» » Resveratrol Kosttilskudd: Bivirkninger Og Fordeler

Resveratrol Kosttilskudd: Bivirkninger Og Fordeler

Resveratrol kosttilskudd

Resveratrol Kosttilskudd: Bivirkninger Og FordelerResveratrol er medlem av en gruppe av anlegget forbindelser som kalles polyfenoler. Disse forbindelsene antas av enkelte å ha antioksidantegenskaper, som kan beskytte kroppen mot typen skade knyttet til økt risiko for forhold som kreft og hjertesykdom. British dietetiske Association sier noen fytokjemikaliene som flavonoider, glucosinolate og phyto-oestrogens: fungere som antioksidanter, noe som kan redusere skade til celle DNA og celle membraner. Andre fytokjemikaliene antas å påvirke aktivering av kreftfremkallende stoffer (kreft forårsaker agenter), eller øke nivået av beskyttende leveren enzymer.

Resveratrol finnes i huden av røde druer, men andre kilder omfatter peanøtter og bær.

Fordi resveratrol antas å ha helsemessige fordeler, er det ikke overraskende at mange produsenter har forsøkt å kapitalisere på dette ved å selge resveratrol kosttilskudd. De fleste resveratrol kapsler inneholder ekstrakter fra japansk og kinesisk knotweed anlegget, melder cuspidatum. Andre resveratrol kosttilskudd er laget av rød vin eller rød drue ekstrakter.

Reklame som er fremme resveratrol kosttilskudd på Internett lover kundene alt fra vekttap til et sunnere og lengre liv. Spørsmålet er: har resveratrol kosttilskudd virkelig levere på disse løftene?

Klikk her for å kjøpe Resveratrol fra offisielle nettsted

Mulige fordeler av resveratrol

Resveratrol har fått mye oppmerksomhet for sin rapporterte anti-aldring og sykdom-bekjempelse fordeler, men dette er basert på tidlig forskning, hovedsakelig gjort i test-rør og på dyr og flere studier er nødvendig.

Noen av forholdene som at tidlig forskning tyder resveratrol kan bidra til å beskytte mot Inkluder:

  • Hjertesykdom. Studier foreslå resveratrol kan bidra til å redusere betennelse, hindrer oksidasjon av LDL dårlig kolesterol, og gjør det vanskeligere for blodplater å holde sammen og danner clots som kan føre til hjerteinfarkt.
  • Kreft. Resveratrol er antatt av enkelte forskere å begrense spredningen av kreftceller og utløser prosessen med kreft celledød (apoptose). Mer forskning er nødvendig.
  • Alzheimers. Resveratrol kan beskytte nerve celler fra skade og oppbygging av plakk som kan føre til Alzheimers.
  • Diabetes. Studier antyder at resveratrol kan bidra til å forhindre insulinresistens, en tilstand der kroppen blir mindre følsomme til virkningene av blodsukker-senking hormonet, insulin. Insulinresistens er en forløper til diabetes.
Studier på gnagere tyder på at resveratrol kan også hjelpe bekjempe noen av virkningene av en usunn livsstil, og føre til økt levetid. Resveratrol-behandlet mus matet en høy-caloriediet levd lengre enn tilsvarende matet mus som ikke fikk resveratrol. Resveratrol beskyttet mus matet en høy-kalori diett fra fedme-relaterte helseproblemer ved å etterligne effekten av kalori begrensning.

Resveratrol har vært knyttet til forebygging av alder-relaterte problemer som hjertesykdom og insulinresistens. Noen forskere tror at resveratrol aktiverer SIRT1 genet, en biologisk mekanisme som synes å beskytte kroppen mot de skadelige effektene av fedme og sykdommer av aldring. Mer forskning er nødvendig.

Klikk her for å kjøpe Resveratrol fra offisielle nettsted

Bivirkninger av Resveratrol

Fordi det har vært svært få studier utført på resveratrol hos mennesker, leger kan ikke bekrefte noen fordeler, og de vet ikke hva effekter disse kosttilskudd kan ha på folk på lang sikt. Studier har så langt ikke oppdaget noen alvorlige bivirkninger, selv når resveratrol er tatt i store doser. Imidlertid kan resveratrol kosttilskudd samhandle med blodfortynnende som warfarin, og nonsteroidal anti-inflammatoriske medisiner som aspirin og ibuprofen, øker risikoen for blødning.

Fordi studier forblir usikker og ikke nok det er vanskelig for forbrukerne å vite nøyaktig hva de får når de kjøper produktet, eller om det er faktisk effektive. Det er også ingen bestemt dosering anbefaling, og doser kan variere fra supplement til supplement.

Doser i de fleste resveratrol kosttilskudd er vanligvis langt lavere enn beløpene som har vist seg nyttig i forskningsstudier. De fleste kosttilskudd inneholder 250-500 mg av resveratrol. For å få tilsvarende dosen brukes i enkelte dyrestudier, må folk forbruke 2 g av resveratrol (2, 000 mg) eller mer per dag.

Bunnlinjen: inntil mer forskning av høy kvalitet er tilgjengelig, eksperter sier de ikke kan anbefale resveratrol kosttilskudd for anti-aging eller sykdom forebygging.

Klikk her for å kjøpe Resveratrol fra offisielle nettsted