» » Resveratrol Kiegészítők: Mellékhatások és Előnyök

Resveratrol Kiegészítők: Mellékhatások és Előnyök

Resveratrol kiegészítők

Resveratrol Kiegészítők: Mellékhatások és ElőnyökResveratrol egy csoport a növényi vegyületek úgynevezett polifenolok. Ezek a vegyületek úgy gondolják egyesek, hogy antioxidáns, amely megvédheti a testet, hogy milyen kárt kapcsolódik megnövekedett kockázata a feltételek, mint például a rák és a szívbetegségek ellen. A brit Dietetikusok Szövetségének azt mondja, néhány phytochemicals, mint a flavonoidok, glukozinolát- és növény-ösztrogének: jár, mint antioxidánsok, amelyek csökkenthetik a károsodást sejt DNS-t és a sejt membránok. Más phytochemicals úgy gondolják, hogy befolyásolja az aktiválás a karcinogén (rákot okozó szerek), vagy a védő májenzimek szintjének növelésére.

Resveratrol megtalálható a Vörös szőlő bőr, de más forrásai közé tartozik a földimogyoró és a bogyók.

Resveratrol van elhitt-hoz volna egészségügyi ellátások, mert-a ' nem meglepő számos gyártó megpróbálták kovácsolhasson ez resveratrol kiegészítők értékesítésével. A legtöbb rezveratrol kapszula kivonatokat a japán és kínai keserűfű növény, Polygonum cuspidatum. Más resveratrol kiegészítőkben készült vörös bor vagy piros szőlő kivonatot.

Reklámok elősegítése az interneten resveratrol kiegészítőkben ígéret a(z) mindent a fogyás, hogy egészségesebb, hosszabb életet. A kérdés: csinál resveratrol kiegészítőkben igazán véleményt ezeket az ígéreteket?

Kattintson ide vásárolni Resveratrol a hivatalos honlapja

Lehetséges előnyeit rezveratrol

Resveratrol szerzett sok figyelmet a bejelentett anti-öregedés és a betegség elleni küzdelem jót tesz, de ez a korai kutatások többnyire végzett vizsgálati csövek és állatok alapul, és további vizsgálatokra van szükség.

Egyes feltételeket, hogy a korai kutatások szerint resveratrol segíthet, véd a következők:

  • Szívbetegségek. Tanulmányok azt mutatják, resveratrol segíthet csökkenteni a gyulladást, megakadályozza, hogy a rossz LDL-koleszterin oxidációját, és megnehezíti a vérlemezkék, hogy bottal együtt, és formában vérrögök, hogy okozhat szívrohamot.
  • Rák. Resveratrol gondoltam, az egyes kutatók a rákos sejteket, és a trigger rákos sejtek halálát (apoptózis) folyamat terjedésének korlátozása. Több kutatásra van szükség.
  • Alzheimer-kór. Resveratrol is védi az idegsejteket kár és Alzheimer-kór okozhat lepedék kiépítése.
  • Cukorbetegség. Tanulmányok azt mutatják, resveratrol segít megelőzni olyan állapot, amelyben a test válik kevésbé érzékeny a hatások a vércukorszint-csökkentő hormon, inzulin, az inzulin rezisztencia. Inzulin rezisztencia a cukorbetegség előfutára.
A rágcsálók vizsgálatok arra utalnak, hogy a resveratrol is segíthet leküzdeni néhány hatások az egészségtelen életmód, és vezethet fokozott tartósság. Resveratrol-kezelt egerek a magas-caloriediet tovább él, mint hasonlóképpen etetett egerek nem adott a resveratrol. Resveratrol védett egerek etették a magas kalóriatartalmú étrend elhízással kapcsolatos egészségügyi problémákról kalória megszorítás hatásait utánozva.

Resveratrol összefüggésbe hozták a megelőzés az életkorral összefüggő problémák, mint például a szívbetegségek és az inzulin rezisztencia. Egyes kutatók úgy vélik, hogy a resveratrol SIRT1 gén, biológiai mechanizmus, hogy úgy tűnik, hogy megvédje a szervezetet a káros hatások ellen az elhízás és a betegségek, az öregedés aktiválja. Több kutatásra van szükség.

Kattintson ide vásárolni Resveratrol a hivatalos honlapja

Resveratrol mellékhatásai

Mert már végeztek a resveratrol, az emberek nagyon kevés tanulmány, az orvosok nem tudja megerősíteni olyan előnyöket, és nem tudják, milyen hatást ezek a kiegészítők lehet az emberek a hosszú távon. Eddig tanulmányok még nem fedezték fel semmilyen súlyos mellékhatást, akkor is, ha resveratrol hozott nagy dózisban. Azonban resveratrol kiegészítőkben lehet egymásra hat-val a vérhígító, mint a warfarin, és nem szteroid gyulladásgátló gyógyszerek, mint például az aszpirin és az ibuprofen, növelve a vérzés.

Mivel tanulmányok továbbra is meggyőző, és nem elegendő a nehéz tudni, hogy pontosan mit kapok Ha az általuk vásárolt a termék, a fogyasztók, vagy azt, hogy valóban hatékony. Is adott dózis ajánlást, és adagokat változhat kiegészítő pótlékot.

Rendszerint jóval alacsonyabb, mint az összegek, amelyek hasznos kutatások igazolták, hogy a legtöbb resveratrol kiegészítőkben adagokat. A legtöbb kiegészítők tartalmaznak 250-500 mg resveratrol. Ahhoz, hogy használni bizonyos állatkísérletekből egyenérték dózis, emberek volna 2 g resveratrol (2 g) fogyasztanak, vagy inkább a nap.

A lényeg: mindaddig, amíg több minőségi kutatás áll rendelkezésre, a szakértők azt mondják, nem javasolnak, resveratrol kiegészítőkben anti-aging vagy betegség megelőzésére.

Kattintson ide vásárolni Resveratrol a hivatalos honlapja