» » Resveratrol Täydentää: Haittavaikutuksia Ja Hyötyjä

Resveratrol Täydentää: Haittavaikutuksia Ja Hyötyjä

Resveratrol täydentää

Resveratrol Täydentää: Haittavaikutuksia Ja HyötyjäResveratrol on kasvi yhdisteiden nimeltään polyfenolit-ryhmän jäsen. Nämä yhdisteet ovat juuri joidenkin mielestä on antioksidanttiominaisuuksia, jotka voivat suojata kehoa hyvä-lta kolhia suurentunut sairauksia kuten syöpää ja sydänsairauksia. Britannian ruokavalioon Association sanoo joitakin phytochemicals kuten flavonoideja, sivutuotteen ikä ja kasvien estrogeenit: toimivat antioksidantteja, jotka voivat vähentää vaurioita solujen DNA ja solukalvojen. Muiden fytokemikaalit uskotaan vaikuttaa syöpää (syöpää aiheuttavat aineet) aktivointi tai nostaa suojaava maksaentsyymien.

Resveratrol löytyy ihon punainen viinirypäleet, mutta muita lähteitä ovat pähkinöitä ja marjoja.

Koska resveratrol uskotaan terveyshyötyjä, ei ole yllättävää, että useiden valmistajien yrittänyt vähetessä resveratrol täydentää. Useimmat resveratrol kapselia sisältää otteita Japanin ja Kiinan knotweed kasvin Polygonum cuspidatum. Muut resveratrol täydentää valmistettu punainen punaviiniä tai punaista rypäleen otteita.

Edistää resveratrol täydentää Internetin mainoksia luvata asiakkaiden kaikki laihtuminen terveempiä, pidempi elämä. Kysymys kuuluu: tehdä resveratrol täydentää todella täyttää nuo lupaukset?

Klikkaa tästä ostaa Resveratrol kotisivut

Mahdolliset edut Resveratrol

Resveratrol on saanut paljon huomiota, sillä raportoitu anti-ikääntyminen ja sairauksien torjuntaan etuja, mutta tämä on varhainen tutkimus painottuu koeputkia ja eläimillä ja enemmän tutkimuksia tarvitaan.

Joitakin esimerkkejä taudeista, alussa tutkimusten resveratrol voi auttaa suojautumaan Sisällytä:

  • Sydän-ja verisuonisairaudet. Tutkimukset osoittavat, että resveratrol voi vähentää tulehdusta, estää hapettumista LDL paha kolesteroli ja vaikeuttaa verihiutaleet tarttuvat toisiinsa ja muodostaa verihyytymiä, jotka voivat aiheuttaa sydänkohtauksia.
  • Syövän. Resveratrol on ajatus joidenkin tutkijoiden leviäminen syöpäsoluja ja käynnistää prosessin syövän solukuoleman (apoptoosia). Tarvitaan lisää tutkimusta.
  • Verenpainetaudista. Resveratrol voi suojata hermosolujen vaurioita ja kertyminen plaketti, jotka voivat aiheuttaa Alzheimerin.
  • Diabetes. Tutkimukset viittaavat siihen, että resveratrol saattaa estää insuliiniresistenssi, sairaus, jossa keho muuttuu vähemmän herkkiä verensokeria alentava hormonin, insuliinin vaikutuksia. Insuliiniresistenssi on diabeteksen esiaste.
Jyrsijöiden tutkimukset viittaavat siihen, että resveratrol voi jopa auttaa torjumaan vaikutuksia epäterveellisten elämäntapojen ja johtaa kauemmin. Resveratrol-hoidettujen hiirten syötetään korkean caloriediet elänyt kauemmin kuin vastaavasti ruokitaan hiiret saa resveratrol. Resveratrol suojattu hiirille syötetään korkea-kalori ruokavalio liikalihavuuteen liittyvät terveysongelmat matkimalla kalorien rajoittaminen vaikutuksia.

Resveratrol on linkitetty ehkäisemisestä ikääntymiseen liittyviä ongelmia, kuten sydänsairauksien ja insuliiniresistenssiä. Jotkut tutkijat uskovat, että resveratrol aktivoi SIRT1-geeni biologinen mekanismi, joka näyttää suojella elimistöä haitallisilta vaikutuksilta liikalihavuutta ja sairauksia ikääntymisen. Tarvitaan lisää tutkimusta.

Klikkaa tästä ostaa Resveratrol kotisivut

Resveratrol haittavaikutuksia

Koska on ollut hyvin vähän tutkimuksia suoritetaan resveratrol ihmisissä, lääkärit ei voi vahvistaa mitään etua ja he eivät tiedä, mitä vaikutuksia, nämä lisät voi olla ihmisiä pitkällä aikavälillä. Tähän mennessä tutkimukset ei huomannut mitään vakavia sivuvaikutuksia, vaikka resveratrol otetaan suurina annoksina. Kuitenkin resveratrol täydentää voi käsitellä verenohennuslääkkeitä kuten varfariinia ja tulehduskipulääkkeiden lääkkeiden kuten aspiriini ja ibuprofeeni, verenvuodon riski kasvaa.

Koska tutkimukset ovat epävarma ja riittämätön on vaikea tietää tarkalleen mitä he saavat ostaessaan tuotteen kuluttajat tai onko todella tehokas. On myös erityinen annos-suosituksen ja annokset vaihtelevat täydentää täydentää.

Useimmat resveratrol täydentää annokset ovat yleensä huomattavasti alhaisemmat kuin määrät, jotka on todistetusti hyötyä tutkimuksia. Useimmat täydentää sisältää 250-500 mg resveratrol. Käyttää joitakin eläinkokeissa ekvivalenttiannos saada ihmiset olisivat kuluttaa 2 g Resveratrol (2 000 mg) päivässä.

Bottom line: kunnes lisää laadukasta tutkimusta, asiantuntijat sanovat, että he suosittelevat, resveratrol täydentää anti-aging tai taudin ehkäisyyn.

Klikkaa tästä ostaa Resveratrol kotisivut