» » Phentermine Mellékhatások

Phentermine Mellékhatások

Egyes mellékhatások phentermine nem kell bejelenteni. Mindig konzultáljon orvosával vagy egészségügyi szakember, orvosi tanácsot. Az FDA mellékhatások is jelentheti.

Phentermine: a fogyasztó számára

Phentermine MellékhatásokPhenterminevonatkozik: szóbeli kapszula, szájon át tabletta, széteső szájon át tabletta

Sürgősségi orvosi segítséget kap, ha bármilyen ilyen tüneteket allergiás reakciót, miközben phentermine: csalánkiütés; nehézlégzés; az arc, az ajkak, a nyelv vagy a torok duzzanata.

Azonnal hívja orvosát, ha van egy súlyos mellékhatás, mint például:

 • érzés fullad, még az enyhe terhelés;
 • mellkasi fájdalom, érzés, mint te lehet, hogy át
 • duzzanat a boka vagy a láb;
 • dobogó szívdobbanás vagy csapkodott a mellkasban;
 • zavart vagy ingerlékenység, szokatlan gondolatok vagy viselkedés;
 • érzelmek extreme boldogság vagy szomorúság; vagy
 • a veszélyesen magas vérnyomás (súlyos fejfájás, homályos látás, zümmögő a füle, szorongás, mellkasi fájdalom, légszomj, egyenetlen szívverés, lefoglalás).
Phentermine kevésbé súlyos mellékhatásai lehetnek:

 • érzés nyugtalan vagy hiperaktív;
 • fejfájás, szédülés, remegés;
 • Alvászavarok (álmatlanság);
 • száraz száj vagy egy kellemetlen íz a szájban;
 • hasmenés vagy székrekedés, hányinger; vagy
 • fokozott vagy csökkent érdeklődés, a szex, impotencia.
Ez nem egy teljes listáját mellékhatások és mások fordulhat elő. Hívja orvosát az orvosi tanácsot a mellékhatások.

Kattintson ide, hogy tovább, és próbálja ki a Phen375

Phentermine: Az egészségügyi szakembereknek szóló

Phentermine vonatkozik: por, szóbeli kapszula, szóbeli kapszula összetételéhez bővített kiadás, szájon át tabletta, széteső szájon át tabletta

Szív-és érrendszeri Szív-és érrendszeri mellékhatások phentermine összefüggésbe hozható. Phentermine általában okoz jelentős emelkedik, a pulzus. Magas vérnyomás és ritmuszavarok lehet problémás betegek fogékony. Szívbillentyű-betegség nem számoltak be olyan betegeknél, akik phentermine, fenfluramine vagy dexfenfluramine kombinálva, de nem olyan betegeknél, akik phentermine egyedül. A rendelkezésre álló adatok elemzése arra utal, hogy fenfluramine és dexfenfluramine az ok-okozati ügynökök, és mindkét gyógyszer kivonják a piacon 1997. szeptember 15.-től.

Egy 37 éves nő volt, elismerte, hogy a kórház után egy epizód a kamrafibrilláció. A beteg hogy kezelik a mérsékelt elhízás és már figyelembe phentermine hidroklorid, pajzsmirigy (USP), és az triklórmetiazidot be. A korábbi orvosi történelem volt jelentéktelen. Azt gyanították, hogy egy vagy több neki gyógyszereket hozzájárult ahhoz, hogy majdnem halálos ritmuszavar.

Két esetben jelentések leírják betegek segítségével phentermine, (egy phendimetrazine együtt), aki később kifejlesztett ischaemiás Cerebrovaszkuláris betegség. Egy szenvedett egy agyi infarct Angiográfiás bizonyítékokat vasculopathy érintő több vaszkuláris ágy. A többi beteg kifejlesztett fejfájás és hét nap időtartamú hemisensory zavara.

Egy végzetes pulmonalis hypertonia is jelentettek egy 29 éves nő 8 hónapig csak 23 nap fenfluramine (mely dexfenfluramine is a dextro izomer) és phentermine felhasználását követően. Kórszövettani boncolás után jelezte, súlyos pulmonalis hypertonia. Ő nem dohányzik és nincs családban a pulmonalis hypertonia. Nincs nyilvánvaló kockázati tényezők eltérő elhízás jelen voltak, bár a már meglévő betegség nem játszhatott.

Egy esetben korlátozó cardiomyopathia miatt endocardialis fibrózis után rövid távú használata a fentermin kombináció fenteramine számolt be.

Kattintson ide, hogy tovább, és próbálja ki a Phen375

Idegrendszer Phentermine termel idegrendszer stimulálása, ami a remegés, szorongás, nyugtalanság, szédülés, álmatlanság, eufória, hangulatzavar és fejfájás.

Ötven nők tűzálló elhízás kapott phentermine resinate-20 hetes időszakra. Három alapértelmezett, a tanulmány életveszélyt fejfájás nélkül jelentős változás a vérnyomás miatt. Két további beteg szószegő köszönhetően panasz-ból ingerlékenység.

A kettős-vak klinikai phentermine és fenfluramine járó emberek, 81, egyszerű elhízás jelentett több CNS panasz betegeknél, akik phentermine gyanta (huszonhat panaszok a tanulmány az első 6 hétben) vizsgálat során. A panaszok száma csökkent az idő folyamán a tanulmány. Csak hét panaszok CNS hatások 20 hét számoltak be. A betegek által bejelentett panaszok közé tartozik, alvási nehézségek, idegesség, depresszió, fáradtság és fokozott álmodik.

Phentermine Mellékhatások

Pszichiátriai Ritkán pszichotikus epizódok egyes sympathomimetikus gyógyszerek javasolt dózisban számoltak be.

Gyomor-bélrendszeri Gyomor-bélrendszeri mellékhatások közé tartozik a szárazságot, a száj, kellemetlen íz, hasmenés és székrekedés.

Bőrgyógyászati Az allergiás reakció, ami a csalánkiütés jelentkezhet.

Endokrin Endokrin hatások, mint például az impotencia és a változások libidó fordulhat elő olyan betegeknél, akik fentermin.

Kattintson ide, hogy tovább, és próbálja ki a Phen375