» » Sahrami: Käyttää Sivuvaikutuksia, Vuorovaikutusta Ja Varoitukset

Sahrami: Käyttää Sivuvaikutuksia, Vuorovaikutusta Ja Varoitukset

Muut nimet:

Syksy Crocus Azafrán, Azafron, Croci leimautumista, Crocus Cultivé, Crocus sativus Intian sahrami, Kashmira, Kesar, Kumkuma, sahrami-Crocus, Safran, Safran Cultivé, Safran Espagnol, Safran des Indes, Safran Véritable, Espanja sahrami, totta sahrami, Zafran.

SAHRAMI yhteenvetotiedot

Sahrami: Käyttää Sivuvaikutuksia, Vuorovaikutusta Ja VaroituksetSahrami on kasvi. Kuivatut luotit (säiettä kaltaisia osia kukka) käytetään sahramilla. Se ottaa 75000 sahrami kukkii tuottaa yhden kiloa sahramilla. Sahrami on laajalti viljelty ja käsin. Koska työn mukana sadonkorjuun määrä sahrami pidetään yhtenä maailman kallein mausteet. Luotit käytetään myös lääke.

Sahrami käytetään astma, yskä, hinkuyskä (pertussis) ja löysää limaa (yskänlääke). Sitä käytetään myös nukkua univaikeudet, syöpä, "valtimonkovettumatauti" (ateroskleroosi), ilmavaivoja (ilmavaivat), masennus, Alzheimerin tauti, säikähtää, shokki, sylkeminen jopa veri (hemoptysis), kipu, närästys, ja kuiva iho.

Naiset käyttävät sahrami kuukautiskipuja ja kuukautisia edeltävä oireyhtymä (PMS). Miehet käyttävät alussa orgasmin (ennenaikainen siemensyöksy) ja hedelmättömyyttä.

Sahrami käytetään myös lisätä halukkuuteen (aphrodisiac) ja aiheuttaa hikoilua. Jotkut sovelletaan sahrami suoraan päänahan kaljuuntuminen (hiustenlähtö).

Elintarvikkeet sahrami käytetään mausteeksi, keltainen Elintarvikeväri ja aromiaineena. Valmistus, sahrami otteita käytetään tuoksu hajuvesiä ja väriaine kankaalla.

Klikkaa tästä ostaa SaffronGoldPlus kotisivut

Miten se toimii?

Ei ole tarpeeksi tietoa tietää, miten sahrami voisi toimia.

Sahrami: Käyttää Sivuvaikutuksia, Vuorovaikutusta Ja Varoitukset

SAHRAMI käyttää & tehokkuutta

Mahdollisesti tehokas:

 • Masennus. Ottaen erityisiä sahrami uutteisiin näyttää parantaa oireet masennuksen 6-8 viikon hoidon jälkeen. Joidenkin tutkimusten, sahrami voi olla yhtä tehokas kuin kuten fluoksetiini tai imipramiini pieniannoksisen reseptiä masennuslääke.
 • Premenstruaalinen oireyhtymä (PMS). Kliinistä tutkimusta osoittaa, että ottaen erityisiä sahrami uute (osasto viljely ja kehittämisen instituutti lääkekasveja) merkittävästi parantaa oireita PMS jälkeen kaksi kuukautiskierron aikana.
 • Kuukautiskierron epämukavuus. Kliinistä tutkimusta osoittaa ottaminen tiettyä tuotetta sisältävä sahrami, anis ja Selleri siemenet (SCA, Gol Daron Herbal Medicine laboratorio) vähentää kipua vakavuus ja kesto kuukautiskierron aikana.
 • Alzheimerin tauti. Jotkut tutkimukset osoittavat, että ottaen sahrami erityistuotetta voi lievittää oireita noin sekä reseptillä huumeiden donepetsiili (Aricept) 22 viikkoa hoidon.

Mahdollisesti tehoton:

 • Miesten hedelmättömyys. Kliiniset tutkimukset osoittavat, että ottaen erityisiä sahrami uute (Novin Zaferan Co) 26 viikkoa ei parane, siittiöiden tai motiliteetti hedelmättömiä miehillä.

Riittävää näyttöä:

 • Astma.
 • Unettomuus.
 • Syöpä.
 • "Valtimonkovettumatauti" (ateroskleroosin).
 • Yskä.
 • Vatsa kaasu.
 • Alussa mies orgasmin (ennenaikainen siemensyöksy).
 • Kaljuuntuminen.
 • Kipua.
 • Muita ehtoja.
Lisänäyttöä tarvitaan korko sahrami käyttötarkoitukset.

Klikkaa tästä ostaa SaffronGoldPlus kotisivut

SAHRAMI sivuvaikutuksia & turvallisuus

Sahrami näyttää turvallista useimmille kun käyttää lääketieteessä jopa kuusi viikkoa. Joitakin mahdollisia haittavaikutuksia ovat suun kuivuminen, ahdistusta, huimausta, uneliaisuus, pahoinvointi, ruokahaluttomuus ja päänsärky. Allergisia reaktioita voi esiintyä joillakin ihmisillä.

Kun suuria määriä sahrami on vaarallinen. Suurilla annoksilla voi aiheuttaa myrkytyksen, kuten keltainen ulkonäkö ihoa, silmiä ja limakalvoja; oksentelu; huimaus; verinen diarrhea; verenvuoto nenästä, huulet ja silmäluomet; tunnottomuus; ja muita vakavia haittavaikutuksia. 12-20 Grammaa annoksina aiheuttaa kuoleman.

Sahrami: Käyttää Sivuvaikutuksia, Vuorovaikutusta Ja Varoitukset

Erityiset varotoimet & varoitukset:

Raskaus ja imetys: Älä ota sahrami määriä, jotka ovat suurempia kuin yleensä löytyy ruoka. Suurempia määriä sahrami tehdä kohdun sopimuksen ja saattaa aiheuttaa keskenmenon.

Ei riitä ei tiedetä turvallisuutta käyttämällä sahrami imetyksen aikana. Pysyä turvallisella puolella, ja Älä käytä.

Kaksisuuntainen mielialahäiriö: sahrami ilmeisesti voi vaikuttaa mielialan. Ollaan huolestuneita siitä, että se voi laukaista excitability ja impulsiivinen käyttäytyminen (mania) kaksisuuntainen mielialahäiriö. Älä käytä sahrami, jos sinulla on tämä edellytys.

Allergiat Lolium Olea (sis. oliivi) ja Salsola kasvilajien: ihmiset, jotka ovat allergisia näitä kasveja voi olla myös allerginen sahrami.

SAHRAMI annostelu

Seuraavat annokset on tutkittu tieteellistä tutkimusta:

 • Masennus: 30 mg/vrk erityisiä sahrami otteen. Eri sahrami ote 15 mg kahdesti päivässä on myös käytetty.
 • Premenstruaalinen oireyhtymä (PMS): 15 mg erityisten etanolia sahrami ote kahdesti päivässä (osasto viljely ja kehittämisen instituutti lääkekasveja).
 • Kuukautiskierron epämukavuus ajaksi: 500 mg erityinen yhdistelmä tuote sisältää sahrami, selleri siemeniä ja anis otteita (SCA, Gol Daron Herbal Medicine laboratorio) otetaan kolme kertaa päivässä kolmen ensimmäisen päivän kuukautiset.
 • Alzheimerin tauti: sahrami erityistuotetta 30 mg/vrk.
Klikkaa tästä ostaa SaffronGoldPlus kotisivut