» » Phentermine παρενέργειες

Phentermine παρενέργειες

Ορισμένες παρενέργειες των phentermine δεν ενδέχεται να αναφερθεί. Πάντα να συμβουλεύεστε σας γιατρός ή ειδικός υγείας για παροχή ιατρικών συμβουλών. Επίσης μπορεί να αναφέρετε παρενέργειες για το FDA.

Phentermine: για τον καταναλωτή

Phentermine παρενέργειεςΙσχύει για phentermine: προφορική κάψουλα, προφορική tablet, προφορική tablet για να μην

Λάβετε επείγουσα ιατρική βοήθεια εάν έχετε οποιαδήποτε από αυτά τα συμπτώματα της αλλεργικής αντίδρασης λαμβάνοντας συγχρόνως phentermine: ομάδων; αναπνοή, δυσκολία οίδημα των σας πρόσωπο, τα χείλη, γλώσσα ή λαιμό.

Καλέστε το γιατρό σας ταυτόχρονα, εάν έχετε μια σοβαρή παρενέργεια όπως:

 • αίσθηση από την αναπνοή, ακόμη και με ήπιες απεξάρτηση,
 • πόνου στο στήθος, αίσθημα όπως και εσείς μπορεί να περάσει
 • οίδημα σε σας τους αστραγάλους ή τα πόδια;
 • pounding παλμών ή κυματίζοντας στο στήθος σας;
 • σύγχυση ή οξυθυμία, ασυνήθιστη σκέψεις ή συμπεριφορά.
 • συναισθήματα ακραία ευτυχία ή την θλίψη, ή
 • επικίνδυνα υψηλή αρτηριακή πίεση (σοβαρό πονοκέφαλο, θολής όρασης, δονείται σε σας αυτιά, άγχος, πόνου στο στήθος, δύσπνοια, αναπνοή, άνιση παλμών, κατάσχεση).
Λιγότερο σοβαρές παρενέργειες από phentermine μπορεί να περιλαμβάνουν:

 • η αίσθηση της ανήσυχης ή υπερδραστήριες;
 • πονοκέφαλο, ζάλη, σπασμών,
 • προβλήματα ύπνου (αϋπνία) ·
 • ξηρό στόμα ή μια άσχημη γεύση στο στόμα σας;
 • διάρροια ή δυσκοιλιότητα, αναστατωμένος στομάχι; ή
 • αυξημένη ή μειωμένη ενδιαφέροντος στο σεξ, αδυναμία.
Δεν πρόκειται για μια πλήρη λίστα των παρενεργειών και άλλοι μπορεί να προκύψει. Καλέστε το γιατρό σας για ιατρικές συμβουλές σχετικά με τις παρενέργειες.

Κάντε κλικ εδώ για να Διαβάστε περισσότερα και δοκιμάστε το Phen375

Phentermine: Για επαγγελματίες υγείας

Ισχύει για phentermine: σύνθεση σε σκόνη, κάψουλα προφορική, προφορική κάψουλα επεκταθεί release, προφορική tablet, προφορική tablet για να μην

Καρδιαγγειακών Καρδιαγγειακές παρενέργειες μπορεί να συνδέεται με phentermine. Phentermine γενικά προκαλεί σημαντική αύξηση στο ρυθμό της καρδιάς. Υπέρταση και arrhythmias μπορεί να είναι προβληματική σε ευαίσθητα ασθενείς. Valvular καρδιακές παθήσεις έχει αναφερθεί σε ασθενείς phentermine σε συνδυασμό με fenfluramine ή dexfenfluramine, αλλά όχι σε ασθενείς που phentermine μόνος. Ανάλυση των διαθέσιμων δεδομένων που προτείνει ότι fenfluramine και dexfenfluramine είναι το αιτιωδών παραγόντων και δύο ναρκωτικών έχουν αποσυρθεί από την αγορά κατά την ημερομηνία 15 Σεπτεμβρίου 1997.

Γυναίκα 37 ετών έγινε δεκτός στο νοσοκομείο μετά από ένα επεισόδιο του ventricular fibrillation. Ο ασθενής ήταν αντιμετωπίζονται για μέτρια παχυσαρκία και είχε λαμβάνοντας phentermine θειαμίνης, θυρεοειδούς (USP) και trichlormethiazide. Η προηγούμενη ιατρική ιστορία είχε αντέχει. Ήταν υποψία ότι ένα ή περισσότερα από τα φάρμακα της συνέβαλε η σχεδόν ανεπανόρθωτη αρρυθμία.

