» » Sforăitul – Informaţii Complete Despre Sforăit

Sforăitul – Informaţii Complete Despre Sforăit

Sforăitul este vibratia structurilor respirator şi sunetul rezultat, din cauza circulaţiei obstrucţionate de aer în timpul de respiraţie în timpul somnului. În unele cazuri, sunetul poate fi moale, dar în alte cazuri, poate fi tare şi neplăcute. Sforăitului în timpul somnului poate fi un semn, sau prima alarma, de somn obstructivă (partea).

Cauzele sforăitului

În general vorbind structurile implicate sunt Palatului moale şi uvulei. Neregulate fluxului de aer este cauzată de un blocaj de pasaj şi este, de obicei, din cauza la unul din următoarele:

  • Slăbiciune în gât, cauzează în gât pentru a închide în timpul somnului.
  • Mispositioned maxilarului, adesea cauzate de tensiune în muşchi.
  • Grăsime colectarea în şi în jurul gâtului.
  • Obstrucţie în pasajul nazal.
  • Apnee de somn obstructiva.
  • Ţesuturilor din partea de sus a căilor respiratorii ating reciproc, cauzând vibrații.
  • Relaxante precum alcool sau droguri relaxantă muschii gatului.
  • Dormit pe unul pe spate, care poate duce la limba scăzând la partea din spate a gurii.
Click aici pentru a încerca cele mai bune Anti sforăit bucală

Impactul sforăit

Sforăitul este cunoscut de a provoca privarea de somn sforăit şi cei din jurul ei, ca bine ca în timpul zilei somnolenţă, iritabilitate, lipsa de focus şi scăderea libidoului. S-a sugerat, de asemenea, că acesta poate provoca daune psihologice şi sociale semnificative pentru suferinzi. Mai multe studii arată o corelaţie pozitivă între tare sforăit şi riscul de atac de cord (aproximativ apeleaza % şansă) şi accident vascular cerebral (aproximativ 67% şansă).

Deşi Sforăitul este adesea considerat un nenorocirea minore, sforăie poate suferi uneori insuficienţă severă a stilului de viaţă. Între subiecţii procesului de Armstrong et al. a descoperit o îmbunătăţire semnificativă statistic în relaţiile maritale după sforăit corectat chirurgical. Acest lucru a fost confirmat de dovezi din biliară et al., cosmin si cavaler şi Fitzpatrick et al.

Noi studii asociat cu tare “ sforăit ” cu dezvoltarea ateroscleroza arterei carotide, riscul de leziuni ale creierului şi de accident vascular cerebral. Cercetatorii hypothesize că tare sforăit creează turbulenţe în fluxul de sânge arterei carotide cel mai apropiat de căilor respiratorii. În general vorbind, turbulenţele crescut irita celule din sânge şi anterior a fost implicat ca o cauza a aterosclerozei.

Un studiu american estimează că aproximativ unul din fiecare 15 americani este afectată de cel puţin un grad moderat de apnee în somn.

Click aici pentru a încerca cele mai bune Anti sforăit bucală

Prevalenţa sforăitului

Statistici privind Sforăitul sunt adesea contradictorii, dar cel puţin 30% de adulţi şi, probabil, ca 50% de oameni în unele demografie sforăie. Un studiu din locuitorii Italian 5,713 identificat sforăit obişnuită în 24% din bărbaţi şi 13.8% de femei, în creştere la 60% din bărbaţi şi 40% dintre femeile în vârstă de 60-65 de ani; Acest lucru sugerează o crescut susceptibilitatea la sforăit ca vârstă creşte.

Diagnosticul de sforăit

În afară de "zgomotul" sforăit, condiţii mai complexe, cum ar fi apneea de somn poate fi compatibilă cu simptom de sforăit. Un studiu de somn pot identifica astfel de probleme. Pacienţii pot evalua, de asemenea, propria lor condiţie pentru a determina probabilitatea ca asemenea probleme bazat pe severitatea lor dificultăţi de dormit.

