» » Natuurlijke Behandeling Voor Artritis

Natuurlijke Behandeling Voor Artritis

Natuurlijke Behandeling Voor ArtritisOndanks nieuwe en effectievere behandelingen leven vele artritispatiënten met chronische pijn en invaliditeit. Sommige mensen hebben over kruidengeneesmiddelen en andere "natuurlijke" remedies in de overtuiging dat ze effectiever en veiliger dan conventionele medicijnen. Helaas, de meeste gegevens beschikbaar aan het publiek over deze middelen in de media en op internet is misleidend.

Het is niet gebaseerd op de kwaliteit van wetenschappelijk bewijs dat door de Food and Drug Administration (FDA) goedkeuring van conventionele medicijnen. Het doel van deze patiënten factsheet is u voorzien van objectieve, goede informatie zodat u weloverwogen beslissingen kunt nemen, en om u te bespreken met uw arts de voordelen en risico's van natuurlijke remedies.

Snelle feiten

  • De werkzame bestanddelen van kruidengeneesmiddelen zijn chemicaliën die vergelijkbaar met conventionele medicijnen zijn. Er is geen wetenschappelijke basis voor de bewering dat 'natuurlijke' medicijnen zachter en veiliger dan conventionele medicijnen zijn. Veel traditionele kruiden veroorzaken gevaarlijk, en zelfs dodelijke bijwerkingen.
  • Kruiden remedies zijn niet als drugs geregeld door de FDA. De samenstelling is variabel en ze kunnen worden besmet door receptplichtige geneesmiddelen of toxische metalen.
  • Er zijn geen kruidengeneesmiddelen waarvan gezondheidsclaims worden ondersteund door deugdelijk wetenschappelijk bewijs.
Klik hier om te kopen Provailen van officiële website

De waarheid over "natuurlijke" remedies

Wat is een "natuurlijke" geneeskunde en hoe verschilt het van voorschrift en over-the counter (OTC) medicijnen? Geneesmiddelen zijn chemische stoffen die gevolgen hebben voor lichaamsfuncties, zoals bloeddruk of bloedsuiker te verlagen. Deze chemische stoffen kunnen nuttig of schadelijk effecten veroorzaken. Voorschrift en OTC drugs zijn gezuiverde chemische stoffen waarvan ingrediënten, voordelen en potentiële bijwerkingen hebben uitgebreid bestudeerd.

Kruidengeneesmiddelen zijn plantenextracten die bevatten tientallen van chemische stoffen waarvan acties onbekend zijn. Het is niet meer “ natuurlijke ” te slikken een mengsel van plant chemicaliën dan te slikken een enkele chemische stof: een geneesmiddel is een medicijn. In feite, is er geen wetenschappelijke basis voor de reclame van vorderingen dat natuurlijke remedies zachter en veiliger dan conventionele medicijnen zijn.

Natuurlijke Behandeling Voor Artritis

Placebo effecten: hoe kunnen we weten als geneesmiddelen effectief zijn?

Gedurende de laatste 50 jaar zijn alle nieuwe medicijnen getest om vast te stellen of ze een voordeel dan een placebo-effect bieden. Een placebo is een stof of een procedure die geen specifieke activiteit heeft. Bijvoorbeeld, wanneer een nieuwe medicatie voor artritis is getest op haar vermogen om pijn te verlichten, wordt de helft van de mensen in het proces een pil of capsule die identiek zijn in verschijning aan de medicatie, maar bevat geen actieve bestanddelen.

Ongeveer 30-40% van de mensen die een placebo verslag een duidelijke verbetering in hun symptomen te ontvangen. De resultaten van het voordeel van vertrouwen in de arts die de beheerder van de medicatie, en in de verwachting van opluchting. Veel medicijnen die werden verondersteld om effectief voordat placebo-gecontroleerde studies werden later gevonden te hebben geen specifieke voordeel.

Klik hier om te kopen Provailen van officiële website

Wat zijn de verschillen tussen "natuurlijke" en conventionele (voorschrift en OTC) geneesmiddelen?

Hoewel natuurlijke en conventionele geneesmiddelen op een vergelijkbare manier werken kunnen, zijn er belangrijke verschillen tussen hen.

1. Wat is geregeld? Voorschrift en OTC medicijnen worden geregeld door de Food and Drug Administration (FDA), een agentschap van de regering van de Verenigde Staten. Voordat geneesmiddelen op recept aan het publiek beschikbaar worden gesteld, vereist de FDA ze worden getest om te verzekeren zij veilig zijn en de medische aandoening ze gericht zijn eigenlijk zullen profiteren. Fabrikanten van kruiden drugs zijn niet vereist voor het uitvoeren van veiligheidsstudies voordat de verkoop van “ natuurlijke ” producten. Tot December 2007 waren zij niet zelfs verplicht te registreren van ongewenste voorvallen of om deze te melden aan de FDA.

