» » Snoring – ολοκλήρωση πληροφορίες σχετικά με Snoring

Snoring – ολοκλήρωση πληροφορίες σχετικά με Snoring

Snoring είναι ο παλμός του αναπνευστικού δομές και ο ήχος που προκύπτει, λόγω της μετακίνησης του αέρα φράζεται κατά τη διάρκεια της αναπνοής ενώ στον ύπνο. Σε ορισμένες περιπτώσεις ο ήχος μπορεί να είναι ήπια, αλλά σε άλλες περιπτώσεις, μπορεί να είναι ζωηρά και δυσάρεστα. Snoring κατά τη διάρκεια του ύπνου μπορεί να είναι ένα σύμβολο, ή το πρώτο συναγερμό, του ενοχλητικές Άπνοια ύπνου (OSA).

Αιτίες της Snoring

Σε γενικές γραμμές τις δομές που συμμετέχουν οι uvula και μαλακά ουρανίσκο. Η ακανόνιστη ροή αέρος προκαλείται από μια δίοδο μπλοκαρίσματος και οφείλεται συνήθως ένα από τα εξής:

  • Αδυναμία λαιμό, προκαλώντας τον λαιμό να κλείσει κατά τη διάρκεια του ύπνου.
  • Mispositioned σαγόνι, συχνά οφείλονται σε ένταση στο οι μύες.
  • Λίπος τη συλλογή σε και γύρω από το λαιμό.
  • Παρεμπόδιση με τη ρινική δίοδο.
  • Ενοχλητικές Άπνοια ύπνου.
  • Οι ιστοί στην κορυφή της airways αγγίζουν μεταξύ τους, προκαλώντας τους κραδασμούς.
  • Relaxants όπως το αλκοόλ ή τα ναρκωτικά, χαλάρωση των μυών του λαιμού.
  • Κοιμάσαι στην πλάτη, μπορεί να οδηγήσει στη γλώσσα απόθεση στο πίσω μέρος του στόματος.
Κάντε κλικ εδώ για να δοκιμάσετε το καλύτερο αντι Snoring επιστόμιο

Επίδραση της Snoring

Snoring είναι γνωστό ότι προκαλεί στέρηση ύπνου για να snorers και γύρω τους, όπως επίσης και ως ημέρας υπνηλία, ευερεθιστότητα, έλλειψη εστίαση και μειωμένη λίμπιντο. Έχει επίσης προταθεί ότι μπορεί να προκαλέσει σημαντικές ψυχολογικές και κοινωνικές ζημιές σε πάσχοντες. Πολλές μελέτες αποκαλύπτουν μια θετική συσχέτιση μεταξύ snoring ζωηρά και κίνδυνος για καρδιακή προσβολή (+ περίπου 34% πιθανότητα) και περιγράμματος (περίπου +67% πιθανότητα).

Αν και snoring θεωρείται συχνά ένα μικρό λυπούμαι, snorers μερικές φορές μπορεί να υποφέρουν σοβαρή απομείωση του τρόπου ζωής. Η δίκη μεταξύ-θέματα από Armstrong et al. ανακάλυψε μια στατιστικά σημαντική βελτίωση στις συζυγικές σχέσεις μετά snoring διορθώθηκε προϊόντα. Αυτό επιβεβαιώθηκε από τις αποδείξεις από Γκαλ et al., Καρτράιτ και Ιππότης και Fitzpatrick et al.

Νέες μελέτες συσχετίσετε δυνατά “ snoring ” με την ανάπτυξη Αθηροσκλήρωσης καρωτιδική αρτηρία, ο κίνδυνος για βλάβες στον εγκέφαλο και της διαδρομής του εμβόλου. Ερευνητές υποθέτουν ότι ζωηρά snoring δημιουργεί αναταραχή στη ροή του αίματος καρωτιδική αρτηρία πλησιέστερη προς τις αναπνευστικές. Σε γενικές γραμμές, αυξημένες αναταράξεις εκνευρισμό αιμοσφαίρια και έχει προβεί προηγουμένως ως αιτία της Αθηροσκλήρωσης.