Click aici pentru a încerca cele mai bune Anti sforăit bucală

Tratamente pentru sforait

Aproape toate tratamente pentru sforait gravitează în jurul compensare blocaj în pasajul de respiraţie. Acesta este motivul pentru care sforăie sunt sfătuiţi să piardă în greutate (pentru a opri grăsime la apăsarea pe gât), să renunţe la fumat (fumatul slabeste si blocheaza gât) şi somn partea lor (pentru a împiedica blocarea gât limbii). O serie de alte opţiuni de tratament sunt de asemenea disponibile, variind de la SIDA over-the-counter, cum ar fi spray-uri nazale, nazale benzi sau nas clipuri, lubrifiante, spray-uri, şi "anti-snore" de îmbrăcăminte şi perne, pentru astfel de activităţi neobişnuite ca joc didgeridoo. Cu toate acestea, Sforăitul este o problemă medicală recunoscute şi persoanele care sforăie ar trebui să caute întotdeauna sfatul medical profesionist inainte bazându-se pe tehnici care pot masca simptomele dar nu trata condiţia de bază.

Click aici pentru a încerca cele mai bune Anti sforăit bucală

Aparate dentare de Sforăitul

Aparate dentare făcut special numit mandibular avansarea atele, care avansa bărbia uşor şi astfel trage limbii înainte, sunt un mod comun de tratament pentru sforait. De obicei, un medic stomatolog specializat în stomatologie apneea de somn este consultat. Aceste aparate s-au dovedit a fi eficace în reducerea sforăit şi în cazurile în care uşoară până la moderată apnee de somn obstructiva. Mandibular avansarea atele sunt adesea tolerate mult mai bine decât CPAP maşini. Efectele secundare posibile dar rare includ mişcare treptată de dinţi, tulburare de comun temporomandibulare, exces de iritare salivaţie şi gumă.

Atele over-the-Counter avansarea mandibular furniza aproximativ aceleaşi beneficii dacă montate corect. Acestea sunt realizate, de obicei, dintr-un polimer EVA şi majoritatea sunt similare în aparenţă protecţie gura-apărătorile purtate pentru sport. Un dezavantaj al dispozitivelor mai ieftin în comparaţie cu profesional montate dispozitive este dificultatea în înfiinţarea poziţie corectă maxilarului. Un maxilarului over-advanced rezultate în maxilarului comune de durere, în acelaşi timp, un sub-avansate maxilarului produce nici un efect terapeutic. Profesional montate dispozitive includerea, în general, un mecanism de ajustare astfel încât avansarea maxilarului poate fi uşor crescut sau a scăzut după montare. Pentru a regla majoritatea “ do it yourself ” aparate este necesar să le reîncălzire şi mucegai-le din nou în noua poziţie dorită. Alternativ, având în vedere costul redus, o Atelă noi pot fi folosite.

Anterior în Statele Unite, mandibular avansarea atele au fost considerate a fi clasa 2 dispozitive medicale şi nu ar putea fi vândute legal fără prescripţie medicală. Americanii au fost totuși, permise să achiziţioneze aceste dispozitive în afara Statelor Unite şi de a le importa pentru uz personal. În Australia, producătorii pot obţine aprobarea din bunuri terapeutice Administration (TGA) care permite dispozitivelor pentru a fi vândute prin canale normale cu amănuntul fără implicarea unui medic.

O maşină (CPAP) presiunea continuă pozitivă căilor respiratorii este adesea folosit pentru a controla apneea de somn şi sforăit asociate cu aceasta. Pentru a păstra căilor respiratorii deschise, un dispozitiv de pompe controlate flux de aer printr-un furtun flexibil pentru o mască de purtat peste nas, gura, sau ambele.

Click aici pentru a încerca cele mai bune Anti sforăit bucală

Chirurgie sforăitului

Chirurgie este, de asemenea, disponibil ca o metodă de corectare sforăit sociale. Unele proceduri, cum ar fi uvulopalatopharyngoplasty, încercarea de a lărgi căilor respiratorii prin eliminarea ţesuturile în partea din spate a gâtului, inclusiv a uvulei şi a faringelui. Aceste operatii sunt destul de invaziva, cu toate acestea, şi există riscuri de efecte secundare adverse. Riscul cel mai periculos este că suficient tesut cicatricial ar putea forma în gât ca urmare a incizii pentru a face mai îngust decât era înaintea intervenţiei chirurgicale, diminuarea spaţiului aerian în velopharynx căilor respiratorii. Cicatrizare este o trăsătură individuale, astfel încât este dificil pentru un chirurg să prezică cât de mult o persoană ar putea fi predispuşi la cicatrizare. Unii pacienţi au prezentat dezvoltarea severe apnee de somn, ca urmare a pagubelor lor căilor respiratorii cauzate de chirurgie faringian. În prezent, American Medical Association nu aprobă utilizarea de lasere pentru a efectua operaţiuni pe faringe sau uvulei.

