» » Naturlig Behandling For Leddgikt

Naturlig Behandling For Leddgikt

Naturlig Behandling For LeddgiktTil tross for nye og mer effektive behandlinger leve mange artrittpasienter med kronisk smerte og uførhet. Noen mennesker slår til urte medisiner og andre "naturlige" remedier i den tro at de er effektive og tryggere enn konvensjonelle medisiner. Dessverre er mest mulig informasjon tilgjengelig for publikum om disse tiltakene i media og på Internett misvisende.

Det er ikke basert på kvaliteten på vitenskapelig dokumentasjon som kreves av Food and Drug Administration (FDA) for godkjenning av konvensjonelle medisiner. Formålet med denne pasienten faktaark er å gi deg mål, lyd informasjon slik at du kan ta informerte beslutninger, og slik at du kan diskutere med legen din fordeler og risikoer av naturlig rettsmidler.

Raske fakta

  • De aktive ingrediensene i urtemedisiner er kjemikalier som ligner på konvensjonelle medisiner. Det er ingen vitenskapelig grunnlag for påstanden om at "naturlig" medisiner er mildere og tryggere enn konvensjonelle medisiner. Mange tradisjonelle herbals forårsake farlige, og til og med dødelig, bivirkninger.
  • Urtemedisiner er ikke regulert som narkotika av FDA. Deres sammensetning er variabel, og de kan være forurenset av reseptbelagte medisiner eller giftige metaller.
  • Det er ingen urte medisiner som helsepåstander støttes av lyd vitenskapelig dokumentasjon.
Klikk her for å kjøpe Provailen fra offisielle hjemmeside

Sannheten om "naturlige" remedier

Hva er en "naturlig" medisin, og hvordan skiller den seg fra resept og over the counter (OTC) medisiner? Medisiner er kjemikalier som endrer kroppens funksjoner, for eksempel senke blodtrykk eller blodsukker. Disse kjemikaliene kan produsere gunstig eller skadelige effekter. Reseptfrie og OTC-legemidler er renset kjemikalier som ingredienser, fordeler og mulige bivirkninger har blitt studert grundig.

Urte medisiner er planteekstrakter som inneholder dusinvis av kjemikalier hvis handlinger er ukjent. Det er ikke mer “ naturlig ” å svelge en blanding av plante kjemikalier enn å svelge en enkelt kjemisk: et stoff er et stoff. Faktisk, er det ingen vitenskapelig grunnlag for annonsering hevder at naturlig rettsmidler er mildere og tryggere enn konvensjonelle medisiner.

Naturlig Behandling For Leddgikt

Placebo effekter: Hvordan vet vi hvis medisinene er effektive?

I løpet av de siste 50 årene har alle nye medisiner blitt testet for å fastslå om de gir noen fordeler utover en placebo effekt. Placebo er et stoff eller en prosedyre som har ingen spesifikk aktivitet. For eksempel når en ny medisin for leddgikt er testet for sin evne til å lindre smerte, får halvparten av folk i rettssaken en pille eller kapsel som er identisk utseendemessig med medisinering, men inneholder ingen virkestoffer.

Ca 30-40% av personer som mottar en placebo-rapport en markert bedring i deres symptomer. Fordelen er et resultat av tillit i lege som administrerer medisinering og i forventning om lettelse. Mange medisiner som var tenkt å være effektiv før placebo-kontrollert forsøk ble senere funnet for å ha ingen bestemt fordel.

Klikk her for å kjøpe Provailen fra offisielle hjemmeside

Hva er forskjellene mellom "naturlig" og konvensjonelle (resept og OTC) medisiner?

Selv om naturlig og konvensjonelle medisiner kan fungere på lignende måter, er det viktige forskjeller mellom dem.

1. Hva er regulert? Resept og OTC medisiner er regulert av Food and Drug Administration (FDA), et byrå av myndighetene i USA. Før reseptbelagte legemidler er gjort tilgjengelig for allmennheten, krever FDA de testes for å sikre de er trygge og vil faktisk dra nytte av den medisinske tilstanden de målrette. Produsenter av urte medisiner ikke kreves for å utføre sikkerhet studier før du selger “ naturlig ” produkter. Fram til desember 2007 var de ikke engang nødvendig å opprettholde poster av uønskede hendelser, eller for å rapportere dem til FDA.

