» » Smrčanje – Popolne Informacije O Smrčanje

Smrčanje – Popolne Informacije O Smrčanje

Smrčanje je vibracija dihal strukture in posledično zvok, zaradi oviranega zračnosti med dihanjem med spanjem. V nekaterih primerih se lahko zvok mehko, toda v drugih primerih je lahko glasen in neprijeten. Smrčanje med spanjem je lahko znak, ali prvi alarm, obstruktivna sleep apnea (del).

Vzroki za smrčanje

Na splošno strukture, vpletene so Uvala in mehkega neba. Nepravilen pretok zraka je posledica prehodov blokade in je ponavadi posledica enega od naslednjih:

Čeprav smrčanje, se pogosto šteje manjših težavah, snorers včasih trpi hudo okvaro načina življenja. Med predmeti poskus z Armstrong et al. odkrila statistično pomemben napredek v zakonski odnosi po smrčanje je kirurško popravljena. To je bilo potrjeno z dokazi iz žolčnika et al., Cartwright in vitez in Fitzpatrick et al.

Nove študije povezujejo glasno “ smrčanje ” z razvojem ateroskleroze karotidnih arterij, tveganje poškodbe možganov in kap. Raziskovalci domneval, da glasno smrčanje ustvarja turbulence v karotidnih arterij pretok krvi najbližje dihalnih poti. Na splošno večje turbulence razdraži krvnih celic in je prej bil vpleten kot vzrok za aterosklerozo.

ZDA študija ocenjuje, da približno eno na vsakih 15 Američanov je prizadela z vsaj zmerno stopnjo apnejo.

Kliknite tukaj, da poskusite najboljše Anti smrčanje ustnik

Razširjenost smrčanje

Statistika na smrčanje so pogosto protislovni, vendar najmanj 30 % odraslih in morda več kot 50 % ljudi v neki demografiji Hrvati. Ena raziskava 5,713 italijanski prebivalci ugotovila, običajno smrčanje v 24 % moških in 13,8 % žensk, povečal na 60 % moških in 40 % žensk, starih od 60 do 65 let; To kaže, da povečana dovzetnost za smrčanje kot starosti povečuje.

Diagnozo smrčanje

Poleg "hrup" smrčanja, zahtevnejše pogoje, kot so spanje apnea lahko skladno z simptom smrčanja. Spanec študija lahko prepoznate takih vprašanj. Bolniki lahko tudi oceniti svoje stanje, ugotoviti verjetnost takih težav, glede na resnost svojih spalnih težav.

Kliknite tukaj, da poskusite najboljše Anti smrčanje ustnik

Zdravljenje za smrčanje

Skoraj vse zdravljenje za smrčanje vrtijo okrog obračun blokade v dihanje prehod. To je razlog, snorers, svetujemo, da izgubijo težo (zastajati maščobo s pritiskom na grlu), opustitev kajenja (kajenje oslabi in cokle grlo) in spanje na njihovi strani (za preprečevanje jezika iz blokiranjem grla). Številne druge možnosti zdravljenja so tudi na voljo, od over-the-counter aids kot nosni spreji, nazalna trakovi ali nos posnetke, spreji, in "anti-snore" oblačila in blazine, da nenavadne dejavnosti, kot so igranje Didžeridu za mazanje. Vendar, smrčanje je priznani medicinski problem in ljudi, ki so Hrvati vedno poiskati strokovno zdravniško pomoč preden se sklicuje na tehnike, ki lahko prikrijejo simptome, vendar ne obravnavajo osnovni pogoj.

Kliknite tukaj, da poskusite najboljše Anti smrčanje ustnik

Zobni aparati za smrčanje

Posebno narejen zobozdravniškimi napravami, ki se imenuje mandibular napredovanje opornice, ki nekoliko vnaprej spodnje čeljusti in s tem potegnite jezik naprej, so skupne načinu zdravljenju za smrčanje. Običajno je zobozdravnik, ki je specializirano za apnejo zobozdravstvo posvetovati. Take naprave so se izkazali za učinkovito zmanjša smrčanje in spanje apnea v primerih, kjer je blago do zmerno apnea. Mandibular napredovanje opornice so pogosto prenašajo veliko bolje kot CPAP stroji. Mogoče, vendar redki neželeni učinki vključujejo postopno gibanje zob, temporomandibular skupnega motnje, presežek slinjenje in gumi draženje.

Over-the-counter mandibular napredovanje opornice zagotoviti približno enako koristi, če je nameščen pravilno. So običajno izdelani iz EVA polimer in večina je podoben po videzu zaščitno usta straže nošen športne. Ena pomanjkljivost naprav za cenejše v primerjavi s profesionalno opremljena naprave je težava pri vzpostavljanju položaj pravilno čeljusti. Over-advanced čeljusti povzroči bolečine v čeljusti, medtem ko pod napredno čeljusti proizvaja terapevtskega učinka. Profesionalno opremljena naprave na splošno vključi mehanizem za prilagoditev, tako da čeljusti napredovanje lahko zlahka poveča ali zmanjša po vgradnjo. Prilagoditi najbolj “ sami ” aparatov je treba pogrevati jih in jih spet plesni v želeni novi položaj. Druga možnost je, glede na nizko ceno, novo opornico lahko uporabijo.

