» » Mitkä Ovat Vadelmia Syömisen Terveysetuja?

Mitkä Ovat Vadelmia Syömisen Terveysetuja?

Mitkä Ovat Vadelmia Syömisen Terveysetuja?Vadelmat syömisen terveysetuja monia. Tietää, mitä ne ovat, tarkista tiedot seuraavassa pala...

Herkullinen blackberry kaltainen rakenne tämä kaunis punainen hedelmä on ravitsemus voimanpesä! Jos olet ajatellut, voit käyttää vadelmat vain koristeluun smoothiet ja salaatteja, mieti uudestaan. Ne ovat täynnä etuja, ja voi olla valtavasti hyötyä, jos käytetään oikealla tavalla.

Puhua antioksidantteja, kuitua ja vitamiineja ja löydät vadelmat samaa kuin tarkkaavaisesti kaikkien puheenvuoroja. Vadelmat ovat jäsen nousi klaanin, ja ontto ydin. Vadelma näyttää kasan siemeniä, luumarja avulla, joka näyttää koosteen ontto Center nimitystä. He fragrantly makea ja täyteläinen, ja kasvatetaan Kaliforniassa koko monsoons.

Vaikka vadelma lehdet auttaa kovettamista kurkkukipu ja maha ongelmia, teetä tehty vadelma lehdet tiedetään nopeuttaa synnytystä monet. Täällä tässä kirjoittaa ylös värvätä terveyshyödyt kuluttaa vadelmia, hedelmä, joka on boggled mielissä koko on sen arvoinen.

Klikkaa tästä ostaa vadelma Ketoni kotisivut

Vievää vadelmia: Luettelo terveyshyödyt

  • Ensimmäinen ja tehokkain voitto syötyään vadelmia on, että se estää vahinkoa solukalvon ansiosta tämä hedelmä, joka toimii antioksidanttina ja auttaa ehkäisemään vahingoittaa elimistön solukalvojen neutralisoimalla vapaita radikaaleja ellagic happo-sisältöä. Lisäksi Antosyaanit lisätä antioksidantti ja antimikrobinen punaisten hedelmien näin ollen estää bakteerien elimistössä kasvu.
  • Ellagic acid vadelmat esiintyminen lakkaa kasvun monia syöpiä kehossa. Sellaisenaan fenoliset yhdiste estää syöpää DNA liimaus ja vahvistamalla sidekudoksen, se pitää syöpäsolujen koko kehon siten estää syövän leviämisen. Monet tutkijat väittävät, että kylmäkuivattu vadelmat ellagic happo-sisällön auttaa ehkäisemään tumorous solujen kasvun kanssa.
  • Vadelmia on runsaasti Antosyaanit, auttaa vähentämään sydän-ja verisuonitautien ja diabeteksen riskiä. Ne ovat tunnetusti alentaa veren sokeria tasot, ja ovat yhdessä B-vitamiinia ja kivennäis-sisältöä, joka edistää kehon alentaa verensokerin.
  • Vadelmia on runsaasti mangaania, ravintokuitua ja C-vitamiinia, ja estää kaikki vahingot, jotka liittyvät happea kehon kudoksissa. Mangaani ja ravintokuitua tuki hidastamaan ruoansulatus-jalostaa niin, että tunnet täytetyt pitkään ja siten syö vähemmän. Tämä puolestaan auttaa laihdutus, koska mangaani ja ravintokuitua nopeuttaa aineenvaihduntaa, tällöin paljon rasvaa polttava. Jos lopullisena tavoitteena on laihtua, älä unohda ottaa vadelmat ruokavalioosi.
  • Silmänpohjan rappeuma on keskeinen syy näönmenetys aikuisia ja tänään, jos olet kärsivät sama, voivat syödä vadelmia estää näönmenetys vanhempana. Visio tuhoava vaiva aikuisilla on tehokkaasti käydä Visio lisäävät tekijät vadelmia, jotta sinun ei tarvitse luottaa vain porkkanat parantaa vision.
  • Jos olet kyllästynyt näiden ryppyjä kasvojen, vadelmat ovat pelastaja ikä täplät ja värjäytymisen. Koska suuri pitoisuus C-vitamiinin tätä hedelmää, vadelmat avulla voit torjua ikääntymisen täyttämällä ne rypyt ja saada nuorekas iho. Lisäksi voit myös luoda kasvonaamion vadelmat sekoittaa jogurttiin ja soveltamalla pakkaus naamasi 15-20 minuuttia. Sinun on hämmästynyt nähdä myönteisiä tuloksia heti ensimmäisen hakemuksen.
  • Vadelma siemenet sisältävät runsaasti E-vitamiinia ja omega-3 rasvahappoja, joita käytetään eri ihonhoitotuotteita, jotka tarjoavat monia terveydellisiä etuja ihmisiä. Lisäksi aurinko suojella tekijä läsnä vadelma siemeniä öljyä menee reilusti yli 30, ja siten, soveltaa öljy purkaa vadelma siementen tai käyttää samaa tuotteita voi auttaa estämään ihon rusketuksen ja ihon soluvaurioita.
Klikkaa tästä ostaa vadelma Ketoni kotisivut
On yksi korkein antioksidantti-ominaisuudet paljon hedelmiä, vadelmat etuja, eivät mitenkään voida laiminlyödä terveyden suhteen. Monet sairastavat Alzheimerin tautia, sydän- ja Parkinsonin taudin kokenut uskomatonta parannusta heidän terveyttään kulumisena vadelmat korjataan oksidatiivista stressiä, parantaa yleistä terveyttä.

