» » Raspberry Keton: Bruger, Bivirkninger, Interaktioner Og Advarsler

Raspberry Keton: Bruger, Bivirkninger, Interaktioner Og Advarsler

Raspberry Keton: Bruger, Bivirkninger, Interaktioner Og AdvarslerRaspberry keton er en kemisk fra Røde hindbær (Rubus idaeus). Det er mest almindeligt bruges til vægttab og fedme. Det bruges også til at øge magert organ masse. Nogle mennesker gælder raspberry keton Hovedbunds at forbedre hår vækst.

Raspberry keton bruges også i fødevarer, kosmetik og anden fremstillingsvirksomhed som fragrance eller smager agent.

Raspberry keton blev populær for weight loss, efter at det blev nævnt på Dr. Oz tv-show under den målgruppe, som kaldes "Raspberry keton: mirakel fedt-brænder i en flaske" i februar 2012. Selvom det er udråbt som en "mirakel" for vægttab, er der ingen pålidelige videnskabelige beviser, at det fungerer for at forbedre vægttab.

Klik her for at købe raspberry keton

Hvordan fungerer det?

Raspberry keton er en kemisk fra Røde hindbær, som menes at hjælp til vægttab. Nogle undersøgelser i dyr eller i reagensglas viser, at det kunne øge nogle foranstaltninger af metabolisme. Det kan også påvirke et hormon i kroppen kaldes adiponectin. Det er dog vigtigt at huske på at der er nogen pålidelige videnskabelige beviser, at den forbedrer vægttab, når folk har truffet.

Raspberry keton bruger & effektivitet

Raspberry Keton: Bruger, Bivirkninger, Interaktioner Og AdvarslerUtilstrækkeligt bevis for:
  • Vægttab.
  • Fedme.
  • Øge magert organ masse.
  • Hårtab (alopecia).
Flere beviser er nødvendig for at rate raspberry keton for disse anvendelser.

Klik her for at købe raspberry keton

Raspberry keton bivirkninger & sikkerhed

Der er ikke oplysninger nok til at vide, hvis raspberry keton er sikkert at tage som et supplement. Raspberry keton er aldrig blevet undersøgt videnskabeligt i mennesker til at bestemme, hvis det medfører bivirkninger. Der er dog nogle bekymringer om sikkerheden på raspberry keton fordi det kemisk er relateret til en stimulans, kaldet synephrine. Det er derfor muligt at raspberry keton kan forårsage jitteriness, stigende blodtryk, følelser eller hurtig heart beat. En person, der tog raspberry keton beskrives i én rapport, følelser af at være gyngende og en pounding heart beat (hjertebanken).

Særlige forholdsregler & advarsler:

Graviditet og amning: ikke nok er kendt om brugen af raspberry keton under graviditet og amning. Bo på den sikre side og undgå at bruge.

Klik her for at købe raspberry keton
Raspberry keton passende dosis afhænger af flere faktorer såsom brugerens alder, helbred og flere andre betingelser. På dette tidspunkt er der ikke tilstrækkelige videnskabelige oplysninger til at bestemme en passende vifte af doser for raspberry keton. Husk på at naturlige produkter ikke altid nødvendigvis sikker og dosering kan være vigtige. Husk at Følg relevante anvisningerne på produktet etiketter og kontakt din farmaceut eller læge eller andre sundhedsmedarbejder før du bruger.

Raspberry Keton: Bruger, Bivirkninger, Interaktioner Og Advarsler