» » Natural Tratamentul Pentru Pierderea Parului La Barbati

Natural Tratamentul Pentru Pierderea Parului La Barbati

Cauzele pierderea părului şi chelie la bărbaţi

Chelie sau alopecie, este pierderea totală sau parţială de păr. Acest lucru este adesea o condiţie ereditară, care apare mai frecvent la bărbaţi decât femelele, deoarece depinde de influenţa de testosteron, hormonul masculin. Model chelie este instanta cele mai prevalente a caderii parului la barbati.

Caderea parului bruscă, temporar, uneori apare ca urmare a stresului, gripa, pneumonie sau febră tifoidă. Chelie temporare pot fi rezultatul expunerii la radiatii nucleare, raze x, anti-cancer de droguri sau o severă deficit nutriţional.

Click aici pentru a încerca tratamente naturale pentru pierderea părului la bărbaţi

Tratamente naturale pentru pierderea părului la bărbaţi

Natural Tratamentul Pentru Pierderea Parului La BarbatiTratamente pe bază de plante şi homeopat poate stimula şi încurajează creştere a părului, precum şi suport buna circulaţie a sângelui, echilibrul hormonal şi funcţionarea corectă tiroidian.

Homeopate – un homeopat poate prescrie Aurum metallicum pentru un individ care este pierderea părului şi, de asemenea, suferă de dureri de cap sau se reduce pe scalp. Acid fosforic este recomandată în general pentru pierderea parului următoarele durerea şi epuizare. Seleniu este declarat de a ajuta o persoană cu un dureros scalp combinat cu pierderea parului. Vizitaţi un homeopat calificat pentru a obţine un diagnostic corect şi planul de tratament.

Pe bază de plante – un vânzător de plante medicinale poate sugera un aport zilnic de ceai de rozmarin sau ceai de urzica. Coada-calului (coada-calului de câmp), Avena sativa (ovăz) si Echinacea sunt eficiente în combaterea caderii parului si hranirea foliculii de par. Vizitaţi un vânzător de plante medicinale primul înainte decide cu privire la aceste tratamente.

Aromaterapie – un scalp masaj cu uleiuri esenţiale, cum ar fi schinduf, ghimbir, chiparos, lavanda si rozmarin sunt sugerate pentru a ajuta cu pierderea parului. Amestecati 2 picaturi de ulei esential la 15 ml (1 lingura) de ulei de operator de transport, cum ar fi de jojoba.

Vitaminele şi mineralele – vitamina B complex, vitamina E, calciu, magneziu, colină şi inozitol ar trebui luate în mod regulat de oameni ale căror parul este indepartezi sau care se încadrează afară.

Reducerea la alcool şi zahăr şi eliminarea nutritiv deficitar junk alimente din dieta pot încetini căderea părului. Stick o dieta naturale, sănătoase, care include grasimi bune, proteine, cereale integrale si o multime de organic cultivate fructe şi legume pentru a preveni păr pierderea sau subţierea părului.

Click aici pentru a încerca tratamente naturale pentru pierderea părului la bărbaţi