Μια αμερικανική μελέτη εκτιμά ότι περίπου μία σε κάθε 15 Αμερικανούς επηρεάζεται από τουλάχιστον έναν μέτριο βαθμό Άπνοια ύπνου.

Κάντε κλικ εδώ για να δοκιμάσετε το καλύτερο αντι Snoring επιστόμιο

Επικράτηση της Snoring

Στατιστικές σχετικά με τις snoring είναι συχνά αντιφατικοί, αλλά τουλάχιστον το 30% των ενηλίκων και ίσως όσο το 50% των ανθρώπων σε ορισμένα δημογραφικά στοιχεία snore. Μία έρευνα των 5,713 κατοίκων της ιταλικής προσδιορίζονται συνήθους snoring στο 24% των ανδρών και 13,8% των γυναικών, ΑΤΜ στο 60% των ανδρών και 40% των γυναικών ηλικίας 60 έως 65 ετών; Αυτό υποδηλώνει ένα αυξημένης επιρρέπειας σε snoring ως ηλικία αυξάνει.

Διάγνωση της Snoring

Εκτός από τον «θόρυβο» του snoring, πιο σύνθετες καταστάσεις, όπως η Άπνοια ύπνου μπορεί να είναι συνεπής με το σύμπτωμα της snoring. Μια μελέτη ύπνου να αναγνωρίσετε αυτά τα ζητήματα. Οι ασθενείς μπορεί να αξιολογήσει επίσης δικό τους προϋπόθεση για τον προσδιορισμό της πιθανότητας τέτοιων προβλημάτων με βάση τη σοβαρότητα του κοιμούνται τις δυσκολίες τους.

Κάντε κλικ εδώ για να δοκιμάσετε το καλύτερο αντι Snoring επιστόμιο

Θεραπείες για Snoring

Σχεδόν όλες οι θεραπείες για snoring περιστρέφεται γύρω από καταργώντας την απεμπλοκή της κατάστασης στη αναπνευστική δίοδο. Αυτός είναι ο λόγος που snorers είναι σχεδιασμένο να χάσετε βάρος (για να σταματήσει το λίπος από το πατάει το λαιμό), να σταματήσετε το κάπνισμα (κάπνισμα αποδυναμώνει και αποφράσσει το λαιμό) και ύπνο στο πλευρό τους (για να αποφύγετε τη γλώσσα από τον αποκλεισμό του λαιμού). Ορισμένες άλλες θεραπευτικές επιλογές είναι επίσης διαθέσιμες, κυμαίνονται από εξωχρηματιστηριακές aids όπως ρινικών σπρέι, ρινικές ταινίες ή Ρινικό κλιπ, λιπαντικά σπρέι, και «anti-snore» ρούχα και μαξιλάρια, σε αυτές τις ασυνήθιστες δραστηριότητες ως παίζοντας το didgeridoo. Ωστόσο, snoring είναι ένα αναγνωρισμένο ιατρικό πρόβλημα και όσους snore πάντα θα πρέπει να επιδιώκουν επαγγελματικές ιατρικές συμβουλές πριν στηριζόμενη στις τεχνικές που μπορεί να συγκαλύψει τα συμπτώματα αλλά δεν αντιμετωπίζουν τον όρο υποκείμενο.