Δύο υπόθεση εκθέσεις περιγράφουν ασθενείς χρησιμοποιώντας phentermine (μία σε συνδυασμό με το phendimetrazine) που αργότερα εξελίχθηκε ισχαιμική Εγκεφαλοαγγειακή νόσος. Μία υπέστη μια εγκεφαλικών infarct με angiographic στοιχεία της vasculopathy με τη συμμετοχή πολλών αγγείων κλίνες. Άλλα ο ασθενής ανέπτυξε πονοκέφαλο και hemisensory διαταραχής της διάρκεια επτά ημερών.

Περίπτωση των θανατηφόρων πνευμονική υπέρταση έχει επίσης αναφερθεί σε μια γυναίκα 29 ετών 8 μήνες μετά τη χρήση του fenfluramine (που dexfenfluramine είναι η dextro ισομερές) και phentermine μόνο 23 ημέρες. Ιστοπαθολογικά ευρήματα κατά τη νεκροψία που υποδεικνύεται σοβαρή πνευμονική υπέρταση. Εκείνη did δεν καπνίζουν και είχε χωρίς οικογενειακό ιστορικό της πνευμονική υπέρταση. Κανένα προφανές παράγοντες κινδύνου, εκτός από παχυσαρκία ήταν παρόντες, αν και δεν είχε αποκλειστεί η προϋπάρχουσα ασθένεια.

Περίπτωση των περιοριστικών cardiomyopathy λόγω endocardial ίνωση μετά από σύντομο χρονικό διάστημα χρήσης της fenteramine σε συνδυασμό με phentermine έχει αναφερθεί.

Κάντε κλικ εδώ για να Διαβάστε περισσότερα και δοκιμάστε το Phen375

Νευρικό σύστημα Phentermine παράγει νευρικό σύστημα διέγερση, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε tremor, άγχος, ανησυχία, ζάλη, αϋπνία, ευφορία, dysphoria και πονοκέφαλο.

Πενήντα γυναίκες με πυρίμαχα παχυσαρκίας έλαβε phentermine resinate για 20 εβδομάδων. Τρεις εξοφλείται από τη μελέτη λόγω προκαλεί πονοκεφάλους χωρίς σημαντικές αλλαγές στην αρτηριακή πίεση. Δύο πρόσθετες ασθενείς εξοφλείται λόγω των καταγγελιών του ευερεθιστότητα.

Μια διπλή-τυφλή κλινική δοκιμή phentermine και fenfluramine που συνεπάγονται 81 άτομα με απλή παχυσαρκία αναφέρθηκαν αρκετές καταγγελίες CNS από ασθενείς phentermine ρητίνη κατά τη διάρκεια της μελέτης (είκοσι έξι καταγγελίες κατά τις πρώτες 6 εβδομάδες της μελέτης). Ο αριθμός των καταγγελιών με χρόνο μειώθηκε κατά τη διάρκεια της μελέτης. Μόνο επτά καταγγελίες του CNS αποτελέσματα αναφέρθηκαν στις 20 εβδομάδες. Καταγγελίες που αναφέρθηκαν από ασθενείς που περιλαμβάνουν δυσκολίες ύπνου, νευρικότητα, κατάθλιψη, κόπωση και αυξημένη όνειρα.

Phentermine παρενέργειες

Ψυχιατρική Έχουν αναφερθεί σπάνια συναφών ψυχωτικών επεισοδίων σε συνιστώμενες δόσεις με ορισμένες sympathomimetic ναρκωτικών.

Γαστρεντερικό Γαστρεντερικό παρενέργειες μπορεί να περιλαμβάνουν μέχρι ξηρού από το στόμα, δυσάρεστη γεύση, διάρροια και δυσκοιλιότητα.

Dermatologic Ενδέχεται να προκύψει μια αλλεργική αντίδραση με αποτέλεσμα την κνίδωση εξ επαφής.

Ενδοκρινικό Ενδοκρινολογικές συνέπειες όπως ανικανότητα και αλλαγές στην λίμπιντο μπορεί να προκύψει σε ασθενείς που phentermine.

Κάντε κλικ εδώ για να Διαβάστε περισσότερα και δοκιμάστε το Phen375