» » øge Breast Størrelse – Hjem Retsmidler Og øvelse For Bedre Og Større Bryster

øge Breast Størrelse – Hjem Retsmidler Og øvelse For Bedre Og Større Bryster

Øge Breast størrelse – Startside retsmidler og øvelse for bedre og større bryster

Nej, du er ikke alene i dit ønske. Og det er ikke nødvendigt at føle flov eller genert om det. Have en well-filled bryst er næsten enhver kvindes drøm. Her er et par tip, der vil hjælpe dig med at øge din breast størrelse naturligvis:

 1. En af de letteste ting du kan gøre for at gøre din ser større bryst er at bære polstret bras.
 2. Bære passende tøj, der vil gøre dit ser større bryst. Visse tøj gør du ser flad, mens andre forbedre din figur.
 3. Swinging våben, clock-wise og derefter anti-clock-wise til otte tæller er til stor hjælp. Brug af pistil og morter frem til mixer for alle dine slibning arbejde.
 4. Massage i cirkulære bevægelser pressionsmiddel på området opadgående er kendt for at arbejde.
 5. Stå står over for en mur til almindelige markedspriser. Placer Palmer på væggen. Skubbe mod muren, som hvis du skubbe det væk, uden bøjning våben ved albue. Hold til otte tæller og slappe af våben for otte tæller.  Gentag dette otte til 20 gange om dagen.
 6. Sesamfrø er meget effektive i autorisation og udvide bryst af kvinder. Dette frø er lavet af kalcium, protein, jern og fosfor og bør medtages i éns daglige kost. Olien kan også anvendes på brystet.
 7. I de seneste år, har været tænkt tilsætning af nogle kemikalier og østrogener til nogle kød som kylling og oksekød er en årsag til større bryst i teenagere og unge kvinder.
 8. Fødevarer, der indeholder høje sukkerindhold også ændre størrelse, men virkningen er en allover vægt gevinst. Stigende alkoholforbrug har også været menes at være en del af årsagen til større bryst i de forløbne år.
 9. Fedtfattig mejeriprodukter kan også hjælpe.
 10. Druemost frø ekstrakt øger også bryst
 11. Nogle af ingredienserne vil du finde i naturlige breast piller er triatol, vilde Yams og dong. De fleste urtekosttilskud indeholde overalt fra 6 til 12 urter.
 12. Tålmodighed er nøglen ved brug af naturlige breast enhancement produkter. Det tager tid, og hvor meget tid varierer med enkelte. Nogle kvinder oplever betydelig stigning inden for blot et par uger, mens det kan tage andre længere.
 13. Breast enhancement cremer og piller. En anden måde naturligvis øge din breast størrelse er gennem breast enhancement pills og cremer. Dette er en naturlig metode, fordi piller og polermidler er gjort fra alle naturlige ingredienser til at stimulere væksten i bryst væv der gør din breast fyldigere og større.
Prøv bedste naturlige Breast udvidelsen

Du kan også gå for simple øvelse for at øge din bryst.

Bench pressen navngivet øvelse er en af den nyttige øvelse i din sag. Afprøve dette bare! Den bedste øvelse for udformningen og autorisation din buste linje er bench press, som ikke kun rettet mod din buste linje og flatters din figur, men også sculpts dine skuldre og strammer ryggen på dine øvre arme.

Kræver: - Par dumbbells – bænk

Metode gøre Bench press øvelse:

 1. Ligger fladt på en bænk, med fødderne på gulvet, én mund på hver side af bænken.
 2. Holde dit hoved, skuldre, tilbage og butt fast anbragt på bænken.
 3. Kast dine skuldre tilbage og ned så skulder vingerne er fast presset mod bænken og brystet er stikning med en smule bueformede.
 4. Holde dumbbells omkring 18 tommer fra hinanden og parallelt med gulvet med din Palmer modstående opad hvis greb er bredere det ydre område af brystet er arbejdet mere.
 5. Langsomt skubbe dumbbells lige op, lige fra din brystet.
 6. Fuldt udvide dine arme så dumbbells er direkte over dit brystet. Afbryde en smule øverst i bevægelsen og derefter langsomt lavere dumbbells tilbage til startposition.
 7. Inhalere og hold dit åndedræt som du lavere i dumbbells. Når de nå brystet, begynde at flytte vægten opad igen.
Udånder som du passerer punktet af største modstand.

Prøv bedste naturlige Breast udvidelsen
Husk!
 1. 8-12 elevatorerne betragtes som et sæt. Gøre ca 1-3 sæt på et møde.
 2. Gøre omkring 3 gange pr. uge, og lad der blive én dag hvil mellem hver gang.
 3. Glem ikke at indånde.
 4. Hver runde bør tage ca. 7 sekunder. (3 sekunder at ophæve, pause i et sekund og 3 sekunder for at sænke).
 5. For at holde skuldre fra at gøre for meget arbejde, ikke Tillad dem at komme væk fra bænken. De bør forblive flad på bænken i hele øvelsen.
Klik her for at prøve bedste Breast udvidelsen naturprodukt