Κάντε κλικ εδώ για να δοκιμάσετε το καλύτερο αντι Snoring επιστόμιο

Οδοντιατρικές συσκευές της Snoring

Ειδικά έκανε οδοντικής συσκευών που ονομάζεται υπογναθικό προαγωγής συρίγγια, που προχωρήσετε λίγο κάτω γνάθου και ως εκ τούτου, τραβήξτε τη γλώσσα προς τα εμπρός, είναι μια κοινή λειτουργία της θεραπείας για την snoring. Συνήθως, ζητείται η γνώμη ενός οδοντίατρος, ειδικευμένη στην οδοντιατρική Άπνοια ύπνου. Αυτές οι συσκευές έχουν αποδειχθεί να είναι αποτελεσματική στη μείωση της snoring και η Άπνοια ύπνου σε περιπτώσεις όπου η Άπνοια είναι ήπιο έως μέτριο. Υπογναθικό προαγωγής συρίγγια είναι ανεκτές συχνά πολύ καλύτερα από μηχανές CPAP. Δυνατόν αλλά σπάνιες παρενέργειες περιλαμβάνουν σταδιακή κυκλοφορία του δόντια, temporomandibular κοινή διαταραχή, περίσσεια σιελόρροια και ούλων ερεθισμό.

Εξωχρηματιστηριακά υπογναθικό προαγωγής συρίγγια παρέχει περίπου τα ίδια πλεονεκτήματα εάν τοποθετηθεί σωστά. Αυτοί γίνονται συνήθως από ένα πολυμερές EVA και οι περισσότερες είναι παρόμοια σε εμφάνιση με προστατευτικό στόμα-φρουρών που φοριούνται για σπορ. Ένα μειονέκτημα των συσκευών φθηνότερα σε σχέση με τα επαγγελματικά τοποθετηθεί συσκευές είναι η δυσκολία στη ρύθμιση μέχρι το σαγόνι σωστή θέση. Μια over-advanced σαγόνι αποτέλεσμα κοινό πόνο σαγόνι, ενώ ένα σαγόνι στο πλαίσιο προηγμένων παράγει κανένα θεραπευτικό αποτέλεσμα. Τα επαγγελματικά τοποθετηθεί συσκευές ενσωματώνουν γενικά ενός μηχανισμού προσαρμογής, έτσι ώστε το σαγόνι προαγωγής μπορεί να εύκολα να αυξομειώνεται μετά την τοποθέτηση. Για να ρυθμίσετε τα περισσότερα “ do it yourself ” συσκευές είναι απαραίτητο να τους reheat και τους mold και πάλι στη νέα θέση που θέλετε. Εναλλακτικά, λαμβάνοντας υπόψη το χαμηλό κόστος, ένα νέο splint μπορεί να χρησιμοποιηθεί.

Προηγουμένως στις Ηνωμένες Πολιτείες, υπογναθικό προαγωγής συρίγγια θεωρήθηκαν ως ιατροτεχνολογικά προϊόντα της κατηγορίας 2 και δεν θα μπορούσε να να νομικώς πωλούνται χωρίς συνταγή. Οι Αμερικανοί επιτρεπόταν, ωστόσο, να αγοράσετε συσκευές αυτές έξω από τις Ηνωμένες Πολιτείες και την εισαγωγή τους, για προσωπική χρήση. Στην Αυστραλία, κατασκευαστές να λαμβάνουν έγκριση από τις θεραπευτικές διοίκηση αγαθών (TGA) επιτρέποντας τις συσκευές να πωληθούν μέσω λιανικών πωλήσεων από δισκοπωλεία χωρίς τη συμμετοχή του ιατρού.

Συνεχούς αναπνευστικές θετική πίεση (CPAP) μηχάνημα χρησιμοποιείται συχνά για τον έλεγχο Άπνοια ύπνου και η snoring που σχετίζεται με αυτό. Για να διατηρήσετε τις αναπνευστικές ανοιχτή, μια συσκευή αντλιών μια ελεγχόμενη ροή του αέρα μέσα από ένα ευέλικτο σωλήνα με μια μάσκα που φοριούνται πάνω από τη μύτη, το στόμα ή και τα δύο.

