţa activarea cancerigeni (agenţi cauzează cancer), sau creşterea nivelului de protecție ale enzimelor hepatice.

Resveratrol este găsit în piele de struguri roşii, dar alte surse includ arahide şi fructe de padure.

Deoarece resveratrol este considerat a avea beneficii de sănătate, nu este surprinzător faptul că un număr de producători au încercat pentru a profita de acest lucru de a vinde suplimente de resveratrol. Cele mai multe capsule de resveratrol contin extracte din plante troscot japoneză şi chineză, pensylvanicum cuspidatum. Alte suplimente de resveratrol sunt realizate din roşu vin sau roşu extracte din struguri.

Reclame promovarea suplimente de resveratrol pe Internet promit clienţii totul, de la pierderea în greutate la o viaţă mai sănătoasă, mai. Întrebarea este: Suplimente de resveratrol face într-adevăr dă cu privire la aceste promisiuni?

Click aici pentru a cumpăra Resveratrol de la site-ul oficial

Beneficiile posibile de resveratrol

Resveratrol a câştigat o mare atenţie pentru sale raportate anti-îmbătrânire şi boala-combaterea beneficiile, dar aceasta se bazează pe primele cercetări, cea mai mare parte făcut în tuburi de testare şi de pe animale şi sunt necesare mai multe studii.

Unele dintre condiţii că primele cercetări sugerează resveratrol ar putea ajuta la protejarea împotriva includ:

  • Boală de inimă. Studii sugerează resveratrol poate ajuta la reducerea inflamaţiei, previne oxidarea LDL colesterolului rău şi face mai dificil pentru trombocite să rămânem împreună şi forma cheaguri care pot duce la atacuri de inima.
  • Cancer. Resveratrol este considerat de unii cercetători pentru a limita răspândirea celulelor canceroase şi declanşa procesul de cancer moartea celulelor (apoptoza). Este nevoie de mai mult de cercetare.
  • Boala Alzheimer. Resveratrol poate proteja celulele nervoase de daune şi acumularea de placa care pot duce la Alzheimer.
  • Diabet. Studii sugerează resveratrol poate ajuta la prevenirea rezistenţa la insulină, o condiţie în care organismul devine mai puţin sensibile la efectele de hormon de scăderea zahărului din sânge, insulina. Rezistenta la insulina este un precursor la diabet.
Studii pe rozătoare sugerează că resveratrol ar putea ajuta chiar combate unele dintre efectele de un stil de viaţă nesănătos şi duce la creşterea longevităţii. Tratat Resveratrol şoareci hrăniţi un high-caloriediet trăit mai mult decât în mod similar hrănit şoareci nu dat resveratrol. Resveratrol protejate şoareci hraniti cu o dieta de mare de calorii probleme de sănătate legate de obezitate de mimarea efectele de restricţie calorică.

Resveratrol a fost legate de prevenirea problemelor legate de vârstă cum ar fi boli de inima si rezistenta la insulina. Unii cercetători cred că resveratrol activeaza gena SIRT1, un mecanism biologic care pare pentru a proteja organismul împotriva efectelor nocive de obezitate si boli ale îmbătrânirii. Este nevoie de mai mult de cercetare.

Click aici pentru a cumpăra Resveratrol de la site-ul oficial

Efectele secundare ale Resveratrol

Pentru că au existat foarte puţine studii efectuate pe resveratrol la om, medicii nu pot confirma orice beneficii, şi ei nu ştiu ce efecte aceste suplimente ar putea avea asupra oamenilor pe termen lung. Până în prezent, studiile nu au descoperit nici efecte secundare grave, chiar şi atunci când resveratrol este luată în doze mari. Cu toate acestea, suplimente de resveratrol ar putea interacţiona cu anticoagulante precum warfarina şi nonsteroidal medicamente anti-inflamatorii, cum ar fi aspirina si ibuprofenul, creşte riscul de sângerare.

Deoarece studiile rămâne neconcludente şi insuficiente, este dificil pentru consumatori să ştie exact ceea ce sunt achiziţie atunci când cumpără produsul, sau dacă este de fapt eficiente. De asemenea, nu există nici o recomandare specifică doza şi doze mari poate varia de la supliment pentru supliment.

Doze în cele mai multe suplimente de resveratrol sunt de obicei mult mai mici decât sumele care s-au dovedit benefic în studii de cercetare. Majoritatea suplimentelor contin 250-500 mg de resveratrol. Pentru a obţine doza echivalentă utilizate în unele studii pe animale, oamenii ar trebui să consume 2 g de resveratrol (2, 000 mg) sau mai multe pe zi.

Linia de jos: până când aveţi la dispoziţie mai mult de cercetare de inalta calitate, Experţii spun că ei nu pot recomanda suplimente de resveratrol pentru prevenirea anti-ageing sau boală.

Click aici pentru a cumpăra Resveratrol de la site-ul oficial