» » Snorking – Komplett Informasjon Om Snorking

Snorking – Komplett Informasjon Om Snorking

Snorking er vibrasjoner i luftveiene strukturer og resulterende lyden, på grunn av hindret luft bevegelse under puste mens du sover. I noen tilfeller kan lyden være myk, men i andre tilfeller kan det være høyt og ubehagelig. Snorking under søvn kan være et tegn, eller første alarmen av hindrende sleep apnea (OSA).

Årsakene til snorking

Generelt sett er strukturene som er involvert drøvelen og bløt gane. Uregelmessig luftstrømmen er forårsaket av en passasje-blokkering, og er vanligvis på grunn av ett av følgende:

  • Halsen svakhet, forårsaker halsen å lukke under søvn.
  • Mispositioned kjeven, ofte forårsaket av spenning i musklene.
  • Fett samle i og rundt halsen.
  • Varslede trafikkhindringen i nasal passasje.
  • Hindrende sleep apnea.
  • Vev på toppen av airways berøre hverandre, forårsaker vibrasjoner.
  • Lempelse som alkohol eller narkotika avslappende hals musklene.
  • Sover på ryggen, som kan resultere i tungen slippe til baksiden av munnen.
Klikk her for å prøve de beste Anti snorking talerør

Virkningen av snorking

Snorking er kjent for å forårsake søvndeprivasjon å dytt snorers og de rundt dem, som vel som dagtid døsighet, irritabilitet, mangel på fokus og redusert libido. Det har også blitt foreslått at det kan forårsake betydelig psykologiske og sosiale skade til lider. Flere studier avsløre en positiv korrelasjon mellom høyt snorking og risiko for hjerteinfarkt (ca 34% sjanse) og hjerneslag (ca + 67% sjanse).

Om snorking er ofte betraktet som en mindre lidelse, kan dytt snorers noen ganger lider alvorlig svekkelse av livsstil. Mellom fag rettssaken av Armstrong et al. oppdaget en statistisk signifikant bedring i ekteskapelig forhold etter at snorking kirurgisk ble korrigert. Dette ble bekreftet av bevis fra galle et al., Cartwright og Knight og Fitzpatrick et al.

Nye studier knytte høyt “ snorking ” med utviklingen av arteria carotis aterosklerose, risikoen for hjerne skade og for hjerneslag. Forskere hypothesize at høyt snorking skaper uro i arteria carotis blodstrømmen nærmest luftveiene. Generelt sett, økt turbulens irriterer blod celler og har tidligere vært innblandet som en årsak til åreforkalkning.

En amerikansk studie anslår at om lag en i hver 15 amerikanere er påvirket av minst et moderat grad av søvnapné.

Klikk her for å prøve de beste Anti snorking talerør

Utbredelsen av snorking

Statistikk på snorking er ofte motstridende, men minst 30% av voksne og kanskje så mange som 50% av folk i noen demografi snorke. En undersøkelse av 5,713 italienske beboerne identifisert vanemessige Snorking i 24% av menn og 13,8% av kvinner, stiger til 60% av menn og 40% av kvinner i alderen 60-65 år; Dette tyder på en økt mottakelighet for Snorking som alder øker.

Diagnostisering av snorking

Foruten "støy" av snorking, kan mer komplekse forhold som søvnapné være forenlig med symptomet på snorking. Søvn studie kan identifisere slike spørsmål. Pasienter kan også vurdere sine egne betingelse for å fastslå sannsynligheten for slike problemer som er basert på alvorlighetsgraden av deres sovende vanskeligheter.

