» » Resveratrol за анти – стареене: най – добрите съставки против стареене

Resveratrol за анти – стареене: най – добрите съставки против стареене

Най-добрите против стареене съставки

Resveratrol за анти – стареене: най – добрите съставки против стареенеХората по целия свят търсят постоянно отличен против стареене продукти. Ако сте един от тях, е важно да се направи малко на научните изследвания да открият най-добрите съставки против стареене. Най-добрите против стареене съставки са тези, които са най-ефективни и полезни за връщане назад ръцете на времето видимо. Съставки като ресвератрол, кверцетин и EGCG са всички в горната част на списъка по отношение на най-добрите против стареене съставки се отнася.

Тези различни елементи могат да бъдат в една добавка или сметана, или може да се използва в различни форми отделно. Независимо от метода, знаейки за всеки един от най-добрите против стареене съставки и как те могат да ви помогнат да постигнете по-младежки вид – или да забави процеса на стареене – е умен начин да се намери продукт, който е перфектен за вас.

Resveratrol

Сред най-добрите съставки против стареене ресвератрол се радва на голяма репутация благодарение на естествен антиоксидант ползи за здравето. Най-често се срещат в грозде и червеното вино, ресвератрол се смята за да активирате SIRT1 ген, който обикновено е предизвикана от калории диета. Активиране на този ген също изглежда да помогне на хората да запазят по-младежки вид. Също така Антиоксидантните свойства на ресвератрол заемаш го добре за един от най-добрите съставки против стареене като цяло.

Независимо дали са взети в хапчето или сметана форма, тази анти-стареене съставка може да бъде отличен и ефективно допълнение към всяка диета. Това е особено вярно, когато ресвератрол се използва в комбинация с други доказани съставки против стареене и различни видове методи. Когато се приема от яденето на грозде, например, добавянето на допълнителни плодове в диетата сама може да помогне значително.

Щракнете тук, за да купуват Resveratrol от Официален сайт

Кверцетин

Естествено открити в оцветяване на ябълки и червен лук, кверцетин бързо става много популярна в света на най-добрите против стареене съставки. Не само че е антиоксидант, кверцетин е известен също да бъде противовъзпалителни и антихистамин. Взети в комбинация, всички тези качества се събират да правят кверцетин, един от най-говорихме за и един от най-добрите анти-стареене продукти днес.

В действителност много хранителни добавки вече включват ефективни дози на кверцетин, и той се използва с много други съставки против стареене, да помогне на хората да намалят ефектите на стареене и да осигури по-младежки вид като цяло. Ако сте любопитни за намиране на нови и най-добрите против стареене съставки, за да включите във вашия режим, кверцетин наистина трябва да бъде близо до горната част на вашия списък.

EGCG

Популярността на зелен чай е отживял през последните години, благодарение на откритието, че един от нейните основните антиоксиданти-EGCG, или епигалокатехин галат – е доста ефективно, в сравнение с много други съединения, които се считат за най-добрите против стареене съставки. Много хора започват да се въведе дози на EGCG в техния редовен режим, с надеждата за повишаване на други анти-стареене съставки, които те вече използват.

Вместо да се налага да пие огромно количество зелен чай – и трябва да се справят с ефектите на високи дози кофеин – EGCG в момента е достъпна в много добавки и хапчета. В действителност EGCG често е включен с други съставки, най-добрите против стареене в една лесно да вземе хапче. Това кара да се наслаждават на всички на ползите – и ползите от resveratrol, кверцетин и други съставки – че много по-лесно.

Щракнете тук, за да купуват Resveratrol от Официален сайт