» » Sådan Detox Din Krop?

Sådan Detox Din Krop?

Sådan Detox Din Krop?Mange eksperter mener, at overdreven toksicitet af kroppen skaber en lang række alvorlige sygdomme, fra slidgigt (hvor toksiner bosættelse i leddene), hjertesygdomme, kræft og diabetes. For at forhindre sådanne sygdom skal du være i samklang med din krop, bevidst om dets tilstand og dets behov og være forpligtet til at give dig en god og grundig indre forårsrengøring mindst en gang om året.

På tidspunktet også gennemføre den gode spise og udøve vaner, der forhindrer opbygningen af en giftig stat igen. En forårsrengøring til kroppen er en væsentlig del af ethvert forebyggende system af sundhedspleje.

Den ideelle måde at detox din krop er at begynde med en 24-timers fast, hvis du føler sig til det og er ikke på nogen medicin. Søge din læges eller ernæringsforskers rådgivning, hvis du er usikker. Vælg en dag, når det ikke er nødvendigt at være meget aktiv – helst en dag, når du ikke er fysisk udfordret.

Du skal også at drikke masser af væske under en hurtig, dehydrering må aldrig, men drikker kun vand eller varmt vand og frisk citronsaft. Støtte, indre udrensning, er en meget god sundhed vane at både begynder og slutter dagen med en drink i varmt vand og frisk citronsaft. Dette har rensende på lever og nyrer samt resten af fordøjelsessystemet.

Efter den første fase i detox-programmet din 24-timers fast, er tanken om at spise så meget rå mad som muligt for resten af ugen. Rå frugt og grøntsager er ikke kun den nemmeste mad for kroppen at digest, og midlerne til at få de fleste ernæring fra fødevarer, men de har også fantastiske rensende på kroppen. Kogte fødevarer er mere kompliceret for fordøjelsessystemet; stegt mad forbedrer metabolisme og styrker Immunsystemet. I stedet for en langsom træg forfatning finder organet sin bedste niveau for peak performance.

Klik her for at købe DetoxPlus fra officiel site
Højt fiber indhold af frugt og grøntsager er fremragende til skylning giftige reststoffer fra kroppen. Hvis du prøver denne tilgang, vil du se en forbedring i din overordnede sundhed, med mange mindre kontroversielle symptomer forsvinder helt. Om du lider af huden udslæt, hovedpine eller hjertesygdomme, skylder du dig selv til at bygge din krop med de rigtige materialer.

Sådan Detox Din Krop?Prøv at købe produkter, der er så frisk, som du kan få det og købe økologisk frugt og veg hvor det er muligt, som de tydeligvis har færre toksiner. En god greengrocer har normalt meget friskere frugt og grøntsager end de store supermarkedskæder. Den friskere det gode, jo højere næringsværdi. Friske krydderurter er også fuld af sund egenskaber, så bruge dem rundhåndet. Ideelt er naturligvis at dyrke dine egne urter og grøntsager, men det er ikke muligt for de fleste af os.

Når du tilberede dine grøntsager, skal du huske, at mange vitaminer og mineraler er ødelagt af varmen i madlavning. Når vi koger grøntsager, er næringsstoffer var i vandet og hældes væk ned drænet.

Så vidt muligt damp forsigtigt eller stir-fry grøntsager i et par minutter i stedet, indtil de er – men kun lige – bud at bevare deres nærende godhed. Også sigte mod at spise forskellige frugter, salat og andre grøntsager hver dag.

Klik her for at købe DetoxPlus fra officiel site

Detox handlingsplan

  • Begynde din detox i weekenden eller på et tidspunkt, når du ikke har for meget foregår.
  • Gåtur i mindst 15 minutter hver dag.
  • Drik mindst 2 liter vand om dagen – renset, destilleret, filtreret eller flaske. Du kan også drikke dandelion kaffe eller herb te.
  • Har ½ liter frugt eller grøntsag saft – enten gulerod og æble juice (du kan købe disse to separat og kombinere med en tredjedel vand) med revet ingefær eller frisk Vandmelon saft – en dag. Kødet Vandmelonens stilk er høj i beta-caroten og vitamin C. Frø er højt vitamin E, såvel som antioxidant mineraler zink og selen. Du kan gøre en stor antioxidant cocktail ved blanding af friske frugter og frø i en blender til en stor-smagning drink.
  • Eat i overflod: frugt – de mest fordelagtige frugter med det største afskrække potentielle omfatter friske abrikoser, alle bær, cantaloupe-meloner, citrusfrugter, Kiwi, papaya, ferskner, mango, meloner, røde druer. Grøntsager – er især gode, artiskokker, peberfrugter, rødbeder, rosenkål, broccoli, rødkål, gulerødder, blomkål, agurk, grønkål, græskar, spinat, søde kartofler, tomater, Brøndkarse og bean rosenkål.
  • Eat i moderation: korn-brun ris, majs, hirse og quinoa – ikke mere end to delvis pr. dag. Fisk – laks, makrel, sardiner og tun – ikke mere end en gang om dagen. Olier – brug jomfruolivenolie til madlavning og i stedet for smør og kolde-trykket frø olie til forbindinger. Nødder og frø – en håndfuld om dagen af rå, usaltet nødder og frø skal medtages. Vælg mandler, paranødder, hasselnødder, Pekannødder, græskar frø, solsikkefrø, sesamfrø og hør frø (oliehør).
  • Undgå: alle hvede produkter, kød og mejeriprodukter (herunder æg), salt og en fødevare, der indeholder det, hydrogeneret (trans) fedtstoffer, kunstige sødestoffer, tilsætningsstoffer og konserveringsmidler, Stegte levnedsmidler, krydderier, tørret frugt. Grænser kartofler til en del hver anden dag og bananer til en hver anden dag.
  • Vær ikke forbavset, hvis du føler værre for et par dage før du begynder at føle sig bedre. Dette er især sandsynligvis, hvis du er at fjerne fødevarer, du er afhængige.
  • Tage en dobbelt dosis dagligt kvalitet multivitamin/mineral kosttilskud, plus to 1.000 mg C-vitamin kapsler og antioxidant komplekse.
Klik her for at købe DetoxPlus fra officiel site
Sådan Detox Din Krop?