» » Phentermine Efecte Secundare

Phentermine Efecte Secundare

Unele efecte secundare de phentermine nu pot fi raportate. Intotdeauna consulta medicul sau asistenţă medicală de specialitate pentru sfaturi medicale. Pot raporta, de asemenea, efecte secundare FDA.

Phentermine: pentru consumator

Phentermine Efecte SecundareSe aplică phentermine: capsula orală, orală tablet, tablet orală dezintegra

Obţine ajutor medical de urgenţă, dacă aveţi oricare dintre aceste semne de o reacţie alergică, în timp ce lua phentermine: urticarie; dificultăţi de respiraţie; Umflarea feţei, buzelor, limbii sau a gâtului.

Suna medicul dumneavoastră imediat dacă aveţi un grave efecte secundare cum ar fi:

 • sentiment scurt de respiraţie, chiar şi cu efort uşoară;
 • dureri în piept, sentimentul ca ar putea trece
 • umflarea în glezne sau în picioare;
 • pounding batai de inima sau fâlfâind în piept;
 • confuzie sau iritabilitate, gândurile neobişnuite sau de comportament;
 • sentimente extreme fericire sau tristete; sau
 • periculos tensiunii arteriale (dureri de cap severe, vedere înceţoşată, zumzet în urechi dvs., anxietate, dureri în piept, dificultăţi de respiraţie, batai de inima inegale, sechestru).
Reacţii adverse mai puţin grave de phentermine pot include:

 • simt agitat sau hiperactiv;
 • dureri de cap, ameţeli, tremurături;
 • probleme de somn (insomnie);
 • gură uscată sau un gust neplăcut în gură;
 • diaree sau constipaţie, tulburări gastrice; sau
 • interes crescut sau a scăzut Sex, impotenta.
Acest lucru nu este o listă completă de efecte secundare şi altele pot să apară. Apel medicul dumneavoastră pentru sfaturi medicale despre efectele secundare.

Click aici pentru a citi mai multe şi încercaţi Phen375

Phentermine: Pentru cadrele medicale

Se aplică phentermine: compoziţia praf, capsula orale, oral capsulă extins de presă, orală tablet, tablet orală dezintegra

Cardiovasculare Efecte adverse cardiovasculare pot fi asociate cu phentermine. Phentermine provoacă, în general, o creştere semnificativă a ritmului cardiac. Hipertensiunii arteriale si aritmii poate fi problematică în pacienţii sensibile. Valvulară boală de inimă a fost raportată la pacienţii care iau phentermine în combinaţie cu fenfluramine sau dexfenfluramine, dar nu la pacienţii luaţi phentermine singur. Analiza datelor disponibile sugerează că fenfluramine şi dexfenfluramine sunt agenţi de cauzalitate, şi ambele medicamente au fost retrase de pe piaţă la 15 septembrie 1997.

O femeie de 37 de ani a fost internat la spital după un episod de fibrilaţie ventriculară. Pacientul a fost tratat pentru obezitate moderată şi au fost luaţi phentermine clorhidrat, tiroida (USP), şi triclormetiazida. Ei antecedente medicale au fost cufundată. A fost suspectat că una sau mai multe medicamente ei au contribuit la aritmie aproape fatal.

Două rapoarte de caz descrie pacienţii folosind phentermine (una în combinaţie cu phendimetrazine), care mai târziu a dezvoltat boala Cerebro-vasculare ischemice. Unul a suferit o infarctului cerebral cu dovezi angiografica a vasculopathy care implică mai multe paturi vasculare. Alte pacientul dezvoltat dureri de cap şi o perturbare de hemisensory de durata de șapte zile.

Asemenea un caz de hipertensiune pulmonară fatale, fost raportat într-o femeie de 29 de ani 8 luni de utilizarea fenfluramine (din care dexfenfluramine este izomer dextro) şi phentermine pentru numai 23 de zile. Constatările histopatologic la autopsie indicate hipertensiune pulmonară severă. Ea a făcut nu de fum şi a avut un istoric familial de hipertensiune pulmonară. Nici un factori de risc evidente decât obezitatea au fost prezente, deşi preexistente bolii nu a fost exclus.

Un caz de cardiomiopatie restrictive din fibroza endocardial după ce s-a raportat utilizarea pe termen scurt a fenteramine în combinaţie cu phentermine.

Click aici pentru a citi mai multe şi încercaţi Phen375

Sistemul nervos Phentermine produce stimularea sistemului nervos, care poate duce la tremor, anxietate, agitaţie, ameţeli, insomnie, euforie, disforie şi dureri de cap.

Cincizeci de femeile cu obezitate refractare primit phentermine resinate pentru o perioadă de 20 de săptămâni. Trei implicit din studiu din cauza produce dureri de cap fără modificări semnificative ale tensiunii arteriale. Doi pacienţi suplimentare nu datorie la spre complaints de iritabilitate.

Un studiu dublu-orb clinic de phentermine şi fenfluramine care implică 81 de oameni cu obezitate simplu a raportat mai multe plângeri de CNS la pacienţii care iau phentermine răşină în timpul studiului (douăzeci şi şase plângeri în primele 6 săptămâni de studiu). Numărul de reclamaţii s-a diminuat cu timpul pe parcursul studiului. Doar şapte plângeri de CNS efecte au fost raportate la 20 de săptămâni. Plângeri raportate de pacienţii includ dificultăţi de somn, nervozitate, depresie, oboseală şi visez crescut.

Phentermine Efecte Secundare

Psihiatrie Episoade psihotice rar au fost raportate la dozele recomandate cu unele medicamente sympathomimetic.

Gastro-intestinale Efecte adverse gastro-intestinale pot include uscăciunea gurii, gust neplăcut, diaree şi constipaţie.

Dermatologice Se poate produce o reacţie alergică, care rezultă în urticarie.

Sistemul endocrin Efectele endocrine precum impotenta şi modificări ale libidoului poate să apară la pacienţii luaţi phentermine.

Click aici pentru a citi mai multe şi încercaţi Phen375