» » Naturlig Behandling Av Håravfall Hos Män

Naturlig Behandling Av Håravfall Hos Män

Orsaker till håravfall och håravfall hos män

Håravfall är, alopecia, helt eller delvis förlust av hår. Detta är ofta en ärftliga tillstånd som inträffar oftare hos hanar än honor eftersom det beror på påverkan av det manliga hormon testosteron. Mönster håravfall är den vanligaste förekomsten av håravfall hos män.

Plötsliga, tillfälligt håravfall inträffar ibland på grund av stress, influensa, lunginflammation eller tyfoidfeber. Tillfälligt håravfall kan också vara en följd av exponering för nukleär strålning, röntgenstrålning, cancer läkemedel eller en allvarlig näringsmässiga brist.

Klicka här för att prova naturliga behandlingar för håravfall hos män

Naturliga behandlingar för håravfall hos män

Naturlig Behandling Av Håravfall Hos MänVäxtbaserade och homeopatiska behandlingar kan stimulera och uppmuntra hår tillväxt samt stödja god blodcirkulation, hormonell balans och rätt sköldkörtel funktion.

Homeopatiska – en homeopath får föreskriva Aurum metallicum för en individ som förlorar hår och även lider av huvudvärk eller kokar på scalp. Fosforsyra rekommenderas generellt för håravfall efter sorg och utmattning. Selen är sade att hjälpa en individ med en smärtsam scalp kombinerat med förlust av hår. Besök en kvalificerad homeopath för att få en korrekt diagnos och behandling planen.

Växtbaserade – en herbalist kan föreslå ett dagligt intag av rosmarin te eller Nässla te. Fräken arvense (fältet horsetail), Avena sativa (havre) och Echinacea är effektiv i kampen mot håravfall och näringsrikt hår hårsäckarna. Besök en herbalist först innan beslut fattas om dessa behandlingar.

Aromaterapi – en scalp massage med eteriska oljor som Bockhornsklöver, ingefära, cypress, lavendel och rosmarin föreslås för att hjälpa till med håravfall. Blanda 2 droppar eterisk olja till 15 ml (1 Matsked) av transportören olja, till exempel jojobaolja.

Vitaminer och mineraler – Vitamin B-komplex, Vitamin E, kalcium, magnesium, kolin och inositol bör tas regelbundet av män vars hår Skymningslandet eller faller.

Skär på alkohol och socker och eliminera näringsmässigt bristfälliga skräpmat från kosten kan bromsa håravfall. Hålla oss till en naturlig och hälsosam kost som innehåller bra fetter, protein, hela korn och massor av ekologiskt odlade frukter och grönsaker för att förhindra hår förlust eller gallring hår.

Klicka här för att prova naturliga behandlingar för håravfall hos män