Κάντε κλικ εδώ για να δοκιμάσετε το καλύτερο αντι Snoring επιστόμιο

Χειρουργική των Snoring

Χειρουργική είναι επίσης διαθέσιμο ως μια μέθοδος για τη διόρθωση της κοινωνικής snoring. Κάποιες διαδικασίες, όπως η uvulopalatopharyngoplasty, προσπαθούν να διευρύνουν τις αναπνευστικές καταργώντας τους ιστούς στο πίσω μέρος του λαιμού, συμπεριλαμβανομένου του uvula και του φάρυγγα. Αυτές οι surgeries είναι αρκετά επεμβατική, ωστόσο, και υπάρχουν κίνδυνοι ανεπιθύμητων παρενεργειών. Η πιο επικίνδυνη κίνδυνος είναι ότι αρκετά ιστών πληγή θα μπορούσαν να αποτελέσουν μέσα το λαιμό ως αποτέλεσμα τις τομές για να κάνετε πιο περιορισμένο από ό, τι ήταν πριν από τη χειρουργική επέμβαση, μειώνονται εναέριου χώρου στο πλαίσιο της velopharynx τις αναπνευστικές. Αυλακώσεων στα σημεία είναι μια μεμονωμένη χαρακτηριστικό, έτσι είναι δύσκολο για έναν χειρούργο να προβλέψετε πόσο ένα άτομο θα μπορούσε να είναι προετοιμασμένοι να αυλακώσεων στα σημεία. Ορισμένοι ασθενείς έχουν αναφερθεί η ανάπτυξη σοβαρών Άπνοια ύπνου, ως αποτέλεσμα ζημία τους αναπνευστικές που προκαλούνται από Φαρυγγικό χειρουργική. Προς το παρόν, το American Medical σύνδεσης δεν εγκρίνουν τη χρήση των λέιζερ για την εκτέλεση λειτουργιών στο φάρυγγα ή uvula.

Radiofrequency ablation (RFA) είναι μια σχετικά νέα χειρουργική θεραπεία για την snoring. Η επεξεργασία αυτή ισχύει radiofrequency ηλεκτρικής ενέργειας και θερμότητας (μεταξύ 77 ° C έως 85 ° C) για το μαλακών ιστών στο πίσω μέρος του λαιμού, όπως ο ουρανίσκος μαλακά και uvula, προκαλώντας αυλακώσεων στα σημεία των ιστών του κάτω από το δέρμα. Μετά την επούλωση, αυτό οδηγεί σε σκλήρυνση της περιοχής αγωγής. Η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από μία ώρα, εκτελείται συνήθως σε βάση εξωτερικής παραμονής και συνήθως απαιτεί αρκετές συνεδρίες θεραπείας. Radiofrequency ablation είναι συχνά αποτελεσματική στη μείωση της σοβαρότητας των snoring, όμως, συχνά δεν εξαλείφει εντελώς snoring.

Διπολικό radiofrequency ablation, μια τεχνική που χρησιμοποιείται για την coblation tonsillectomy, χρησιμοποιείται επίσης για τη θεραπεία της snoring.

Κάντε κλικ εδώ για να δοκιμάσετε το καλύτερο αντι Snoring επιστόμιο

Η διαδικασία του πυλώνα

Η διαδικασία πυλώνα είναι μια ελάχιστα επεμβατική θεραπεία για snoring και ενοχλητικές Άπνοια ύπνου. Η διαδικασία αυτή ήταν FDA αναγράφεται το 2004. Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας, τρεις με έξι + dacron (το υλικό που χρησιμοποιείται σε μόνιμα ράμματα) ταινίες που έχουν εισαχθεί σε μαλακό ουρανίσκου, χρησιμοποιώντας ένα τροποποιημένο σύριγγα και τοπικό αναισθητικό. Κατά τη διαδικασία που εγκρίθηκε αρχικά για τη συμπερίληψη των τριών "πυλώνων" ο ουρανίσκος soft, διαπιστώθηκε ότι υπήρχε σημαντική δοσολογίας απόκριση σε περισσότερες πυλώνες, με κατάλληλων υποψηφίων. Ως αποτέλεσμα αυτής της λειτουργίας εξωτερικής παραμονής, που διαρκεί συνήθως όχι περισσότερο από 30 λεπτά, ο ουρανίσκος μαλακά είναι πιο άκαμπτο, πιθανώς μειώνοντας τις παρουσίες του ύπνου και snoring. Αυτή η διαδικασία αντιμετωπίζει μία από τις πιο συνηθισμένες αιτίες της snoring και η Άπνοια ύπνου — δονήσεις ή κατάρρευσης του ουρανίσκου soft (το μαλακό μέρος της οροφής του στόματος). Εάν υπάρχουν άλλοι παράγοντες που συμβάλλουν στην snoring ή η Άπνοια ύπνου, όπως οι συνθήκες, η ρινική αναπνευστικές ή μια διευρυμένη γλώσσα, θα χρειαστεί να συνδυαστούν με άλλες θεραπείες για να είναι πιο αποτελεσματική.

