» » Naturlige Måter å Forstørre Eller Forbedre Deres Bryst

Naturlige Måter å Forstørre Eller Forbedre Deres Bryst

1. Bryst massasje Hvis du har liten eller middels størrelse brystene, kan du øke størrelsen eller forbedre form og bestemthet av deres bryst gjennom ulike naturlige bryst forstørrelsesmetoder som bryst massasje. Det fungerer magi akkurat som kroppsmassasje!

Bryst massasje hjelper ved å forsterke sunn brystvekst og tilrettelegging bryst tone, dessuten gjør brystene fleksible og fast.

Det er én måte som hjelper i etableringen av en fantastisk bust. Denne, bryst massasje gjør, ved å forme, toning og oppmuntre veksten av brystet, og også området rundt brystet. Bryst massasje faktisk bidra til å gjøre deres bryst mer attraktiv og enda større, og er også en vakker metode for å være klar over betingelsen sunn eller usunn av deres bryst. Dette skyldes at ved regelmessig massaging deres bryst, kan du bli klar over noen klumper eller områder som angir brystkreft. Bryst massasje er også sagt å hindre brystkreft.

Skjønnhet parlors og massasje parlors, spesielt i Asia, har brukt bryst massasje som en sunn form for lymfedrenasje, brystvekst. Det har også blitt brukt som innlegget operative terapi for kvinner som har opplevd bryst surgery, mastectomies eller nød å området rundt brystene. Det er fordi bryst massasje bidrar til å smelte arr vev og stimulere vev fornyelse og helbredelse i tillegg til å gi kvinner tilbake sine femininitet, tillit og trygghet, akkurat som andre former for body massasje.

Prøv beste naturlige brystforstørrelse
2. Urte brystforstørrelse En betydelig andel av kvinner som deltar i brystkreft massasje å øke fylde og attraktivitet av deres bryst også bruke spesiell urte kremer til å utvide, autorisere og tone deres bryst. På denne måten urte brystforstørrelse kombinert med bryst massasje reparasjoner sagging bryster eller bryst som er ute av form.

En populær urte ingrediens er saw palmetto. Fennikel frø er også sagt å øke en kvinnes estrogen innhold. Bukkehornkløver, vill yam, soya, ginseng, løvetann og velsignet thistle er også sagt å være nyttig i brystforstørrelse og forbedring.

Løk også sies å være nyttig i forstørre eller forbedre brystene. Frisk løk juice blandet med honning og gurkemeie i pulverform sies å gjøre knep. Blandingen brukes i massaging brystene for å autorisere opp henge ned bryst og hindre at brystene sagging. Etter at brystene har vært massaged med denne blanding, kvinnen kan bli bedt om å bære en bra hele dagen og over natten før bading neste dag.

Mange av disse urte supplement produktene kan kjøpes i pille form som gjør dem ikke vanskelig å ta inn i kroppen. Du kan også få dem i form av kapsler, kremer, creme gel, såper og aromatiske lys.

Men si de fleste leger at bryststørrelse bestemmes genetisk og bare kan forbedres ved øvelser. Så motvirke de bruk av urte kosttilskudd på grunn av at slike kosttilskudd forstyrre kroppens stoffskifte.

Prøv beste naturlige brystforstørrelse
3. Bryst utvidelse piller Mange kvinner hevder at tar noen typer piller gjør deres bryst vokser større. Men er det arguable om økningen i bryststørrelse er midlertidig eller permanent. Noen sier brystene gå tilbake til den forrige vindusstørrelsen når de slutter å bruke pillene. Imidlertid hevder skaperne av bryst utvidelse piller at disse pillene øke størrelsen av brystene med én eller to tommer innen tre måneder etter bruk. Disse urte tabletter er sagt å inneholder ingredienser som fungerer ved å stimulere estrogen-reseptorer i brystvev dermed permanent forstørre brystene.

