» » Paras Laihtuminen Ohjelmia Ja Suosituimmat Online Ruokavalio Suunnitelmia

Paras Laihtuminen Ohjelmia Ja Suosituimmat Online Ruokavalio Suunnitelmia

Mikä laihtuminen ohjelma pitäisi valita?

Katsaus kirjallisuus viittaa siihen, että laihtuminen ei riipu rehutyyppi. Avaintekijä saavuttamiseksi laihdutus on energiaa. Tämä tarkoittaa sitä Olitpa sitten vegeterian tai kasvissyöjille ruokavalio vähärasvainen tai lain carb tai jotain--välillä ruokavalio, painosi putoaa energianhinnan rajoitus on luoda lämpöarvoa alijäämä päivän lopussa. Siksi paras ruokavalio – se, joka toimii, ja se tarjoaa pitkän aikavälin tulokset – on ruokavalio, joka resonoi henkilökohtaisia valintoja ja arvoja kohti ruokaa.

Tämä yksinkertainen totuus paremmin esitetään käyttäen sanoja Dr Malik S. Vasanti päässä Harvard School of Public Health, kirjoitti viime tieteellinen paperi vertaisarvioidut lehdessä Nature hoitokäytäntöjä.

"Tällä hetkellä ei ole vakuuttavaa näyttöä että yksi suosittu ruokavalio on parempi kuin toinen pitkän aikavälin painonhallinnassa. Tietenkin yksi ruokavalio ei sovi kaikille. Näin ollen tällaisen ruokavalion potilaille määrättäessä on tärkeää kulttuurisidonnaisia ja elintarvikkeiden etusijan maksimoi pitkän aikavälin sitoutumista". Tohtori M. Vasanti.

Kokeile paras laihtuminen ohjelma dan Online Diet Plans

Kysymys onkin:

Tiedätkö tietyn painon pudottaminen, joka toimii parhaiten sinulle?

Ensinnäkin let's poistamaan Painonpudotus Myytti.  Ei ole yksittäinen ruokavalio suunnitelma markkinoille tänään, joka on pidettävä "yhden koon" ratkaisua.  Huolimatta mainostaulut kertoa sinulle, laihtuminen tavoitteita ja motivaatiotekijöitä ole kaikilla sama.  Aivan kuten persoonallisuusprofiilit, dieter säleitä ja luultavasti vastaa yhtä niistä, joka on kuvattu alla. Haluatko menettää kymmenen tai SATA puntaa, sinulla on parhaat mahdollisuudet menestyä valitaan suunnitelma, joka sopii haluaa, tarpeita ja elämäntapa. Yksi tapa määrittää paras ruokavalio on ottaa ottaa ruokavalio profiili tietokilpailu eDiets.com

Miksi on niin tärkeää löytää laihtuminen ohjelma sopii sinulle parhaiten?

Kaikki ruokavalion työtä kaikille ihmisille. Löytää joka sopii sinulle parhaiten on tärkeä, sillä mikä sopii sinulle parhaiten, toimii parhaiten.  Ruokavalio ei seuraavista kahdesta syystä:

  • Puute dieter, määrätietoisuus ja
  • Valitsemalla väärä viktminskningsprogram.

Kun löydät ohjelma, joka motivoi sinua ja sopii sinun elämäntapa ja tavoitteet, voit helposti kiinni, ja saavuttaa toivottuja tuloksia. Michael L. Dasinger, MD sanoo:

"Useimmat ruokavalio suunnitelmia toimii hyvin, jos tiukasti kiinni.  Tärkeintä on löytää suunnitelma, että voit pysyä. Suunnitelman pidät paras on suunnitelma, joka toimii parhaiten ". Tohtori M. Dasinger.

Hän on johtaja lihavuuden tutkimuksen Tufts-New England Medical Center, Boston ateroskleroosin tutkimuslaboratoriossa.

Kokeile paras laihtuminen ohjelma dan Online Diet Plans

Miten löytää oikea ruokavalio

Laihtuminen teollisuus on niin massiivinen, että olet jatkuvasti pommitetaan ehdotuksia käyttäen "uusin ja suurin ruokavalio" koskaan.  Oikea ruokavalio profiili voidaan kuin palapelin kokoamista.  Jos se ei sovi, todennäköisesti saat turhautunut ja luopua siitä.  Jos se sopii, se tekee suuri ero voit saavuttaa tuloksia.  Katsovat seuraavaa:

  • Jos olet liian kiireinen viikoittain kokouksiin, ei pitäisi liittyä suunnitelma, joka vaatii kurinalainen aikataulu.
  • Jos olet tyyppi henkilö, joka vihaa kokki tai johtaa hektinen elämäntyyli, kannattaa harkita seuraava suunnitelma, joka tarjoaa valmisateria toimitus.
  • Jos huomaat, että olet kaikkein motivoitunein työstäessäsi tulostavoite com. pyrkimys ihmisryhmää, pitäisi miettiä ruokavalio, joka tarjoaa säännöllisiä tukiryhmä.
  • Jos sinulla on joku, joka on hyvin terveystietoisen, kukoistaa, oppia wellness ja joka rakastaa ruokaa, kannattaa noudattaa ruokavalio suunnitelma, jonka avulla voit kokeilla ravitsevaa ruokaa yhdistelmiä ja pysy kaukana ruokavaliot, joihin liittyy valmistetut elintarvikkeet ja mikroaaltouunit.
Kokeile paras laihtuminen ohjelma dan Online Diet Plans

3 Dieter tyypit: Mihin ryhmään olet?

Alla kolme ruokavalio valintoja, jotka ovat suunnattu tiettyjä elintapojen, persoonallisuus ja tavoitteet.  Kun luet ehdotettu tiedot kunkin dieter, voit liittää ruokavalio suunnitelma ja osata aloittaa ohjelman.