2. Wat is in de fles? Gereglementeerde voorschrift en OTC medicijnen drugs zijn gezuiverde verbindingen. Dit betekent dat ze zijn getest om te bepalen wat een veilige dosis, en elke dosis moet hetzelfde zijn als elke andere dosis. Bijvoorbeeld, kunt elke keer dat u een aspirine, u er zeker dat hetzelfde bedrag van de geneeskunde wordt geleverd aan uw lichaam. Elke fles van een kruiden-oplossing kan daarentegen sterk verschillen van nog een fles van de dezelfde remedie. Verder, analyses van overheid en consumentenorganisaties organisaties is gebleken dat de inhoud van vele kruiden producten niet overeenkomen met de ingrediënten op het etiket zijn vermeld.

Deze extracten kunnen ook bevatten veel gevaarlijke chemische stoffen, waaronder pesticiden, lood of kwik, die kan invloed hebben op je lichaam. Nog meer verontrustend, sommige fabrikanten kruidenmiddel omvatten voorschrift of OTC drugs in hun “ natuurlijke ” preparaten. Studies hebben aangetoond dat kruidengeneesmiddelen cortison-achtige hormonen, diuretica, Viagra, aspirine en/of tranquillizers kunnen bevatten. Een aantal “ natuurlijke kruiden ” remedies voor artritis bleken te bevatten van conventionele artritis medicijnen zoals indocin en prednison.

3. Herbal geneesmiddelen veilig zijn? Hoewel sommige mensen veronderstellen dat rechtsmiddelen eeuwenlang gebruikt moeten veilig zijn, hebben we in de afgelopen jaren geleerd dat veel traditionele kruiden gevaarlijk, en zelfs dodelijke bijwerkingen hebben. Bijvoorbeeld, zijn kruidengeneesmiddelen overblijvende of snakewort, gemaakt van extracten van planten Aristolochia, genoemd is gebruikt over de hele wereld voor meer dan 1000 jaar. We weten nu dat deze planten bevatten aristolochic zuren, stoffen die nierfalen en kanker van de nier kunnen veroorzaken. Kruiden remedies die aristolochic zuren bevatten kunnen nog nog steeds worden gekocht in winkels of op Internet.

4. "Natuurlijke" producten werken? Om te krijgen de goedkeuring van de FDA moeten gezondheidsclaims voor gezondheidsvoordelen van conventionele geneesmiddelen worden ondersteund door solide gegevens op basis van placebo-gecontroleerde proeven. Voordelen voor de gezondheid aangevraagd “ natuurlijke ” producten zijn voornamelijk gebaseerd op traditie, en weinig of geen wetenschappelijke gegevens. Geen gezondheidsclaims voor kruidengeneesmiddelen zijn gebaseerd op de kwaliteit van door de FDA voor gereglementeerde geneesmiddelen verlangde bewijzen.

Klik hier om te kopen Provailen van officiële website

Kruiden remedies voor artritis

Kruiden remedies voor de behandeling van artritis bevorderd omvatten, gember, Chinese Thunder God Vine, willow bark extract, moederkruid, cat's claw en grote brandnetel.

Terwijl er enig bewijs is dat gember en willow bark extract kan verlichten pijn, bevatten deze rechtsmiddelen chemicaliën die vergelijkbaar met de FDA-goedgekeurde steroïdale anti-inflammatoire verbindingen (NSAID's) zoals naproxen (Aleve) en ibuprofen (Advil zijn). NSAID's, veroorzaakt of gezuiverd of in kruiden mengsels, ontsteking van de maag en darmen. Verder, kunnen ze interfereren met de bloedstolling en leiden tot Vochtretentie veroorzaken problemen voor mensen met hoge bloeddruk of hartfalen.

Chinese Thunder God Vine verlicht ook de pijn en ontsteking, maar chronisch gebruik kan leiden tot verzwakking van het immuunsysteem en de beenderen (osteoporose).

Supplementen voor artritis

Natuurlijke Behandeling Voor ArtritisSupplementen worden ook verkocht over de toonbank voor behandeling van reumatologisch symptomen. Patiënten moeten overwegen de beste informatie die beschikbaar is alvorens deze producten.