Ablatie radiofrecventa (RFA) este un tratament relativ nou chirurgicale pentru sforait. Acest tratament se aplică radiofrecventa de energie şi căldură (între 77 ° C la 85 ° C) la tesutul moale la partea din spate a gâtului, palatului moale şi uvulei, cauzează cicatrizare a ţesutului de sub piele. După vindecare, aceasta duce la rigidizare a zonei tratate. Procedura durează mai puţin de o oră, se face de obicei pe o bază ambulatoriu, şi necesită de obicei mai multe sesiuni de tratament. Ablatie radiofrecventa este frecvent eficace în reducerea gravităţii sforăit, dar, adesea nu elimina complet sforăit.

Ablatie radiofrecventa bipolara, o tehnică utilizată pentru amigdalectomie coblation, este, de asemenea, utilizat pentru tratamentul de sforăit.

Click aici pentru a încerca cele mai bune Anti sforăit bucală

Procedura pilon

Procedura pilon este un tratament de minim invazivă pentru Sforăitul şi apnee de somn obstructiva. Această procedură a fost FDA indicate în 2004. În timpul acestei proceduri, trei la şase + dacron (material utilizat în suturi permanente) benzi sunt inserate în Palatului moale, utilizând o seringă modificate şi anestezic local. În timp ce procedura a fost iniţial aprobat pentru inserarea de trei "piloni" în Palatului moale, s-a constatat că a existat un răspuns semnificativ doza la mai multe piloni, cu candidaţi corespunzătoare. Ca urmare a acestei operații de ambulatoriu, care durează de obicei nu mai mult de 30 de minute, palatului moale este mai rigide, eventual reducerea cazuri de apnee în somn şi sforăit. Această procedură se adresează unul dintre cele mai frecvente cauze de Sforăitul şi apnee de somn-vibraţii sau colaps al palatului moale (partea moale a gurii). Dacă există alţi factori care contribuie la sforăit sau apnee de somn, cum ar fi condiţiile de căilor respiratorii nazale sau o extinsă limba, acesta va trebui probabil să fie combinat cu alte tratamente pentru a fi mai eficiente.

Click aici pentru a încerca cele mai bune Anti sforăit bucală

Farmacologice de tratament

O etichetă deschisă non-randomizate de studiu în treizeci de pacienţi găsit beneficia de pseudoefedrină, domperidonă şi combinaţia în tratamentul severă sforăitului. Pregătirea este vândut peste tejghea în unele ţări.Remedii naturale

Există diverse metode naturale presupusa a atenua sforăit. Acestea pot fi sub forma de pastile din plante, dispozitive de presopunctura sau acupunctura specializate.

Există situaţii în care Sforăitul este rezultatul o greşită poziţie de dormit. Dormit cu prea multe perne poate întinde şi înguste trecerea aerului. Utilizaţi o perna să-l evite. De asemenea, culcat pe spate poate provoca sforăit. Deci, o schimbare în poziţia de dormit poate fi de ajutor.

Spray-uri de toate-naturale anti-sforait sunt de asemenea disponibile ca produse over-the-counter disponibile la farmacii.

Printre ‘ natural "căile de atac sunt exerciţii pentru a creşte tonusul muscular al căilor respiratorii superioare, şi un singur medic observând anecdotic că cântăreţi profesionale sforaie rar, dar suficient de studiu de acest domeniu rămâne a fi întreprinse.

Click aici pentru a încerca cele mai bune Anti sforăit bucală

Depasirea ca partener

Partenerul pat snorer o pierde, în medie, o oră de somn pe noapte. Acest lucru poate provoca probleme de relaţie semnificativă, precum şi efectele asupra sănătăţii a deficitului de somn pentru partenerul. Dopuri poate facilita somn bun pentru oameni de partajare aceeaşi dormitor cu cineva care sforaie. Apărătoarele externe nu sunt concepute pentru a dormi cu. Alte opţiuni includ generatoare de zgomot alb.

Click aici pentru a încerca cele mai bune Anti sforăit bucală