Klikk her for å prøve de beste Anti snorking talerør

Behandling for Snorking

Nesten alle behandlinger for Snorking dreier seg om å fjerne blokkering i puste passering. Dette er grunnen til dytt snorers rådes til å miste vekt (for å stoppe fett fra å trykke på halsen), slutte å røyke (røyking svekker og tresko halsen) og sove på deres side (for å hindre tungen fra sperring halsen). En rekke andre behandlingstilbud er også tilgjengelig, fra over-the-counter hjelpemidler som for eksempel nesespray, nasal strimler eller nese klipp, smøreolje, spray, og "anti-snore" klær og puter, til slike uvanlige aktiviteter som å spille didgeridoo. Men snorking er en anerkjent medisinsk problem, og folk som snorker bør alltid søke profesjonell medisinsk rådgivning før stole på teknikker som kan maskere symptomer, men ikke behandle den underliggende tilstanden.

Klikk her for å prøve de beste Anti snorking talerør

Dental apparater av snorking

Spesiallaget dental apparater kalt mandibular advancement Splinter, som forhånd underkjeven litt, og dermed trekke tungen frem, er en felles behandling for Snorking. Vanligvis er en tannlege som spesialiserer seg på søvnapné odontologi konsultert. Slike apparater har vist seg for å være effektive i å redusere snorking og søvnapné i tilfeller der apnea er mild til moderat. Mandibular advancement Splinter er ofte tolerert mye bedre enn CPAP maskiner. Mulig men sjeldne bivirkninger inkluderer gradvis bevegelse av tennene, kjeveledd felles lidelse, overflødig spyttsekresjon og tyggegummi irritasjon.

Over-the-counter mandibular advancement Splinter gi omtrent de samme fordelene hvis montert riktig. De er vanligvis laget av en EVA polymer, og de fleste er ligner på beskyttende munn-vakter båret for sport. En ulempe med billigere enheter sammenlignet med profesjonelt montert enhetene er vanskeligheten i å sette opp riktige kjeven-posisjon. En over-advanced kjeven resulterer i kjeven leddsmerter, mens en under avansert kjeven produserer ingen terapeutisk effekt. Profesjonelt montert enhetene generelt innlemme en justering mekanisme slik at kjeven avansement kan enkelt økt eller redusert etter montering. Justere de fleste “ gjør det selv ” apparater er det nødvendig å oppvarmer dem og forme dem igjen i den ønskede nye posisjonen. Alternativt, gitt den lave kostnaden, en ny skinne kan brukes.

Tidligere i USA, mandibular advancement Splinter ble ansett å være klasse 2 medisinsk utstyr og kan ikke bli lovlig solgt uten resept. Amerikanerne var, imidlertid lov til å kjøpe disse enheter utenfor USA og importere dem til personlig bruk. I Australia, kan produsenter innhente godkjenning fra terapeutiske varer administrasjon (TGA) slik at enhetene skal selges via vanlig detaljistkanaler uten involvering av en lege.

En kontinuerlig positive airway pressure (CPAP) maskin brukes ofte til å styre søvnapné og snorking knyttet til den. For å holde luftveiene åpen, pumper en enhet en kontrollert strøm av luft gjennom en fleksibel slange til en maske bæres over nesen, munn, eller begge deler.

Klikk her for å prøve de beste Anti snorking talerør

Kirurgi for Snorking

Kirurgi er også tilgjengelig som en metode for å korrigere sosiale snorking. Noen prosedyrer, for eksempel uvulopalatopharyngoplasty, forsøk på å utvide luftveiene ved å fjerne vev på baksiden av halsen, inkludert drøvelen og svelget. Disse surgeries er ganske invasiv, imidlertid, og det er risiko for negative bivirkninger. Farligste risikoen er at nok arrvev kunne danne innen halsbetennelse som følge av incisions å gjøre luftveiene smalere enn det var før kirurgi, avtagende luftrom i velopharynx. Arrdannelse er en individ personlighetstrekk, så det er vanskelig for en kirurg å forutsi hvor mye en person kan bli disponert for arrdannelse. Noen pasienter har rapportert utviklingen av alvorlig søvnapné som følge av skade å deres luftpassasjen forårsaket av pharyngeal kirurgi. American Medical Association godkjenner ikke av bruk av laser for å utføre operasjoner på pharynx eller drøvelen.

