» » Snorken – Fuldstændige Oplysninger Om Snorken

Snorken – Fuldstændige Oplysninger Om Snorken

Årsager til snorken

Generelt er de involverede strukturer uvula og ganesejlet. Uregelmæssige luftstrømmen er forårsaget af en gang blokering og er normalt af en af følgende:

  • Hals svaghed, forårsager i halsen til at lukke under søvn.
  • Mispositioned kæbe, ofte forårsaget af spændinger i muskler.
  • Fedt indsamling i og omkring svælget.
  • Obstruktion i nasal gang.
  • Obstruktiv søvn apnea.
  • Væv i toppen af airways rører hinanden, forårsager vibrationer.
  • Relaxants som alkohol eller narkotika, afslappende hals muskler.
  • Sover på tilbage, som kan resultere i tungen slippe bagest i munden.
Klik her for at prøve det bedste Anti Snorken mundstykke

Virkningen af snorken

Snorken er kendt for at forårsage søvn afsavn til snorers og dem omkring dem, som godt dagtimerne døsighed, irritabilitet, manglende fokus og faldt libido. Det er også blevet foreslået, at det kan skade betydelig psykologisk og social patienter. Flere undersøgelser viser en positiv sammenhæng mellem højlydt Snorken og risikoen for hjerteanfald (ca + 34% chance) og streg (ca +67% chance).

Selvom snorken anses ofte for en mindre trængsel, kan snorers undertiden lider alvorlig værdiforringelse af livsstil. Prøveversionen af mellem emner af Armstrong et al. opdagede en statistisk signifikant forbedring i ægteskabelige relationer efter kirurgisk blev rettet, snorken. Dette blev bekræftet af beviser fra Gall et al., Cartwright og ridder og Fitzpatrick al..

Nye undersøgelser knytte højt “ snorken ” med udviklingen af carotis artery atherosclerosis, risiko for hjerneskader og streg. Forskere hypothesize, højlydt snorken skaber turbulens i carotis artery blood flow tættest på luftvejs. Generelt øget turbulens irriterer blodceller og har tidligere været involveret som en årsag til åreforkalkning.

Viste en amerikansk undersøgelse skønner, at en i hver 15 amerikanerne nogenlunde er påvirket af mindst en moderat grad af søvn apnea.

Klik her for at prøve det bedste Anti Snorken mundstykke

Prævalens af snorken

Statistikker om snorken er ofte indbyrdes modstridende, men mindst 30% af de voksne, og måske så mange som 50% af befolkningen i nogle demografi snore. En undersøgelse af 5,713 italienske beboere identificerede, sædvanlige snorken i 24% af mændene og 13,8% af kvinder, stiger til 60% af mænd og 40% af kvinder i alderen 60 til 65 år; Dette tyder på en øget modtagelighed for snorken som alder stigninger.

Diagnosticering af snorken

Mere komplekse betingelser som søvn apnea kan udover "støj" fra snorken være i overensstemmelse med symptom på snorken. En søvn undersøgelse kan identificere sådanne spørgsmål. Patienter kan også vurdere deres egen betingelse for at afgøre sandsynligheden for sådanne problemer, der er baseret på alvoren af deres sovende vanskeligheder.

Klik her for at prøve det bedste Anti Snorken mundstykke

Kirurgi af snorken

Kirurgi er også tilgængelig som en metode til at korrigere sociale snorken. Nogle procedurer, såsom uvulopalatopharyngoplasty, forsøg på at udvide luftvejs ved at fjerne væv bag svælget, herunder uvula og svælget. Disse operationer er helt invasive, dog, og der er risiko for bivirkninger. Den farligste risiko er, at nok scar tissue kunne danne inden i halsen som følge af indskæringer at gøre luftvejs mere snæver end det var før kirurgi, aftagende luftrum i velopharynx. Dannelse er en individuel trait, så det er vanskeligt for en kirurg at forudsige, hvor meget en person kan være disponeret til lav.. Nogle patienter har rapporteret udviklingen af alvorlige søvn apnea som følge af skader til deres luftvejs forårsaget af pharyngeal kirurgi. I øjeblikket godkender American Medical Association ikke brugen af Lasere til at udføre operationer på svælget eller uvula.

Radiofrequency ablation (RFA) er en relativt ny kirurgisk behandling af snorken. Denne behandling gælder absorberer energi og varme (mellem 77 ° C til 85 ° C) for det bløde væv på bagsiden i halsen, som ganesejlet og uvula, forårsager dannelse af væv under huden. Dette medfører efter helbredelse, forstærkning af det behandlede område. Proceduren tager mindre end en time, der normalt udføres på grundlag af ambulant og kræver normalt flere behandling sessioner. Radiofrequency ablation er ofte effektiv til at reducere alvoren af snorken, men ofte elimineres ikke helt snorken.

Bipolar radiofrequency ablation, en teknik, der anvendes til coblation tonsillectomy, bruges også til behandling af snorken.

Klik her for at prøve det bedste Anti Snorken mundstykke

Farmakologiske behandling

En åben etiket ikke-randomiserede undersøgelse i tredive patienter blev fundet Pseudoephedrin, domperidone og kombinationen med fordel i behandlingen af alvorlig snorken. Præparatet er solgt over tælleren i nogle lande.Naturlig retsmidler

Der findes forskellige naturlige metoder påstås for at lindre snorken. Disse kan være i form af drogen piller, acupressure enheder eller specialiserede akupunktur.

Blandt de ‘ naturlige ' retsmidler er øvelser for at øge muscle tonen i den øvre luftvejs og én læge bemærke anekdotisk, professionelle sangere sjældent snore, men tilstrækkelig undersøgelse af dette område stadig skal gennemføres.

Klik her for at prøve det bedste Anti Snorken mundstykke

Coping som partner

Seng partner af en snorer taber i gennemsnit en timers søvn pr. nat. Dette kan medføre betydelig forholdet spørgsmål, samt sundhedsmæssige virkninger af søvn underskud for partneren. Vi kan lette god søvn for mennesker, der deler den samme soveværelse med en person, som snores. Eksterne earmuffs er ikke designet til at sove med. Andre alternativer omfatter hvid støj generatorer.