» » Mikä On Artriitti – Mikä Aiheuttaa Niveltulehdus

Mikä On Artriitti – Mikä Aiheuttaa Niveltulehdus

Wordin artriitti tulee Latinan on tarkoitettu "tulehdusta" ja "yhteinen" Kreikan arthron mukaisesti. Niveltulehdus monikko on arthritides. Niveltulehdus vaikuttaa liikuntaelimistöön, erityisesti liitosten. Se on vammaisuuteen kansan keskuudessa pääsyy täyttänyt 55 vuotta teollistuneiden maiden.

Niveltulehdus ei ole yksittäinen taudin – se on termi, joka kattaa yli 100 lääketieteellistä. Nivelrikko (OA) on yleisin artriitti ja vaikuttaa yleensä vanhusten potilaille. Joissakin lomakkeissa artriitti voi vaikuttaa henkilöiden hyvin varhaisessa iässä.

Mikä aiheuttaa artriitti?

Haluttaessa ymmärtää paremmin, mitä ihmettä, kun henkilö kärsii jossain muodossa niveltulehdus, tarkastelkaamme yhteinen toiminta.

Periaatteessa yhteinen on, jos yksi bone siirtää toiseen luun. Nivelsiteisiin pidä kahden luut yhdessä. Nivelsiteisiin ovat samankaltaisia kimmoinen nauhat, vaikka ne pitää luut oman lihaksia rentoutua tai helpottaakseen yhteisen sopimuksen.

Rustot kattaa luun pinnan lopettamaan kaksi luut kohteesta kiillottamalla suoraan toisiaan vastaan. Rustot kattaminen mahdollistaa joint toimisi sujuvasti ja kivuttomasti.

Kapseli ympäröi yhteisen. Yhteisen tilaan – yhteisen välineellä – on synovial nestettä. Synovial nestettä ravitsee yhteisen ja rustot. Synovium (synovial Kalvosuodattimia), johon rivit yhteisen välineellä tuotettuja synovial nestettä.

Jos sinulla on artriitti jotain menee pieleen joint(s) kanssa. Menee pieleen määräytyy sen mukaan, minkä tyyppisen artriitti sinulla on. Voi olla, että rustot on päällään pois, puute nestettä, Autoimmuunisairaus (oman laitos hyökkää itse), tartunnan tai monien tekijöiden yhteisvaikutuksesta.

Osta artriitti Pain Relief Supplement

Niveltulehdus tyypit

Niveltulehdus ovat yli 100. Tässä on joitakin yhteisiä olevia syitä sekä kuvaus:

 • Nivelrikko – rustot menettää sen joustavuus. Jos rustot on ominaista se vahingoittuu entistä helpommin. Rustot, joka toimii iskunvaimentimen sandumien, asteittain käytettävä pois joillakin aloilla. Koska rustot vahingoittuu jänteet ja nivelsiteisiin tullut venytetään, aiheuttaa kipua. Lopulta luut voi rub vastaan toisilleen aiheuttaa erittäin voimakasta kipua.
 • Nivelreuma – tämä on artriitti Eturauhasen muodossa. Hyökkäyksen kohteeksi synovial Kalvosuodattimia (synovium), turvotuksesta ja kipua. Jos vasemmalle käsittelemättömät artriitti voi johtaa epämuodostuma. Perheen Isä on huomattavasti yleisempää naisia kuin miehiä ja iskee yleensä silloin, kun potilas on ikäryhmässä 40-60. Kuitenkin lasten ja paljon vanhusten saattaa vaikuttaa.
 • Tarttuvan artriitti (septic arthritic) – tartunnan synovial nestettä ja yhteinen kudoksia. Se on yleensä syynä bakteerien, mutta voi myös johtua sienten tai viruksia. Bakteerit, sienet tai virukset voivat kautta poistaa tartunnan kudoksista verenkierrossa levitä ja tartuttaa yhteinen. Kaikkein herkin ihmiset ovat ne, jotka jo jonkinlainen artriitti ja kehittää tartunta, joka kulkee verenkierrossa.
 • Nuoriso Nivelreuma (JRA) – tarkoitetaan niveltulehdus, joka vaikuttaa henkilön ikäisten 16 tai vähemmän. JRA voi olla monenlaisia artriitti; se tarkoittaa käytännössä, että lapsi on se. On pääasiassa kolmentyyppisiä: 1. Pauciarticular JRA, yhteisen ja mildest. Lapsen kokemukset kipu nivelissä enintään 4. 2. Polyarticular JRA vaikuttaa enemmän nivelten ja on ankarampi. Ajan myötä se on yleensä huononee. 3. Systeeminen JRA on vähintään yhteisen. Kipu on ollut monia liitosten. Se voi levitä toimielimille. Tämä on vakavin JRA.
Osta artriitti Pain Relief Supplement

Mitä ovat merkit ja oireet artriitti?

