» » Recensioner Av Bästa Vikt Förlust Program Och Planer För Top Online Kost

Recensioner Av Bästa Vikt Förlust Program Och Planer För Top Online Kost

Vilket viktminskning Program ska du välja?

Granskning av litteraturen tyder på att viktminskning inte beror på vilken typ av kost. Den viktigaste faktorn för att uppnå viktminskning är energi begränsning. Med andra ord, om du är på en vegeterian eller en icke-vegeterian kost, låg fetthalt eller en lag-carb eller en något-i-mellan kost och du förlorar vikt att komponenten energi begränsning är tillräcklig för att skapa caloric underskott i slutet av dagen. Därför är den bästa kosten – det som fungerar och ger långsiktiga resultat – den kost som genljuder med ditt personliga val och värderingar mot livsmedel.

Denna enkla sanning presenteras bättre med hjälp av Dr Malik S. Vasanti från Harvard School of Public Health, som skrev ned i hans senare vetenskapliga papper i peer-granskade tidning art klinisk praxis.

"För närvarande finns inga avgörande bevis för att en populär diet är överlägsen en annan långsiktig viktkontroll. Helt klart passar en kost inte alla. Alltså, när föreskriver sådana Dieter till patienter, är det viktigt att beakta kulturella vanor och mat föredrar att maximera långsiktig efterlevnad". Dr M. Vasanti.

Prova bästa vikt förlust programmet dan Online kosten planer

Frågan är därför:

Vet du det specifika vikt förlust Program som fungerar bäst för dig?

Först, låt oss skingra myten om viktminskning.  Det finns inte en enda diet plan på marknaden idag som bör betraktas som en "passar alla" lösning.  Trots vad skyltar säger du, din vikt förlust mål och motiv inte lika för alla.  Precis som det finns personlighet profiler, det finns dieter profiler och du matcha förmodligen en av dessa beskrivs nedan. Om du vill förlora tio eller ett hundra pund, har du de bästa möjligheterna till framgång att välja en plan som passar dina önskemål, behov och livsstil. Ett sätt att bestämma den bästa kosten för dig är att ta ta kost profil frågesporten vid eDiets.com

Varför är det så viktigt att hitta programmet vikt förlust bäst för dig?

Inte alla Dieter fungerar för alla människor. Att hitta det som är bäst för dig är viktigt, eftersom vad som passar dig bäst, kommer att fungera bäst.  Dieter misslyckas huvudsakligen av följande två skäl:

  • Bristen på beslutsamhet från dieter, och
  • Att välja programmet fel vikt förlust.

När du hittar ett program som motiverar du och passar med din livsstil och dina mål, kommer du enkelt fast vid det och uppnå dina önskade resultat. Michael L. Dasinger, VD säger:

"De flesta kosten planer fungerar bra om du hålla oss nära.  Nyckeln är att hitta en plan som du kan hålla sig till. Planen du som bäst är den plan som fungerar bäst ". Dr M. Dasinger.

Han är direktör för fetma forskning för åderförkalkning forskningslabb vid Tufts-New England Medical Center, Boston.

Prova bästa vikt förlust programmet dan Online kosten planer

Hur du hittar rätt kost

Vikt förlust industrin är så massiv att du ständigt bombarderas med förslag om hur du använder den "senaste och största kosten" någonsin.  Matchande rätt kost till din profil kan vara som aktualiserat ett pussel tillsammans.  Om det inte passar in, du förmodligen få frustrerad och ge upp.  Om det passar, gör det stor skillnad i resultaten du ska uppnå.  Tänk på följande:

  • Om du är för upptagen för att närvara vid veckomöten, bör du gå med i en plan som kräver en regimented schema.
  • Om du är typ av person som hatar att laga mat eller leder en hektisk livsstil, kan du efter en plan som ger du berett mjöl leverans.
  • Om du hittar du är mest motiverade när du arbetar på ett mål med en grupp människor som strävar efter samma resultat, bör du tänka en kost som ger ett regelbundet stödgrupp.
  • Om du är någon som är mycket hälsa medvetna, frodas på lärande om wellness och som älskar att laga mat, bör du följa en diet plan som gör att du kan experimentera med kombinationer av näringsrika livsmedel och hålla sig borta från Dieter som involverar beredda livsmedel och mikrovågsugnar.
Prova bästa vikt förlust programmet dan Online kosten planer

3 Dieter typerna: I vilken grupp är du?

Nedan hittar du tre kost val som syftar till din specifika livsstil, personlighet och mål.  När du läser de föreslagna detaljerna för varje dieter, kan du enkelt ansluta med en diet plan och vet vilket program du vill inleda.

