» » Phentermine Bijwerkingen

Phentermine Bijwerkingen

Sommige bijwerkingen van phentermine mogelijk niet gerapporteerd. Raadpleeg altijd uw arts of gezondheidszorg specialist voor medisch advies. U kunt ook bijwerkingen melden bij de FDA.

Phentermine: voor de consument

Phentermine BijwerkingenIs van toepassing op phentermine: mondelinge capsule, mondelinge tablet, mondelinge tablet uiteenvallende

Dringende medische hulp krijgen als u een van deze symptomen van een allergische reactie terwijl het nemen van phentermine: hives; ademhalingsproblemen; zwelling van uw gezicht, lippen, tong of keel.

Bellen met uw arts onmiddellijk als u een ernstige bijwerking, zoals hebben:

 • gevoel kort van adem, zelfs met milde inspanning;
 • pijn op de borst, gevoel alsof u flauwvalt misschien;
 • zwelling in je enkels of voeten;
 • heartbeats stampende of wapperen in je borst;
 • verwarring of prikkelbaarheid, ongebruikelijke gedachten of gedrag;
 • gevoelens van extreem geluk of droefheid; of
 • gevaarlijk hoge bloeddruk (ernstige hoofdpijn, wazig zicht, zoemen in uw oren, angst, pijn op de borst, shortness van adem, ongelijke heartbeats, inbeslagneming).
Minder ernstige bijwerkingen van phentermine kunnen omvatten:

 • gevoel rusteloos of hyperactieve;
 • hoofdpijn, duizeligheid, tremoren;
 • slaapproblemen (slapeloosheid);
 • droge mond of een onaangename smaak in je mond;
 • diarree of constipatie, last van de maag; of
 • verhoogd of verminderde interesse in seks, impotentie.
Dit is niet een volledige lijst van bijwerkingen en anderen kunnen optreden. Bellen met uw arts voor medische advies over bijwerkingen.

Klik hier om meer te lezen en probeer Phen375

Phentermine: Voor beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg

Is van toepassing op phentermine: compounding poeder, mondelinge capsule, mondelinge capsule uitgebreid release, mondelinge tablet, mondelinge tablet uiteenvallende

Cardiovasculaire Cardiovasculaire bijwerkingen kunnen worden geassocieerd met phentermine. Phentermine veroorzaakt over het algemeen een aanzienlijke stijging van de hartslag. Hypertensie en hartritmestoornissen mogelijk problematische bij voor de ziekte vatbare patiënten. Terugstroming hart-en vaatziekten is gemeld voor patiënten die phentermine in combinatie met fenfluramine of dexfenfluramine, maar niet voor patiënten die phentermine alleen. Analyse van de beschikbare gegevens blijkt dat fenfluramine en dexfenfluramine de causale agenten zijn, en beide drugs uit de markt vanaf 15 September 1997 zijn ingetrokken.

Een 37-jarige vrouw werd toegelaten tot het ziekenhuis na een aflevering van ventrikelfibrillatie. De patiënt werd behandeld voor matige zwaarlijvigheid en had genomen phentermine waterstofchloride, schildklier (USP) en trichlormethiazide. Haar medische voorgeschiedenis was onopvallend geweest. Er werd vermoed dat een of meer van haar medicijnen heeft bijgedragen aan de bijna fatale aritmie.

Twee case reports beschrijven patiënten met behulp van phentermine (één in combinatie met oxazolam), die later ischemische cerebrovasculaire ziekte ontwikkelde. Een geleden een cerebrale infarct met angiographic bewijs van vasculopathy waarbij meerdere vasculaire bedden. De andere patiënt ontwikkeld hoofdpijn en een verstoring van de hemisensory van zeven dagen duur.

Een geval van fatale pulmonale hypertensie heeft ook gemeld in een 29-jarige vrouw 8 maanden na het gebruik van fenfluramine (van welke dexfenfluramine is het dextro isomeer) en phentermine slechts 23 dagen. Histopathologische bevindingen bij autopsie aangegeven ernstige pulmonale hypertensie. Ze deed niet roken en had geen familie geschiedenis van pulmonale hypertensie. Geen voor de hand liggende risico factoren dan obesitas waren aanwezig, hoewel reeds bestaande ziekte was niet uitgesloten.

Een geval van restrictieve cardiomyopathie als gevolg van endocardial fibrose na korte termijn gebruik van fenteramine in combinatie met phentermine is gemeld.

Klik hier om meer te lezen en probeer Phen375

Zenuwstelsel Phentermine produceert zenuwstelsel stimulatie, die leiden trillen (trilbiggen), angst, rusteloosheid, duizeligheid, slapeloosheid, euforie, dysforie en hoofdpijn tot kan.

Vijftig vrouwen met vuurvaste obesitas ontvangen phentermine RESINAAT voor een periode van twintig weken. Drie van de studie vanwege levensgevaar hoofdpijn zonder significante verandering in de bloeddruk in gebreke. Twee extra patiënten in gebreke gebleven als gevolg van klachten van prikkelbaarheid.

Een dubbelblinde klinische proef van phentermine en fenfluramine waarbij personen uit de 81 met eenvoudige obesitas gemeld verscheidene CNS klachten van patiënten die phentermine hars tijdens de studie (zesentwintig klachten tijdens de eerste 6 weken van het onderzoek). Het aantal klachten verminderd met de tijd in de loop van de studie. Slechts zeven klachten van CNS effecten werden gemeld op 20 weken. Klachten die door patiënten worden gemeld omvatten slaap problemen, nervositeit, depressie, vermoeidheid en grotere dromen.

Phentermine Bijwerkingen

Psychiatrische Zelden psychotische afleveringen zijn gemeld bij de aanbevolen dosering met sommige sympathomimetic drugs.

Gastro-intestinale Gastro-intestinale bijwerkingen bevatten droogte van de mond, onaangename smaak, diarree en obstipatie.

Dermatologische Een allergische reactie, wat resulteert in urticaria kan optreden.

Verstoringen van de hormoonhuishouding Endocriene effecten zoals impotentie en wijzigingen in libido kunnen optreden voor patiënten die phentermine.

Klik hier om meer te lezen en probeer Phen375