» » Raspberry Keton: Använder, Biverkningar, Interaktioner Och Varningar

Raspberry Keton: Använder, Biverkningar, Interaktioner Och Varningar

Raspberry Keton: Använder, Biverkningar, Interaktioner Och VarningarRaspberry keton är en kemikalie från röda hallon (Rubus idaeus). Det används oftast för viktminskning och fetma. Det används också till att öka andelen organ massa. Vissa människor gäller raspberry keton scalp att förbättra hår tillväxt.

Raspberry keton används också i livsmedel, kosmetika och annan tillverkning som en doft eller smaksätta ombud.

Raspberry keton blev populär för viktminskning efter det nämndes på Dr. Oz TV-show under segmentet kallas "Raspberry keton: mirakel fett-brännare i en flaska" i februari 2012. Även om det är marknadsförs som ett "mirakel" för viktminskning, finns det inga tillförlitliga vetenskapliga bevis för att det fungerar för att förbättra viktminskningen.

Klicka här för att köpa raspberry keton

Hur fungerar det?

Raspberry keton är en kemikalie från röda hallon som tros bidra till viktminskning. Viss forskning i djur eller i provrör visar att det kan öka vissa åtgärder av metabolism. Det kan också påverka ett hormon i kroppen kallas adiponectin. Det är dock viktigt att komma ihåg att det finns inga tillförlitliga vetenskapliga bevis för att det förbättrar viktförlust när fattas av människor.

Raspberry keton användningsområden och effektivitet

Raspberry Keton: Använder, Biverkningar, Interaktioner Och VarningarOtillräckliga bevis för:
  • Viktminskning.
  • Fetma.
  • Öka andelen kroppen massa.
  • Håravfall (alopecia).
Fler bevis behövs för att betygsätta raspberry keton för dessa användningar.

Klicka här för att köpa raspberry keton

Raspberry keton biverkningar & säkerhet

Det finns inte tillräckligt med information för att veta om raspberry keton är säkert att ta som komplement. Raspberry keton har aldrig studerats vetenskapligt i människor för att avgöra om det orsakar biverkningar. Det finns dock vissa farhågor om säkerheten i raspberry keton eftersom det är kemiskt besläktade med ett stimulerande kallas synephrine. Det är därför möjligt att raspberry keton kan orsaka känslor av jitteriness, ökat blodtryck, eller snabb hjärtat slå. I en rapport beskrivs någon som tog raspberry keton känslor av att vara osäkra och en pounding hjärtrytm (hjärtklappning).

Särskilda försiktighetsåtgärder och varningar:

Graviditet och amning: inte tillräckligt mycket är känt om användningen av raspberry keton under graviditet och amning. Bo på den säkra sidan och undvika användning.

Klicka här för att köpa raspberry keton
Den lämpliga dosen av raspberry keton beror på flera faktorer som användarens ålder, hälsa och flera andra villkor. Vid denna tid finns det inte tillräcklig vetenskaplig information för att fastställa ett lämpligt antal doser för raspberry keton. Tänk på att naturliga produkter är inte alltid nödvändigtvis säkra och doser kan vara viktigt. Glöm inte att följa relevanta anvisningar på produkten etiketter och rådfråga ditt apotek eller läkare eller annan professionell innan du använder vården.

Raspberry Keton: Använder, Biverkningar, Interaktioner Och Varningar