» » Resveratrol Supplementen: Bijwerkingen En Voordelen

Resveratrol Supplementen: Bijwerkingen En Voordelen

Resveratrol Supplementen

Resveratrol Supplementen: Bijwerkingen En VoordelenResveratrol is een lid van een groep genaamd polyfenolen plantenstoffen. Deze verbindingen worden verondersteld door sommigen hebben antioxiderende eigenschappen, die het lichaam tegen het soort schade aan verhoogd risico van aandoeningen zoals kanker en hart-en vaatziekten gekoppeld beschermen kunnen. De Britse Dietetic Association zegt sommige fytochemicaliën zoals flavonoïden, glucosinolaat en fyto-oestrogenen: fungeren als anti-oxidanten, die schade cel DNA en celmembranen verminderen kunnen. Andere fytochemicaliën wordt gedacht dat invloed hebben op de activering van kankerverwekkende stoffen (kanker veroorzaken agenten), of het niveau van beschermende leverenzymen toenemen.

Resveratrol is te vinden in de schil van rode druiven, maar andere bronnen omvatten pinda's en bessen.

Omdat resveratrol wordt verondersteld te hebben van voordelen voor de gezondheid, is het niet verwonderlijk dat een aantal fabrikanten hebben geprobeerd te profiteren van dit door de verkoop van resveratrol supplementen. De meeste resveratrol capsules bevatten extracten van de Japanse en Chinese duizendknoop plant, Polygonum cuspidatum. Andere resveratrol supplementen zijn gemaakt van rode wijn of rode druif extracten.

Advertenties bevordering van resveratrol supplementen op het Internet beloven klanten alles van verlies van het gewicht tot een langer, gezonder leven. De vraag is: resveratrol supplementen werkelijk leveren op die beloftes?

Klik hier om te kopen van Resveratrol van officiële Website

Mogelijke voordelen van resveratrol

Resveratrol heeft veel aandacht gekregen voor haar gerapporteerde anti-veroudering en ziekte-bestrijding van voordelen, maar dit is gebaseerd op vroege onderzoek, meestal gedaan in proefbuizen en op dieren en meer studies nodig zijn.

Aantal voorwaarden dat vroege onderzoek resveratrol suggereert zou kunnen helpen beschermen tegen opnemen:

  • Hart-en vaatziekten. Studies suggereren resveratrol kan helpen verminderen ontsteking, voorkomt u dat de oxidatie van slechte cholesterol LDL en maakt het moeilijker voor bloedplaatjes te plakken aan elkaar en vormen de stolsels die tot hartaanvallen leiden kunnen.
  • Kanker. Resveratrol is dacht dat door sommige onderzoekers beperken de verspreiding van kankercellen en trigger het proces van kanker celdood (apoptosis). Meer onderzoek er is nodig.
  • De ziekte van Alzheimer. Resveratrol kan zenuwcellen beschermen tegen schade en de opbouw van plaque die tot de ziekte van Alzheimer leiden kan.
  • Diabetes. Studies suggereren resveratrol kan helpen voorkomen dat insulineresistentie, een voorwaarde waarin het lichaam minder gevoelig voor de effecten van het verlagen van de bloedsuikerspiegel hormoon insuline wordt. Insulineresistentie is een voorloper van diabetes.
Studies op knaagdieren suggereren dat resveratrol kan zelfs helpen bestrijden van enkele van de effecten van een ongezonde levensstijl en leiden tot langere levensduur. Resveratrol-behandeld muizen gevoed een hoge-caloriediet leefde langer dan ook gevoed muizen niet gegeven resveratrol. Resveratrol beschermd muizen gevoed een calorierijke dieet van obesitas gerelateerde gezondheidsproblemen door het nabootsen van de effecten van calorie beperking.

Resveratrol is gekoppeld aan preventie van leeftijd-gerelateerde problemen zoals hart-en vaatziekten en insulineresistentie. Sommige onderzoekers geloven dat resveratrol activeert het gen van SIRT1, een biologische mechanisme dat lijkt te beschermen het lichaam tegen de schadelijke gevolgen van obesitas en de ziekten van de vergrijzing. Meer onderzoek er is nodig.

Klik hier om te kopen van Resveratrol van officiële Website

Bijwerkingen van Resveratrol

Omdat zijn er zeer weinig studies uitgevoerd op resveratrol bij de mens, artsen niet bevestigen eventuele voordelen, en ze weten niet welke gevolgen deze supplementen op mensen zou kunnen op de lange termijn hebben. Studies hebben geen ernstige bijwerkingen, tot nu toe niet ontdekt zelfs wanneer resveratrol is genomen in grote doses. Resveratrol supplementen misschien echter interactie met bloed verdunners zoals warfarine en steroïdale anti-inflammatoire geneesmiddelen zoals aspirine en ibuprofen, waardoor het risico van bloeden.

Omdat studies onduidelijk blijven en onvoldoende is het moeilijk voor consumenten om te weten precies wat ze krijgen als ze het product kopen, dan wel of het werkelijk doeltreffend is. Er is ook geen specifieke dosering aanbeveling en doseringen kunnen variëren van aanvulling op aanvulling.

De doseringen in meeste resveratrol supplementen zijn meestal veel lager dan de bedragen die gunstig in onderzoeken is gebleken. De meeste supplementen bevatten 250 tot 500 mg resveratrol. Als u de equivalente dosis gebruikt in sommige dierlijke studies, mensen zouden hebben om te consumeren resveratrol (2, 000 mg) 2 g of meer per dag.

De bottom line: tot meer onderzoek van hoge kwaliteit beschikbaar is, de deskundigen zeggen ze niet aanbevelen resveratrol supplementen voor antirimpel of ziekte-preventie.

Klik hier om te kopen van Resveratrol van officiële Website