Profiilityypin 1: Kiireellinen Dieter

Oletko joku, joka on kunnianhimoinen saada nopeita tuloksia ruokavalio?  Kiireellinen dieter tarvitsee ja haluaa laihtua nopeasti.  Kiireellinen laihduttajat ovat usein tulevasta tapahtumasta, joka luo mielessä kiireellisesti; Tämä voisi olla häät tai yhdistämistä. Se voisi jopa olla viime loma, jolloin ei-toivotut kiloa oli kasattu.

Tämäntyyppinen dieter jos haluat turvallinen ja kätevä laihtuminen suunnitelma, joka on helppo, tehokas ja antaa nopeita tuloksia.  Tämä ei ole yleensä pitkäaikaista laihduttaminen ratkaisu sinulle, mutta yksi voit seurata muutaman viikon tarpeen.  Se voi olla suuri hyppy alku antaa sinulle myöhemmin motivaatiota muuttaa pitkällä aikavälillä ruokavalio.

Ruokavalion, jotka sopivat tähän profiiliin on täydellinen niille, jotka nauttivat kätevästi ei tarvitse ostoksia, suunnitella, kokki, puhdistaa tai laskea kaloreita ja hiilihydraatteja.  Jos olet valmis merkittävästi vähentää kalorien saanti, korvata aterioita ja seurata hyvin suunniteltu suunnitelma auttaa sulattaa rasvaa nopeasti (enintään 5 kiloa viikossa), sitten Medifast ruokavalion avulla saat haluamasi numeron mittakaavassa.

Jos halua seurata erittäin alhainen kalori ruokavalio, mutta silti halua menettää painoa nopeasti (2 puntaa/viikko) ohjelma, joka toimii uskomattoman hyvin koska se on helppo seurata, niin Nutrisystem on yksi parhaita valintoja. Nutrisystem on osoittautunut saavuttama menestys, se on auttanut miljoonia päämääriensä paino tappio viime 30 vuotta.

Kokeile paras laihtuminen ohjelma dan Online Diet Plans

Profiilityyppi 2: Kokonaisvaltainen Dieter

Haluatko saada tietoa ja kuinka laihtua ja pitää se pois elämän?  Tuntuuko sinusta, että oppiminen tehdä parempaa ruokaa ja liikuntaa valintoja on tärkeämpää kuin vain laihdutus?  Sitten vain ehkä kokonaisvaltainen dieter.

Kokonaisvaltainen Dieter olet kiinnostunut pelkkä laihdutus.  Haluat omaksua yleistä terveydentilaa ja wellness ja olet valmis muuttaa elämäntapasi, että koet laihtuminen, terveys ja pitkäikäisyys.  Haluat saavuttaa yli useita kylpyhuone mittakaavassa, ja voit odottaa Lisää elinvoimaa ja energiaa.

Monet kokonaisvaltainen laihduttajat ovat hieman foodies, jotka rakastavat kokata, kauniin näköinen hyvänmakuista kehittää ruokailut. Monet heistä ovat sosiaalisia ihmisiä, jotka rakastavat puhua löytö ja matka muuttaa heidän elämäntapaansa ja suunnittelu valikkonsa tukea ryhmässä.

Jos laihdutus yksin ei ole ainoa prioriteettimme ja tuntuu erittäin motivoitunut, kun voit tavata muita samanlaisia tavoitteita, Painonvartijat todennäköisesti sopivat, persoonallisuus ja elämäntapa.

Kokeile paras laihtuminen ohjelma dan Online Diet Plans

Profiilityyppi 3: Säästäväinen Dieter

Tämä dieter haluaa aloittaa edullisesti ja ilman viivytyksiä.  Halua ohjelma elintarvikkeiden lähetyksiä, laskelmat, tai laskea pisteitä, mutta yksinkertainen ja nopea laihtuminen suunnitelma, joka toimii ja täyttää hänen korjattava.

Säästäväinen Laihduttajan kuin etsit ohjelma, josta ei tarvitse maksaa toistuvasti.

Et luultavasti ole kiinnostunut jälkeen ruokavalio ravistelee ja baareja, tai viikoittain kokouksiin vaa'alla ja keskustella kehitykseen ja tunteita.  Sen sijaan haluat saada tarvittavat tiedot, tutkia sitä, ja mene oman ja toteuttaa se. Sinulla Motivoituneisuutta ja päättäväisyyttä jatkaa aggressiivisesti haluamasi tavoitteet.

Kokeile paras laihtuminen ohjelma dan Online Diet Plans

Millaista Dieter Oletko?

Olettaen sinun on keskittynyt haluaa, tarpeita ja yksityiselämä, luultavasti näkemiäsi nyt, kun sinulle sopii.  Joten tutustu suositeltu ruokavalio-ohjelmat ja saada konkreettisia vastauksia pääosista.  Älä unohda, että ruokavalio, joka sopii sinulle parhaiten, toimii parhaiten!