Mitkä Ovat Vadelmia Syömisen Terveysetuja? Kuluttaa raaka lisäaineena päivittäinen vilja tai topping suosikki smoothie, olet varmasti menossa kokea monia etuja, että täyteläistä punaiset hedelmät pitää sisällään.

Klikkaa tästä ostaa vadelma Ketoni kotisivut
Mitä kaikki tämä puhe vadelma ketonit? Dr. Oz on perinyt Oprah-vaikutus, ja jos hän mainitsee kaikki haluavat. tai ainakin haluaa tietää, mitä se on.

Koska hänen episodi esitettiin aiemmin tällä viikolla ilmoitti uusi ihme laihtuminen täydentää vadelma Ketoni, Internet on ollut ilmiliekeissä hakuja. Kaupat ovat jo palanneet järjestetty, ja farmaseutit on tullut aiheen asiantuntijoita melkein yön yli.

Kysymyksiä tuli paljon kaatamalla minun apteekki noin vadelma ketonit vain tunnin kuluttua Dr. Oz episodi niistä tuo mieleeni, minun täytyy aloittaa DVRing Näytä, sanoi tohtori Sarah G. Khan. Hän selittää, että vadelma ketonit on paino tappio vaikutus, koska ne lisäävät aineenvaihduntaa lisäämällä vapauttamaan hormoneja kutsutaan noradrenaliinin. Dr. Khan edelleen kertoo, että muulla leikkiä on proteiini, joka löytyy rasvaa soluja kutsutaan adiponectin... [joka] vähentää glukoosipitoisuus ja on todettu olevan erittäin onnistunut Lab testit hiiret koskevat laihtuminen.

Mitkä Ovat Vadelmia Syömisen Terveysetuja? Kun luulee, että tämä aineenvaihduntaa lisääviä täydennys pitkäaikainen käyttö voi vaikuttaa kilpirauhasen, hän neuvoo vastaan käyttävät diabeetikot.

Hän on, ei vain yksi vastustanut uusi it-pilleri hetkellä. Asuva ravitsemusterapeutin Mary Hartley ehdottaa, että vadelma ketonit ovat pelkkiä TV hype. Hän kuvailee niitä yhdisteitä, jotka antavat punaiset vadelmat niiden tuoksu.

Klikkaa tästä ostaa vadelma Ketoni kotisivut
Jos Dr. Oz on löytynyt tukea hänen loistava suositus?

Fat-Räjäytystyöt väitteen lepää kahden pienen hiirillä tutkimukset osoittavat, kun hiiret ovat kyllästyneet rasvainen ruokavalio, joka täydentää vadelma ketonit, he saavat vähemmän rasvaa kuin odotettiin, selitti Hartley. Mutta: vadelma ketonit ei ole tutkittu ihmisillä ja ne ei ole todistettu työskentelemään.

Annos, ohjannut Dr. Oz avustajaksi Näytä Lisa Lynn on aamiainen 100 mg ja 200 mg lounaalla. Hartley toteaa, että tämän annostuksen hoito maksaa 20 dollaria 60 dollaria kuukaudessa, vielä todistettu tuote. Hän ja Dr. Oz samaa mieltä yhdestä asiasta mahdollisesti voinut syödä tarpeeksi tuoreita vadelmia vastaamaan vadelma ketonit, joka vaatisi noin 90 kiloa marjoja annos pitoisuus.

Mitkä Ovat Vadelmia Syömisen Terveysetuja? Bottom line, kuten Dr. Khan väittää, kanssa täydennyksen sanon mennä jyvän suolaa. Katsastamaton ihmisten ja täydentää näin eivät vaadi FDA valvontaa tai hyväksynnän, ostat täydennyksen jättää valmistajan armoilla. Paras, välttää todistettu gaalaillallisen ja kiinni terveellisen ruokavalion ja johdonmukainen harjoituksen kuuri. Kuitenkin jos huomaat pelaaja ostaa, varmista, että vadelma ainesosat on lueteltu tärkeimmät ainesosat ja ei haudattu luettelon loppuun tai kokonaan.

Klikkaa tästä ostaa vadelma Ketoni kotisivut