2. Hva er i flasken? Regulert resept og OTC medisiner narkotika er renset forbindelser. Dette betyr at de er testet for å finne ut hva er en sikker dose, og hver dose må være det samme som alle andre dose. For eksempel, kan hver gang du ta en aspirin, du være sikker på samme mengde medisin er levert til kroppen din. I kontrast, kan hver flaske en urtemedisin avviker umåteligt fra en annen flaske av samme rettsmiddel. Videre har analyser utført av regjeringen og forbruker organisasjoner avdekket at innholdet i mange urte produkter ikke samsvarer med ingrediensene oppført på etikettene.

Disse utdragene kan også inneholde mange farlige kjemikalier, inkludert plantevernmidler, bly eller kvikksølv, noe som kan påvirke din kropp. Enda mer urovekkende, noen urtemedisin produsenter inkluderer reseptbelagte eller Reseptfrie legemidler i deres “ naturlig ” forberedelser. Studier har vist at urteprodukter kan inneholde cortisone-like hormoner, diuretika, Viagra, aspirin eller beroligende midler. En rekke “ naturlige urte ” rettsmidler for leddgikt har blitt funnet for å inneholde konvensjonelle leddgikt-medisiner som indocin og prednison.

3. Er urte medisiner trygt? Selv om noen mennesker antar at rettsmidler som er brukt i århundrer må være trygg, har vi lært de siste årene at mange tradisjonelle herbals har farlig, og til og med dødelig, bivirkninger. For eksempel, har urte medisiner kalt birthwort eller snakewort, laget av ekstrakter av Aristolochia planter blitt brukt over hele verden i mer enn 1000 år. Vi vet nå at disse plantene inneholde aristolochic syrer, stoffer som kan forårsake nyresvikt og kreft i nyre. Herbal middel som inneholder aristolochic syrer kan ennå fremdeles kjøpes i butikker eller på Internett.

4. "Naturlige" produkter fungerer? For å få godkjenning fra FDA må utsagn for helsemessige fordeler av konvensjonelle legemidler støttes av faste data basert på placebo-kontrollert forsøk. Helsefordeler hevdet for “ naturlig ” produkter er basert hovedsakelig på tradisjon, og liten eller ingen vitenskapelige data. Ingen helsemessige krav laget for urte medisiner er basert på kvaliteten på bevis som kreves av FDA for regulert medisiner.

Klikk her for å kjøpe Provailen fra offisielle hjemmeside

Herbal Rettsmidler for leddgikt

Herbal Rettsmidler forfremmet for behandling av leddgikt inkluderer, ingefær, kinesisk Thunder Gud vintreet, willow bark ekstrakt, feverfew, cat's claw og brennesle.

Mens det er noen bevis for at ingefær og willow bark ekstrakt kan lindre smerte, inneholder disse rettsmidler kjemikalier som ligner på FDA-godkjente nonsteroidal anti-inflammatorisk forbindelser (NSAID) som naproxen (Aleve) og ibuprofen (Advil). NSAIDs, kan om renset eller i urte blandinger, føre til betennelse i mage og innvoller. Videre kan de forstyrre blodpropp og føre til væskeretensjon, som forårsaker problemer for personer med høyt blodtrykk eller hjertesvikt.

Kinesisk Thunder Gud vintreet også lindrer smerter og betennelser, men kronisk bruk kan føre til svekkelse av immunforsvaret og bein (beinskjørhet).

Kosttilskudd for leddgikt

Naturlig Behandling For LeddgiktKosttilskudd er også markedsført over disk for behandling av rheumatologic symptomer. Pasienter bør vurdere den beste informasjonen tilgjengelig før du tar disse produktene.