Κάντε κλικ εδώ για να δοκιμάσετε το καλύτερο αντι Snoring επιστόμιο

Φαρμακολογική θεραπεία

Μια ανοικτή ετικέτα μη-ξεχωρίζονται μελέτη σε τριάντα ασθενείς βρέθηκαν όφελος από Ψευδοεφεδρίνη, domperidone και ο συνδυασμός στη θεραπεία της σοβαρής snoring. Η προετοιμασία είναι πωλούνται στα μαγαζιά σε ορισμένες χώρες.Φυσικό ένδικα μέσα

Υπάρχουν διάφορες φυσικές μεθόδους που κατά τους ισχυρισμούς, για την ανακούφιση του snoring. Αυτά μπορεί να είναι υπό μορφή φυτικά χάπια, δαχτυλοπίεσης συσκευές ή εξειδικευμένες βελονισμό.

Υπάρχουν περιπτώσεις όπου snoring είναι το αποτέλεσμα των λάθος θέση κοιμούνται. Κοιμάσαι με πάρα πολλά μαξιλάρια μπορεί να εκτείνετε και να περιορίσετε τη δίοδο του αέρα. Χρησιμοποιήσετε ένα μαξιλάρι για να το αποφύγετε. Επίσης, η κείνται στο πίσω μέρος μπορούν να προκαλέσουν snoring. Έτσι, μια αλλαγή στο κοιμισμένο θέση μπορεί να είναι μια βοήθεια.

All-φυσικό αντι-snoring σπρέι διατίθενται επίσης, ως εξωχρηματιστηριακές προϊόντα που διατίθενται από τα φαρμακεία.

Μεταξύ του ‘ φυσικό» ένδικα μέσα είναι ασκήσεις για να αυξήσετε το τόνο μυών του άνω αναπνευστικές και ένας ιατρός ανεπισήμως σημειώνοντας ότι σπάνια snore επαγγελματίες τραγουδιστές, αλλά παραμένει επαρκή μελέτη αυτού του τομέα για να αναληφθεί.

Κάντε κλικ εδώ για να δοκιμάσετε το καλύτερο αντι Snoring επιστόμιο

Αντιμετώπιση ως εταίρος

Το κρεβάτι εταίρο της μια snorer χάνει, κατά μέσο όρο, μία ώρα ύπνο ανά διανυκτέρευση. Αυτό μπορεί να προκαλέσει σημαντική σχέση ζητήματα, καθώς και επιπτώσεις στην υγεία του ύπνου έλλειμμα για τον εταίρο. Ωτοασπίδες μπορεί να διευκολύνει το καλό ύπνο για ανθρώπους που μοιράζονται το ίδιο υπνοδωμάτιο με κάποιον που snores. Εξωτερικές earmuffs δεν έχουν σχεδιαστεί για ύπνο με. Άλλες εναλλακτικές λύσεις περιλαμβάνουν γεννήτριες λευκό θόρυβο.

Κάντε κλικ εδώ για να δοκιμάσετε το καλύτερο αντι Snoring επιστόμιο