» » Pierderea Parului Tratament Pentru Bărbaţi

Pierderea Parului Tratament Pentru Bărbaţi

Pierderea Parului Tratament Pentru BărbaţiÎn ultimii ani, medicina a făcut progrese enorme în tratarea pierderea parului pentru bărbaţi. Cu apariţia de 5-alfa-reductaza inhibitori cum ar fi Propecia şi evoluţia restaurarea păr chirurgicale, pentru mulţi, trăiesc cu pierderea parului notabile nu mai este inevitabilă. Pentru prima dată în istoria omenirii, acum este posibil să oprească sau lent de progresie a pierderii parului și să se înlocuiască păr pierdut prin intervenţii chirurgicale cu rezultatele complet naturale. Nu cu toate acestea, cu care a spus, Marea majoritate a părului pierderea tratamente comercializează astăzi sunt încă nimic dar "uleiuri şarpe."

Aţi văzut toate anunţurile în partea din spate reviste pentru bărbaţi, aţi auzit reclame la radio şi le-aţi văzut infomercials promovarea miracol tratamente pentru pierderea parului. Concluzia este că Marea majoritate a publicitate “ tratamente ” nu funcţionează pentru prevenirea şi tratamentul de pierdere a parului. Dacă un tratament pierderea parului nu este aprobat de către FDA sau recomandat de Asociatia Americana de pierderea părului, sunt şanse ai sunt pierzi timpul preţios şi banii. Amintiţi-vă, succes tratamentul de pierdere a parului este dependentă foarte mult de intervenţie timpurie. Este esenţial să înceapă tratament cu un produs eficientă, de îndată ce observaţi debut al pierderii parului.

Faceţi clic aici pentru cel mai bun tratament de pierderea părului
Următoarele două tratamente s-au dovedit clinic pentru a trata cu succes pierderea parului la bărbaţi în grade diferite.

Finasteride, Proscar/Propecia

Finasteride este numele generic pentru droguri rachiu nume Proscar şi Propecia. Finasteride a fost inițial dezvoltat de Merck ca un drog pentru a trata extinsă prostata glande (Proscar). În timpul testărilor pe oameni cu probleme de prostată s-a observat un efect secundar intrigant de creştere a părului. Deoarece finasteride au fost deja autorizate de către FDA pentru a trata prostates extinsă la bărbaţi, Merck şi compania a decis să urmeze posibilitatea de a dezvolta finasteride ca primul pilula pentru a trata chelie model de sex masculin.

Pe 22 decembrie 1997 FDA a aprobat o doză de 1 mg de finasteride pentru tratarea androgen alopecie la bărbaţi (calviţie masculină). Propecia este primul medicament în istoric a efectiv trata chelie model de sex masculin în Marea majoritate de oameni care folosesc aceasta.

Faceţi clic aici pentru cel mai bun tratament de pierderea părului

Cum funcţionează Propecia/Finasteride:

Succesul lui Finasteride păr de sensibilizare se datorează capacitatea sa de a inhiba special tip II 5-alfa-reductace, enzimă care converteşte testosteron într-o mai potent androgeni Dihidrotestosteron (DHT). Propecia lui 1 mg doză de finasteride pot reduce efectiv DHT niveluri cu cât mai mult de 60%, atunci când luate zilnic. Este DHT care se micşorează sau miniaturizes foliculului pilos, care în cele din urmă duce la chelie. Această reducere de 60% în DHT s-a dovedit pentru a opri progresia pierderea parului în 86% din bărbaţi au droguri în timpul studiilor clinice. 65% din participanţii la proces experimentat ceea ce a fost considerat o creștere substanțială a cresterii parului.

În acest moment, modul medical dovedit eficiente numai cu adevărat să-i aresteze procesul de pierderea parului este niveluri mai scăzute de DHT. Asociatia Americana de pierderea părului recomandă finasteride ca prima linie de atac pentru toţi oamenii interesate în tratarea lor chelie model de sex masculin.

Faceţi clic aici pentru cel mai bun tratament de pierderea părului

Minoxidil (loniten)

Minoxidil (loniten) a fost primul medicament aprobat de către FDA pentru tratamentul de chelie model de sex masculin. Timp de mulţi ani, minoxidill, sub formă de pilula, a fost utilizat pe scară largă pentru a trata tensiunii arteriale. La fel ca finasteride cercetători a descoperit un efect secundar foarte interesant de droguri. Oameni luând medicaţie au fost părului creştere în locuri neaşteptate ca pe obrajii lor şi partea din spate a mâinile lor, unele chiar crescut parul de pe frunte.

Unii cercetători întreprinzători au avut Noţiunea că aplicarea Minoxidilului topic, direct pe cap, s-ar putea creste parul de pe suprafețele balding. Bine a făcut acest lucru în grade diferite în funcţie de întinderea părului. Pentru că este timp, acest tratament a fost revoluţionar.

În timp ce minoxidil a fost punct de vedere clinic dovedit a lent de progresie a pierderii parului si regrow parul unele, cele mai informat experţii o văd ca un drog relativ marginal eficiente în lupta împotriva pierderii parului. Deoarece minoxidil nu are niciun efect asupra procesului de hormonale de pierdere a parului efectele sale pozitive sunt la cel mai bun temporar şi obicei randament oarecum dezamăgitoare rezultate pe termen lung.

Cu care a spus, Asociatia Americana de pierderea părului recomandă încă droguri pentru cei care nu au răspuns favorabil tratament finasteride sau pentru cei care ar dori să adăugaţi un alt produs la regim lor. AHLA nu recomanda minoxidil ca prima linie de atac pentru bărbaţi suferă cu calviţie masculină, dar acesta recunoaşte ca un tratament eficient pentru un procent mic de utilizatorii săi.

Faceţi clic aici pentru cel mai bun tratament de pierderea părului