Prej v Združenih državah Amerike, mandibular napredovanje opornice šteli za medicinske pripomočke razreda 2 in ni mogoče zakonito prodati brez recepta. Američani so, vendar pa lahko nakup teh naprav izven ZDA in jih uvozite za osebno uporabo. V Avstraliji, proizvajalci lahko pridobitev odobritve iz uprave terapevtske blaga (TGA) omogoča naprave, ki se prodajajo preko običajne maloprodajne kanale brez vpletenosti zdravnika.

Radiofrekvenca ablacijo (RFA) je relativno novo kirurško zdravljenje za smrčanje. To zdravljenje se uporablja radiofrekvenčne energije in toplote (med 77 ° C do 85 ° C) do mehkih tkiv na zadnji strani grla, kot so mehkega neba in Uvala, povzroča brazgotinjenje tkiva pod kožo. Po healing, to povzroča otrdelost tretirane površine. Postopek traja manj kot eno uro, se običajno izvaja na ambulantno, in ponavadi zahteva več tretmajev. Radiofrekvenca ablacijo je pogosto učinkovit pri zmanjševanju resnost smrčanje, vendar pogosto ne popolnoma odpravi smrčanje.

Bipolarna radiofrekvenca ablacijo, tehniko, ki se uporablja za coblation Odvzem krajnika, uporablja tudi za zdravljenje smrčanja.

Kliknite tukaj, da poskusite najboljše Anti smrčanje ustnik

Postopek stebra

Postopek stebra je minimalno invazivno zdravljenje za smrčanje in obstruktivnih spanje apnea. Ta postopek je FDA v 2004. V tem postopku, tri do šest + DAKRON (material, uporabljen v stalnega šivalnih materialih) trakovi so vstavljene v mehko nebo, spremenjenih brizgo z lokalni anestetik. Medtem ko postopek je bil prvotno odobren za vstavljanje treh "stebrov" v mehkega neba, je bilo ugotovljeno, da je bil znaten odmerek odgovor na več stebrih, z ustreznih kandidatov. Zaradi tega ambulantno operacijo, ki običajno traja največ 30 minut, mehkega neba je bolj tog, morebiti zmanjšanje primerkov apnejo in smrčanje. Ta postopek obravnava eno od najpogostejši vzroki za smrčanje in spanje apnea – vibracij ali propad mehkega neba (mehki del streho ust). Če obstajajo drugi dejavniki, ki prispevajo k smrčanje ali spanje apnea, kot so pogoji nosnih dihalnih poti ali razširjeni jezik, je verjetno treba v kombinaciji z drugimi zdravljenje učinkovitejše.

Kliknite tukaj, da poskusite najboljše Anti smrčanje ustnik

Farmakološko zdravljenje

Oznako odprto non-randomiziranih študij pri tridesetih bolnikih, najti koristi od psevdoefedrin, domperidone in kombinacija pri zdravljenju hude smrčanje. Pripravi se prodaja OTC v nekaterih državah.Naravna sredstva

Obstajajo različne naravne metode, ki so domnevno ublažiti smrčanje. Ti so lahko v obliki zeliščne tablete, akupresura naprave ali specializiranih akupunktura.

Obstajajo priložnostih, pri čemer smrčanje je rezultat je napačen položaj med spanjem. Spanje s preveč blazine lahko raztezajo in ozek prehod zraka. Uporabite eno blazino, se mu izogniti. Prav tako leži na hrbtu lahko povzroči smrčanje. Torej, sprememba v položaj med spanjem lahko pomagali.

Vse naravne anti-smrčanje pršila so tudi na voljo kot over-the-counter izdelkov, ki so na voljo v lekarnah.

Med je ‘ naravnih "pravna sredstva so vaje za povečanje mišičnega tonusa zgornjih dihalnih poti, in enega zdravnika, ki se ob ugotovitvi anekdoto, da poklicni pevci redko Hrvati, vendar dovolj študija za to področje je še treba opraviti.

Kliknite tukaj, da poskusite najboljše Anti smrčanje ustnik

Obvladovanje kot partner

Postelji partner a snorer izgubi v povprečju uro spanja na noč. To lahko povzroči pomembno razmerje vprašanja, kot tudi primanjkljaj spanja in zdravje za partnerja. Ušesni čepi lahko olajša dober spanec za ljudje delijo isto spalnico z nekom, ki smrči. Zunanje naušniki niso namenjeni spati z. Druge možnosti vključujejo belega šuma generator.

Kliknite tukaj, da poskusite najboljše Anti smrčanje ustnik