S-adenosylmethionin (samme), en naturlig forekommende kjemiske i kroppen, har vært brukt i Europa for en tid som en resept stoffet for depresjon så vel som for lindring av leddgikt smerte og betennelse. Ikke bare er rollen som sin anti-beroligende handling i å gi subjektive lettelse fra leddgikt uklart, finnes det andre deterrents. Når tatt av munnen, samme er ikke effektivt absorbert inn i kroppen, eller er det noen store, godt kontrollerte studier av dens effektivitet. Videre, dette svært dyrt tillegget kan føre gastrointestinal nød i tillegg rapportert tilfeller av ekstreme agitasjon. Som andre uregulert produkter inneholder ikke mange kommersielle forberedelser av samme mengden av narkotika som er angitt på etiketten.

Chondroitin sulfate og glucosamine sulfate kosttilskudd er forfremmet separat, eller i kombinasjon, for pasienter med degenerative artritt (slitasjegikt). Studier som er betalt av produsentene tyder på at disse produktene kan lindre leddgikt smerte. Uavhengige forsøk, inkludert en stor studie betalt av National Institutes of Health har funnet ingen fordeler utover det levert av placebo. En fersk gjennomgang av en offentlig etat, Agency for Healthcare Research og kvalitet, også konkluderte med at det var ingen bevis for at glucosamine, chondroitin eller injeksjoner av hyaluronsyre var gunstig for slitasjegikt.

Fiskeoljer som inneholder omega-3 fettsyrer har blitt rapportert å lindre smerter og felles ømhet hos pasienter med revmatoid artritt. Fordelene er beskjedne, og kan ta flere måneder skal vises. Bivirkninger kan inkludere gastrointestinal nød og en fishy lukt til pusten. De som vurderer fiskeolje kosttilskudd bør være oppmerksom på at noen fiskeolje kosttilskudd kan inneholde høye nivåer av kvikksølv eller vitamin A, som kan være giftige.

Klikk her for å kjøpe Provailen fra offisielle hjemmeside

Akupunktur

Som utviklet i asiatiske land over 2000 år siden, settes akupunkturnåler inn i huden på bestemte punkter langs meridianene eller kanaler. Valgte grupper av poeng brukes til å behandle ulike sykdommer. I tradisjonell kinesisk medisin akupunktur er en del av en omfattende behandlingsplan som også kan omfatte urte terapi, kosthold og mosjon, men det blir stadig mer brukt som en frittstående behandling av vestlige helsepersonell.

Det har vært mange studier av bruk av akupunktur for lindring av smerter forårsaket av artrose (degenerative artritt) av kneet. Tidlig studier funnet at pasienter behandlet med akupunktur erfarne mindre smerte enn pasienter som fikk bare konvensjonell behandling. Imidlertid de siste årene tradisjonell akupunktur har blitt sammenliknet med en rekke “ humbug ” eller ukonvensjonelle akupunktur kontroller, inkludert innsetting av nåler på ikke-akupunkturpunkter, innsetting av nåler, og bruk på telescoping nåler som syntes å bli satt inn i huden. Humbug og konvensjonelle akupunktur gitt betydelige lindring av smerter i forhold til ingen behandling. Men var det liten eller ingen forskjell mellom fordelen produsert av konvensjonelle eller falske akupunktur.

Tolkningen av disse studiene er at lindring av smerte resulterte fra placebo effekter som kan bli brakt frem av kontakt med huden med nåler, eller deres innsetting på tilfeldige punkter. Smerter forårsaket av slitasjegikt i kneet kan være alvorlig, og kan være ufullstendig avløst av konvensjonelle behandlinger. Selv om det beste gjeldende beviset antyder at akupunktur lindrer smerte fordi det er en uvanlig potente placebo, det er trygt og kan betraktes som et supplement til konvensjonell behandling.

Punkter å huske

  • De fleste typer leddgikt er kronisk og kan ikke være kontrollert helt av konvensjonelle behandlinger. Folk kan søke ytterligere lettelse fra urtemedisiner eller kosttilskudd, eller kan bruke disse stoffene i stedet for konvensjonelle medisiner.
  • Fordi FDA er for øyeblikket ikke å regulere kvaliteten på urte rettsmidler og kosttilskudd, eller å bekrefte deres effektivitet eller sikkerhet, anbefales ikke bruken av urte rettsmidler.
  • Akupunktur er trygt og gir smertelindring for noen pasienter med slitasjegikt, men det synes å arbeide med å fremlokkende en placebo effekt.
Naturlig Behandling For Leddgikt