S-adenosylmethionine (hetzelfde), een natuurlijk voorkomende stof in het lichaam, is in Europa gebruikt voor enige tijd als een voorschriftdrug voor depressie ook wat verlichting van artritis pijn en ontsteking. Niet alleen is de rol van haar anti-depressant optreden in het verstrekken van subjectieve verlichting van artritis onduidelijk, dat er zijn andere afweermiddelen. Wanneer genomen door de mond, hetzelfde is niet efficiënt in het lichaam wordt geabsorbeerd, er zijn ook geen grote, well-controlled studies van de doeltreffendheid ervan. Verder, deze zeer dure aanvulling kan leiden tot maag-nood, evenals incidenten van extreme agitatie gemeld. Net als andere niet-gereguleerde producten bevatten vele commerciële voorbereidingen van hetzelfde niet de hoeveelheid drugs op het etiket aangegeven.

Chondroitin sulfaat en glucosamine sulfaat supplementen worden gepromoot afzonderlijk of in combinatie, voor patiënten met degeneratieve artritis (artrose). Studies betaald door fabrikanten suggereren dat deze producten artritis pijn verlichten kunnen. Onafhankelijke experimenten, met inbegrip van een grote studie betaald door de National Institutes of Health, heb geen voordeel dan die een placebo. Een recente herziening door een overheidsinstelling, het Agentschap voor onderzoek van de gezondheidszorg en kwaliteit, ook geconcludeerd dat er geen bewijs dat glucosamine en chondroitin injecties van hyaluronzuur gunstig voor artrose waren.

Visolie die bevatten omega-3 vetzuren zijn gemeld voor het verlichten van pijn en gezamenlijke tederheid bij patiënten met reumatoïde artritis. De voordelen zijn bescheiden en duurt enkele maanden wilt weergeven. Bijwerkingen kunnen zijn maag-nood en een fishy geur te de adem. Degenen die vissen olie supplementen overwegen moet rekening houden dat sommige vissen olie supplementen hoge niveaus van kwik of vitamine A bevatten, die zouden kunnen worden giftig.

Klik hier om te kopen Provailen van officiële website

Acupunctuur

Zoals ontwikkeld in de Aziatische landen meer dan 2000 jaar geleden, worden acupunctuurnaalden ingevoegd in de huid op specifieke punten langs de meridianen of kanalen. Geselecteerde groepen van punten worden gebruikt voor de behandeling van verschillende ziekten. In de traditionele Chinese geneeskunde acupunctuur is onderdeel van een uitvoerige behandelingsplan dat kan ook kruiden therapie, dieet en lichaamsbeweging, maar het wordt steeds meer gebruikt als een zelfstandige behandeling door westerse medische hulpverleners.

Er zijn vele studies van het gebruik van acupunctuur voor verlichting van pijn veroorzaakt door artrose (degeneratieve artritis) van de knie. Vroege proeven gevonden dat patiënten behandeld met acupunctuur ervaren minder pijn dan patiënten die alleen conventionele behandeling ontvangen. Echter, in de afgelopen jaren traditionele acupunctuur is vergeleken met een verscheidenheid van “ sham ” of onconventionele acupunctuur besturingselementen, met inbegrip van invoeging van naalden op niet-acupunctuur punten, niet-invoeging van naalden, en het gebruik van telescooparmen naalden die verschenen in de huid moet worden ingevoegd. Sham en conventionele acupunctuur verstrekt aanzienlijke verlichting van de pijn in vergelijking met geen behandeling. Er was echter weinig of geen verschil tussen het voordeel geproduceerd door conventionele of schijnvertoning acupunctuur.

De interpretatie van deze studies is dat de verlichting van pijn gevolg van placebo effecten die kan worden opgewekt door contact van de huid met naalden, of hun plaatsen op willekeurige punten. De pijn veroorzaakt door artrose van de knie kan ernstige en onvolledig kan worden verlicht door conventionele behandelingen. Hoewel de beste huidige bewijs suggereert dat acupunctuur verlicht de pijn omdat het een buitengewoon krachtige placebo, het is veilig en kan worden beschouwd als een aanvulling op conventionele behandeling.

Punten om te onthouden

  • De meeste soorten artritis zijn chronische en niet volledig kunnen worden gecontroleerd door conventionele behandelingen. Mensen kunnen zoeken naar extra vrijstelling van kruidengeneesmiddelen of supplementen of deze stoffen kan gebruiken in plaats van conventionele medicijnen.
  • Omdat de FDA momenteel niet in staat om te regelen van de kwaliteit van kruiden en supplementen, of om te controleren of hun doeltreffendheid of veiligheid is, wordt het gebruik van kruidengeneesmiddelen niet aanbevolen.
  • Acupunctuur is veilig en kan bieden verlichting van de pijn voor sommige patiënten met artrose, maar het lijkt te werken door aanleiding kunnen geven tot een placebo-effect.
Natuurlijke Behandeling Voor Artritis