» » Miten Antioksidantit Parantaa Laihtuminen

Miten Antioksidantit Parantaa Laihtuminen

Miten Antioksidantit Parantaa LaihtuminenLaihdutus voi olla vaikea prosessi. Tämä johtuu pääasiassa siitä, että kyseessä on nykyisen tapojen muuttaminen ja hyväksymällä uusi elämäntapa, joka voi joskus olla vaikea selviytyä. Kuitenkin tiettyjä seikkoja, voit sisällyttää teidän laihtuminen ohjelma, joka tekee prosessin hieman helpompaa ja nopeampaa, kuten kehon antioksidantteja.

Antioksidantit poistaa vapaita radikaaleja kehosta ja parantaa aineenvaihduntaa ja yleistä terveyttä. Marjat ovat osa luonnon voimakkaimmista lähteistä antioksidantteja.

Mitä ovat Antioksidantit?

Antioksidantti on aine, joka vähentää tai estää hapettamalla suojelemalla elimistön solujen aiheuttaa vapaiden radikaalien vaurioita. Vapaat radikaalit ovat epävakaat molekyylit, joista puuttuu elektroni. Kehomme ovat alttiina vapaita radikaaleja koko ajan.

Jotkut vapaat radikaalit ulkoisista lähteistä ovat säteilyä (esimerkiksi auringolle tai röntgen), otsonin ja typpioksiduuli, raskasmetalleja (eli, elohopeaa, kadmiumia, lyijyä), savu, alkoholin, tyydyttyneitä rasvoja, ja muut kemikaalit ja epäpuhtauksien. Kehomme tuottaa vapaita radikaaleja, toteuttamalla välttämätöntä toimia kuten energiantuotannon ja koskemattomuus. Vapaat radikaalit tuottaa kehomme vieläkin harjoittaessamme.

Klikkaa tästä ostaa Antioksidantit Täydennys kotisivut

Antioksidantit parantaa laihtuminen

Vaikka on selvää, antioksidantteja on myönteisiä vaikutuksia terveyteen ja suojata soluja, he eivät suoraan itse auttaa sinua laihtua. Antioksidantteja Pelaa laihtuminen tehtävänä on, että ne tarjoavat kehon ravitsemuksellisen tuen, sen on pidettävä se vahva ja virtaa aikana, rasva.

Miten Antioksidantit Parantaa Laihtuminen

Miten kehomme polttaa rasvaa?

Ymmärrettävä, miten Antioksidantit voivat auttaa paino tappio-prosessi, sinun täytyy ottaa tarkemmin mitä syntyy, kun menetämme rasvaa. Vaikka useimmat ihmiset yleensä tarkastella rasvaa niiden vihollinen, kun he ovat ylipainoisia, on välttämätöntä, että ymmärrätte, että rasva on välttämätöntä terveydelle. On olemassa kahdenlaisia rasvaa:

1. Essential fat – välttämättömiä monia kehon toimintoja, mukaan lukien lisääntyminen.2. Varastointi rasvaa – tärkeää suojella kehon elimiä.

Rasvaa kehomme on tallennettu meidän rasvakudoksesta. Tämä kudos on lipidien, joita tarvitaan muuttaa ravintoaineet energiaksi. Rasvasolujen on monia toimintoja ja yksi niistä on tallentaa myrkkyjä, jotka on julkaistu koko ruoansulatus-jalostaa. Näin ollen kun rasvan kehon, myrkkyjä kehosta määrä kasvaa ja tämä voi johtaa joitakin kielteisiä vaikutuksia. Esimerkiksi kun myrkkyjä usein vaikuttaa maksan, aiheuttaa se ylitöitä ja poistaa ne. Lisäksi kun rasvamolekyylien eritellään, prosessin, jota kutsutaan hapettuminen, niistä vapautuu vapaita radikaaleja, jotka voivat johtaa solun, proteiinia ja DNA vaurioita.

Hapettuminen tapahtuu, kun vapaat radikaalit (epävakaat atomit) hyökkäävät solujen uudelleen vakauttamiseksi itse. Re-stabilized atomien vapautuu enemmän vapaita radikaaleja, ja jatkuu kuin ketjureaktio, koko kehon kunnes vapaiden radikaalien pysäytetään. Kehon luoda omia antioksidantteja auttaa lopettamaan reaktio, mutta usein ei riitä, ja siksi nauttiminen tai ravintolisiä, jotka ovat runsaasti antioksidantteja voi olla hyödyllistä pitää kehon vahva rasvanpolttoa prosessin aikana.

Klikkaa tästä ostaa Antioksidantit Täydennys kotisivut

Antioksidantit tarjoavat ravitsemuksellista

Näin kun haluat laihtua, varistavat ei vain ylimääräinen rasva, menetät myös osa kehon ravintoaineita, joita tarvitaan ylläpitämään hyvää terveyttä. Myös, jos liikut osana terveellisen viktminskningsprogram sitten kehosi on luoda jopa korkeampi myrkyllisiä sivutuotteita. Siksi Antioksidantit voivat auttaa, antaa kehon ravitsemuksellisen tuen, se vaatii hapettumista aikana vähentää stressiä kehosta ja pitää energian tasoilla ja aineenvaihduntaa mahdollisimman korkealle.

On tärkeää pitää mielessä, että todellinen määrä laihtuminen, joka voidaan liittää ottaen antioksidantteja on vielä tuntematon. Todennäköisesti tämä määrä vaihtelee yksilöiden ja lähteitä antioksidantteja, voit kuluttaa välillä. Terveyden näkökulmasta yleensä kuluttaa kaikki minun antioksidantteja hedelmät ja vihannekset, erityisesti marjat. Valitsen näistä lähteistä yli pillereitä, koska näistä luonnollisista lähteistä myös yleensä runsaasti kuitua, mikä on hyvä ruoansulatus.

Miten Antioksidantit Parantaa Laihtuminen

Lähteitä antioksidantteja

Antioksidantit löytyy tiettyjä vitamiineja ja kivennäisaineita ja on eri elintarvikkeiden lähteistä, erityisesti tiettyjen hedelmien ja vihannesten. Ne ovat myös saatavilla liitelomakkeella. Kokeile lisätä nämä antioksidantti elintarvikkeita omaan ruokavalioon päivittäin muutamia: kirsikat, karhunvatukat, mansikoita, vadelmia, mustikoita, herukat, granaattiomena, viinirypäleet, appelsiinit, luumut, ananas, kiiviä, greipit, aprikoosit, luumuja, päivämäärät, Pekaanipähkinät, saksanpähkinät, hasselpähkinät, auringonkukansiemenet, kale, punakaali, paprikat, persilja, artisokka, ruusukaali, pinaatti, sitruuna, inkivääri, punajuuret, härkäpavut, pinto pavut, soija, ohra, hirssi, kaura, maissi, neilikka, kaneli ja oregano.

Klikkaa tästä ostaa Antioksidantit Täydennys kotisivut