» » Phentermine Bivirkninger

Phentermine Bivirkninger

Noen bivirkninger av phentermine kan ikke rapporteres. Alltid konsultere lege eller helsetjenester spesialist for medisinske råd. Du kan også rapportere bivirkninger til FDA.

Phentermine: For forbrukeren

Phentermine BivirkningerGjelder phentermine: muntlig kapsel, muntlig tavle, muntlig tavle i oppløsning

Få akuttmedisinsk hjelp, hvis du har noen av disse underskriver av en allergisk reaksjonen mens du tar phentermine: hives; problemer med å puste; hevelse av ansikt, lepper, tunge eller hals.

Ring legen din på en gang hvis du har en alvorlig bivirkning som:

 • følelsen tungpustet, selv med mild anstrengelse;
 • smerter i brystet, følelse som om du kan passere ut;
 • hevelse i anklene eller føtter;
 • pounding hjerteslag eller flagrende i brystet;
 • forvirring eller irritabilitet, uvanlig tanker og atferd;
 • følelser av ekstrem lykke eller sorg; eller
 • farlig høyt blodtrykk (alvorlig hodepine, uskarpt syn, summende i dine ører, angst, smerter i brystet, kortpustethet, ujevn hjerteslag, beslag).
Mindre alvorlige bivirkninger av phentermine kan omfatte:

 • følelsen urolig eller hyperaktiv;
 • hodepine, svimmelhet, rystelser;
 • søvnproblemer (søvnløshet);
 • tørr munn eller en ubehagelig smak i munnen;
 • diaré eller forstoppelse, urolig mage; eller
 • økt eller redusert interesse for sex, impotens.
Dette er ikke en fullstendig liste over bivirkninger, og andre kan oppstå. Ring legen din for medisinske råd om bivirkninger.

Klikk her for å lese mer og prøve Phen375

Phentermine: For helsepersonell

Gjelder phentermine: compounding pulver, muntlig kapsel, muntlig kapsel utvidet utgivelse, muntlig tavle, muntlig tavle i oppløsning

Hjerte Kardiovaskulære bivirkninger kan være forbundet med phentermine. Phentermine generelt fører til en betydelig økning i hjertefrekvens. Hypertensjon og arytmier kan være problematisk i utsatt pasienter. Valvulær hjertesykdom er rapportert hos pasienter tar phentermine i kombinasjon med fenfluramine eller dexfenfluramine, men ikke i pasienter som tar phentermine alene. Analyse av tilgjengelige data tyder på at fenfluramine og dexfenfluramine er de kausale agentene, og begge stoffene har blitt trukket tilbake fra markedet som den 15 September 1997.

En 37 år gammel kvinne ble innlagt på sykehus etter en episode av ventrikkelflimmer. Pasienten ble behandlet for moderat fedme og hadde tatt phentermine hydroklorid, skjoldbrusk (USP) og trichlormethiazide. Hennes tidligere medisinsk historie hadde vært unremarkable. Det var mistanke om at en eller flere av sin medisiner bidratt til nesten fatale arrhythmia.

To case rapporter beskriver pasienter som bruker phentermine (en i kombinasjon med phendimetrazine), som senere utviklet iskemiske cerebrovaskulær sykdom. En LED en cerebral betennelsessykdommer med angiographic bevis på vasculopathy som involverer flere vaskulær senger. Andre pasienten utviklet hodepine og en hemisensory forstyrrelse av syv dagers varighet.

Et tilfelle av dødelig pulmonal hypertensjon har også blitt rapportert i en 29 år gammel kvinne 8 måneder etter bruk av fenfluramine (hvilke dexfenfluramine er dextro isomer) og phentermine for bare 23 dager. Histopatologisk funn etter obduksjon angitt alvorlig pulmonal hypertensjon. Hun røyk ikke og hadde ingen familiehistorie med pulmonal hypertensjon. Ingen åpenbare risikofaktorer enn fedme var til stede, selv om eksisterende sykdom ikke var utelukket.

Et tilfelle av Restriktiv kardiomyopati på grunn av endocardial fibrose etter kort tids bruk av fenteramine i kombinasjon med phentermine har blitt rapportert.

Klikk her for å lese mer og prøve Phen375

Nervesystemet Phentermine produserer nervesystemet stimulering, noe som kan resultere i tremor, angst, rastløshet, svimmelhet, søvnløshet, eufori, dysphoria og hodepine.

Femti kvinner med ildfaste fedme mottatt phentermine resinate for en periode på 20 uker. Tre standard fra studien på grunn av invalidiserende hodepine uten betydelig endring i blodtrykket. To ekstra pasienter misligholdt på grunn av klager av irritabilitet.

En dobbel-blind klinisk studie av phentermine og fenfluramine som involverer 81 personer med enkel fedme rapportert flere CNS klager fra pasienter som tar phentermine harpiks i løpet av studiet (tjueseks klager i løpet av de første seks ukene av studien). Antall klager svekkes med tiden i løpet av studiet. Bare syv klager av CNS effekter ble rapportert på 20 uker. Klager rapportert av pasienter inkluderer søvn vanskeligheter, nervøsitet, depresjon, trøtthet og økt drømmer.

Phentermine Bivirkninger

Psykiatriske Sjelden psykotiske episoder har blitt rapportert på anbefalte doser med noen sympathomimetic stoffer.

Gastrointestinale Gastrointestinale bivirkninger kan inkludere tørrhet i munnen, ubehagelig smak, diaré, og forstoppelse.

DERMATOLOGIC En allergisk reaksjon som resulterer i urticaria kan oppstå.

Endokrine Endokrine effekter som impotens og endringer i libido kan oppstå i pasienter som tar phentermine.

Klikk her for å lese mer og prøve Phen375