Produsenter av disse pillene hevder pillene stimulere produksjon av estrogen i en kvinnes kroppen, på samme måte som estrogen er produsert under graviditeten. Brystene ville dermed forstørre akkurat som de ville under graviditet, men uten produksjon av melk.

Det er en påminnelse, men. Det antas at noen av disse pillene kan være farlig å helsen. Igjen, det er ingen garanti for at pillene er effektive.

Prøv beste naturlige brystforstørrelse piller
4. Bryst utvidelse kremer Bryst utvidelse kremer er noen ganger brukt i kombinasjon med bryst utvidelse piller eller uavhengig brukes til å øke størrelsen og bestemthet av brystet. Skaperne av bryst utvidelse kremer hevder at de forme opp brystene og forbedre tone og teksturen i huden rundt brystene.

Ingredienser benyttet i å gjøre bryst utvidelse kremer inkludere syrer som stearic og askorbinsyre, Alger trekker ut, kamille, lavendel, sage, oljer som Avokado og Simmondsiaceae, glycerin, metylparaben, propylparaben, phenoxyethanol, sabal, damiana, velsignet thistle, kava kava, løvetann rot, motherwort og en rekke andre.

Flertallet av brystforstørrelse kremer sies å inneholde de samme ingrediensene som pillene, og derfor er hovedsakelig utformet for å opprettholde endringene oppnådd gjennom pillene. Noen kvinner som har brukt bryst utvidelse kremer hevder de fikk fullere brystene med fastere vev, som ber lagret dem fra gjennomgår surgeries for brystforstørrelse eller forbedring.

Imidlertid sies sårhet i brystene å være en bivirkning av kremer. For best resultat anbefales det at bryst utvidelse eller forbedring kremer bør bare midlertidig ikke mer enn 45 til 90 dager.

Prøv beste naturlige brystforstørrelse
5. Konstant suge og caressing av brystene. Dette er egentlig mer en myte særlig i enkelte afrikanske samfunn. Det er tradisjonelt antatt at hvis en kjæreste stadig caresses eller suger brystene av sin kjæreste oftere enn ikke, eller om en kvinne er meget seksuell aktiv, hennes bryster kan tendens til å vokse større. Med andre ord, hvis en mann eller lover kan bruke hans lepper, tungen og hender for å stadig hans kvinnes bryst, kan de bare vokse større. Men denne myten, som ligner på brystet massasje ovenfor, er nok til å være vitenskapelig bevist.

6. Sunn spising, drikking og leve Bryster er også sagt å bli forbedret eller forstørret gjennom forbedring av en kvinnes diett, livsstil, generelle helse og mentale Grunnloven. Siden bryst er bare fettstoffer vev som er dekket med hud, ville sunn levende og spise uten tvil bedre kvaliteten på brystvev og hud.

Mat som er rik på vitaminer A, C og e garanterer en sunn hud og forenkle dermed bryst forbedring. Drikke masse vann; også bidrar til å spyle ut giftstoffer fra kroppen til en kvinne og forbedrer tilstanden til hennes brystvev. I tillegg endre matvarer, for eksempel fennikel frø og saw palmetto balansen av hormoner i en kvinnes system, som fører til utgivelsen av høyere nivåer av estrogen. Økningen i estrogen nivåer forårsaket av disse matvarer stimulerer dermed vekst av brystene.

Som konklusjon, har man å være veldig forsiktig på ved hjelp av en av metodene naturlige brystforstørrelse eller forbedring fordi det er ingen garanti for at de vil fungere. Dessuten, noen kan også være farlig å helsen. Igjen, hva som fungerer for en kvinne kan ikke fungere for en annen kvinne ettersom kroppen forfatninger varierer fra person til person. Så har du til å studere kroppen din godt først, før du velger alle metoden. Også være forsiktig med usannsynlig, ekstrem eller ukonvensjonelle metoder for brystforstørrelse som vakuum pumper og hypnosis. Selv om noen sier de arbeider, støttes deres krav ikke av medisinsk vitenskap.

Prøv beste naturlige brystforstørrelse