» » Naturlig Behandling Mot Hårtap I Menn

Naturlig Behandling Mot Hårtap I Menn

Årsaker til håravfall og skallethet hos menn

Baldness, eller alopesi, er total eller delvis tap av hår. Dette er ofte en arvelig tilstand som oppstår hyppigst hos menn enn kvinner, fordi det avhenger av påvirkning av det mannlige hormon testosteron. Mønster baldness er den mest utbredte forekomsten av håravfall i menn.

Plutselig, midlertidig håravfall oppstår noen ganger som følge av stress, influensa, lungebetennelse eller tyfoidfeber. Midlertidige skallethet kan også være et resultat av eksponering for kjernefysisk stråling, røntgenbilder, anti-kreft narkotika eller en alvorlig ernæringsmessige mangel.

Klikk her for å prøve naturlige behandlinger for hårtap i menn

Naturlige behandlinger for hårtap i menn

Naturlig Behandling Mot Hårtap I MennHerbal og homeopathic behandlinger kan stimulere og oppmuntre hårvekst, samt støtte godt blodkretsløp, hormonell balanse og riktig skjoldbrusk funksjon.

Homeopatiske – en homeopat kan foreskrive Aurum metallicum for en person som er å miste håret og også lider av hodepine og/eller koker i hodebunnen. Fosforsyre anbefales generelt for hårtap følgende sorg og utmattelse. Selen er sagt å hjelpe en person med en smertefull hodebunnen kombinert med tap av hår. Besøk en kvalifisert homeopat for å få et riktig diagnose og behandlingsplan.

Urte – en herbalist kan foreslå et daglig inntak av rosmarin te eller Nesle te. Sneller arvense (feltet Snelleplante), Avena sativa (havre) og Echinacea er effektive i å bekjempe håravfall og nærende hårsekker. Besøk en herbalist først før de bestemmer seg for disse behandlingene.

Aromaterapi – en hodebunnen massasje med essensielle oljer som bukkehornkløver, ingefær, sypress, lavendel og rosmarin er foreslått for å hjelpe med håravfall. Bland 2 dråper eterisk olje til 15 ml (1 ss) av transportøren olje, for eksempel jojoba.

Vitaminer og mineraler – Vitamin B-komplekset, Vitamin E, kalsium, magnesium, kolin og inositol bør tas regelmessig av menn hvis hår er viker eller falle ut.

Kutte ned på alkohol og sukker og eliminere ernæringsmessig mangelfull junk food fra kostholdet kan senke hårtap. Holde seg til en naturlig, sunt kosthold som inkluderer gode fett, protein, hele korn og rikelig med organisk dyrket frukt og grønnsaker for å forhindre tap eller thinning hår.

Klikk her for å prøve naturlige behandlinger for hårtap i menn