Radiofrekvens ablasjon (RFA) er en relativt ny kirurgisk behandling for Snorking. Denne behandlingen gjelder radiofrekvens energi- og varmeproduksjon (mellom 77 ° C til 85 ° C) til det bløt tissue på baksiden av halsen, som bløt gane og drøvelen, forårsaker arrdannelse av vev under huden. Etter heling resulterer dette i stivne på det behandlede området. Prosedyren tar mindre enn en time, utføres vanligvis på poliklinisk basis, og vanligvis krever flere behandlingsøkter. Radiofrekvens ablasjon er ofte effektive i å redusere alvorlighetsgraden av snorking, men ofte fullstendig eliminere ikke snorking.

Bipolar radiofrekvens ablasjon, en teknikk som brukes for coblation tonsillectomy, brukes også for behandling av snorking.

Klikk her for å prøve de beste Anti snorking talerør

Pilar-prosedyre

Pilar prosedyren er en minimal invasiv behandling for Snorking og obstruktiv søvnapné. Denne prosedyren var FDA angitt i 2004. Under denne prosedyren, tre til seks + dacron (materialet som brukes i permanent suturer) strimler er satt inn i det bløt ganen, ved hjelp av en modifisert sprøyten og lokal bedøvelse. Mens prosedyren var i utgangspunktet godkjent for innsetting av tre "pilarene" i myke ganen, ble det funnet at det var en betydelig dosering response til mer pilarer, med passende kandidater. Som et resultat av denne polikliniske operasjonen, som vanligvis varer ikke mer enn 30 minutter, er det bløt ganen mer rigid, muligens å redusere forekomster av søvnapné og snorking. Denne fremgangsmåten løser en av de vanligste årsakene til snorking og søvnapné — sammenbruddet av det bløt ganen (myk del av taket av munnen) eller vibrasjon. Hvis det er andre faktorer som bidrar til snorking eller søvnapné, for eksempel betingelser for nasal airway eller en forstørret tungen, vil det sannsynligvis må kombineres med andre behandlinger for å bli mer effektive.

Klikk her for å prøve de beste Anti snorking talerør

Farmakologisk behandling

En åpen etiketten ikke-randomiserte studier i tretti pasienter fant dra nytte av pseudoephedrine, domperidone og kombinasjonen i behandlingen av alvorlige snorking. Forberedelsene er solgt over skranke i enkelte land.Naturlig rettsmidler

Det finnes ulike naturlige metoder som påstås for å lindre snorking. Disse kan være i form av urte-piller, akupressur enheter eller spesialiserte akupunktur.

Det er tilfeller der snorking er et resultat av en feil sovestilling. Sleeping med for mange puter kan strekke og begrense luft passering. Bruk en pute for å unngå den. Også kan liggende på ryggen forårsake snorking. Så, en endring i sovestilling kan være til hjelp.

All-naturlige anti-snorking spray er også tilgjengelig, som over-the-counter produkter tilgjengelig på apotek.

Blant de ‘ naturlig ' rettsmidler er øvelser for å øke muskel tone av øvre luftveier, og en lege å merke seg anecdotally at profesjonelle sangere sjelden snorke, men tilstrekkelig studier av dette området så gjenstår, foretas.

Klikk her for å prøve de beste Anti snorking talerør

Mestring som partner

Seng partner av en snorer mister, i gjennomsnitt en Times søvn per natt. Dette kan føre til betydelig forholdet problemer, i tillegg til helseeffekter av søvn underskudd for partneren. Ørepropper kan lette god søvn for mennesker som deler samme soverommet med noen som snorker. Eksterne øreklokker er ikke utformet for å sove med. Andre alternativer inkluderer hvit støy generatorer.

Klikk her for å prøve de beste Anti snorking talerør