Profiltyp 1: Den brådskande Dieter

Är du någon som är ambitiöst att få snabba resultat från en kost?  Den brådskande dieter behöver och vill tappa vikt snabbt.  Brådskande dieters har ofta en kommande händelse som skapar denna känsla av brådska; Detta kan vara ett bröllop eller en återförening. Det kan även vara senaste semester då oönskade pund var staplade på.

Om du använder denna typ av dieter kan du en säker och bekväm vikt förlust plan som är enkel, effektiv och ger snabba resultat.  Detta är inte vanligtvis en lång sikt dieting lösning för dig, men som du kan följa för ett par veckor efter behov.  Det kan vara en start-stora hopp, ger du senare motivation att anpassa sig till en lång sikt kost.

Dieter som passar denna profil är perfekt för dem som njuta av bekvämligheten att inte behöva handla, planera, laga mat, ren eller räkna kalorier och carbs.  Om du är beredd att avsevärt minska caloric intag, ersätta måltider och följer en väl utformad plan att hjälper till att smälta fett snabbt (upp till 5 kilo/vecka), då den Medifast kosten kan hjälpa dig att få till önskat nummer i din skala.

Om inte vill följa en mycket låg kalori diet men ändå vill tappa vikt snabbt (2 kilo/vecka) med ett program som fungerar otroligt bra eftersom det är EASY att följa, Nutrisystem sedan är en av dina bästa val. Nutrisystem har en bevisad post framgång som det har hjälpt miljontals uppnå sina mål när vikt förlust tidigare 30 år.

Prova bästa vikt förlust programmet dan Online kosten planer

Profiltyp 2: Den holistiska Dieter

Vill du få kunskap och information om hur att förlora vikt och hålla den för livet?  Känner du att lära dig att göra bättre mat och göra val är viktigare än att bara förlora vikt?  Sedan, du kan bara kan vara en holistisk dieter.

Som en holistisk Dieter är du intresserad av mer än bara förlorar vikt.  Du vill anamma övergripande hälsa och välbefinnande och du är villig att ändra din Livsstil så att du kommer att uppleva viktminskning, hälsa och livslängd.  Du vill uppnå mer än en rad i badrum skala, och du söker fram till ökad vitalitet och energi.

Många holistiska Dieters är lite badentusiaster, som älskar att laga vacker söker, stor provsmakning genomarbetade måltider. Många av dem är sociala människor, som älskar att prata om upptäckten och resa av ändra sin livsstil och planera sina menyer i en stöd-gruppen.

Om att förlora vikt enbart är inte din enda prioritet och du känner mest motiverade när du träffa andra med liknande mål, kommer vikten Watchers troligen passar din personlighet och livsstil.

Prova bästa vikt förlust programmet dan Online kosten planer

Profiltyp 3: De sparsamma Dieter

Denna dieter vill starta billigt och utan förseningar.  Vill inte ha ett program med livsmedel transporter, beräkningar, eller räknar poäng, men en enkel och snabb vikt förlust plan som fungerar och uppfyller hans mager budget.

Som en sparsam dieter leta du efter ett program som du inte behöver betala flera gånger.

Du är förmodligen inte intresserad efter en diet av skakningar och barer eller gå på veckomöten för att väga och diskutera dina framsteg och känslor.  I stället vill du få informationen som krävs, studera, och gå din egen och köra den. Du har Självmotivation och beslutsamhet att aggressivt fullfölja dina önskade mål.

Prova bästa vikt förlust programmet dan Online kosten planer

Vilken typ av Dieter är du?

Om ditt fokus har varit på dina önskemål, behov och life style, se du förmodligen nu var du passar.  Så kolla de rekommenderade kost program och få specifika svar deltar i varje.  Glöm inte att den kost som passar dig bäst, också fungerar bäst!