Niveltulehdus oireita riippuvat niveltulehdus, kirjoita esimerkiksi:

 • Nivelrikko – oireet kehittää hitaasti ja huononee, ajan myötä. Yhteinen on kipua, joko aikana tai käytön jälkeen tai käyttämättömyysajan jälkeen. Kun painetta kohdistetaan yhteisen, olla arkuus. Yhteinen on ominaista erityisesti ensimmäiseksi aamulla. Potilas voi etsiä vaikeampi käyttää yhteisen – se menettää sen joustavuus. Jotkin potilaiden kohdata grating sensaatio yhteisen käyttäessään. Kova möykyiksi tai luun spurs saattaa näkyä yhteisen ympärille. Joissakin tapauksissa yhteisen saattaa turvota. Yleisin haavoittuvuuden liitokset ovat liepeeksi, kädet, polvissa ja selkärangan.
 • Perheen isä- potilaan usein toteaa saman liitosten kummallakin puolella laitoksen tuskallisen swollen, inflamed ja kiinteitä. Yleisimmin vaikuttaa sormea, aseiden, jalat ja ranteita. Oireet ovat yleensä pahin annetun Angel of the morning ja jäykkyys voi kestää 30 minuuttia eteenpäin. Yhteinen on tarjouksen kosketettaessa. Kädet voi olla punainen ja puffy. Kyseessä saattaa olla rheumatoid nodules (kudosten potilaan aseiden ihon epätasainen). Useiden potilaiden kanssa Nivelreuma olosi väsyneeksi suurimman osan ajasta. Painon aleneminen on yleinen.Vaikuttavat yleensä huomattavasti pienempi nivelet ensin. WORT potilaiden Nivelreuma kanssa on ongelmia useita nivelet samaan aikaan. Kuten artriitti kehittyvät sen aiheuttamille kädet pienempi nivelet, ranteita, nilkkojen ja jalkoja mutkia, polvissa, liepeeksi, kaula, lapa ja jaw.
 • Tarttuvan artriitti- potilas on kuume, yhteinen tulehdusta ja paisuttamalla. Hän tuntuu, arkuutta ja/tai teräviä kipua. Nämä ongelmat liittyvät usein vahinkoa tai toinen sairaus. Yleisimmin alueilta ovat polvi, lapa, kulma, ranne ja sormella. Useimmissa tapauksissa vaikuttaa vain yksi yhteinen.
 • Nuoriso Nivelreuma – potilas on lapsi. Hän ilmetä ajoittaisia fevers, jotka yleensä kohota huippuunsa vuonna illalla ja sitten yhtäkkiä katoavat. Hänen ruokahalu on huono, ja hän menettää paino. Voi olla hänen aseita ja jalat Laikukas rashes. Anemian on myös yleinen. Lapsi voi limp tai arka ranne, sormen tai polvi. Yhteinen voivat yhtäkkiä turvota ja yleensä on suurempi. Lapsen kohdata ominaista kaula, liepeeksi tai jotkin muut yhteinen.
Osta artriitti Pain Relief Supplement

Miten artriitti vaikuttaa minuun?

Niveltulehdus vaikuttaa ihmisten monella eri tavalla. Kuinka kauan potilaan vaikuttavat ja kuinka vakavasti on riippuvainen artriitti tyyppi. Niveltulehdus allergikoille löytää on hyviä että huonoja päiviä. Useimmat potilaiden kanssa artriitti kärsivät epämukavuutta, kipua, jäykkyys ja väsymystä.

Sinulla voi myös tuntea tyhjäksi, et enää pysty pitoa asioita niin hyvin tai tapaan kävellen. On tärkeää muistaa, että jos olet kärsivät artriitti tämä merkitse on luovuttava ottaa aktiivinen elämäntapa. Jotkin muutokset elämän tiellä ei ole mitään syytä, miksi ei voi jatkaa, joka toimii.

Fysioterapia ja artriitti Toimintaterapia

Fysioterapia ja Toimintaterapia auttaa yhteisen liikkuvuutta ja ohjaimen liikeratoja. Kuinka paljon tarvitset soluterapia ja millaisia terapiassa riippuu useista tekijöistä, kuten vakavuus ja sinulla on, artriitti tyyppi ikäsi ja oman yleinen terveydentila. Tämä on päätettävä lääkärin kanssa ja fyysisten tai ammattitaudin terapeutin.

Niveltulehdus vammaisten usein välttää siirtäminen haavoittuvuuden yhteinen kipu vuoksi. Fyysinen terapeutin voi auttaa potilaiden työtä yhteisen jäykkyys ulos vahingoittamatta sitä. Päivittäisen toiminnan suorittamiseksi fyysinen terapeutin avulla voit saavuttaa hyvä valikoima viran puolesta. Tähän voi liittyä rakentaminen lihaksia, jotka ympäröivät haavoittuvuuden yhteinen vahvuus – vahvempi lihaksia auttaa heikennetty yhteinen. Sinun myös opettaa paras tapa siirtää yhdestä asennosta toiseen, samoin kuin opettelemalla käyttämään tällaisia kävelymatkan tukien crutches, sokeriruo'on tai walker, jos sitä tarvitaan.

Toimintaterapia voi opettaa sinulle, miten vähennettäisiin oman nivelet työskentelyn aikana tietoja päivittäin tarvitsemasi toiminnot. Ammattitauti-terapeutin avulla voit muuttaa koti- ja yritysverkkojen niin, että käyttäjän liikkumista ei pahentaa oman artriitti. Kädet ehkä splint tai ranteita sekä tuen kodinhoitoa, viimeistelyaineella toimet, ajo- ja pesu/uimaveden itse.

Ammatillisia ja/tai fyysiset terapeutin voi tehdä valtava ero, parantaa elämänlaatua, jos kärsii jatkuvista kivuista. Hän auttaa sinua lisätietoja niveltulehdus, laadittava ravinnon suunnitelman, jos olet ylipainoisia ja välyksestä nivelten tuloksena, auttaa tekemään parempia päätöksiä siitä, mitä kengät osta Jos laitoksen osa vaikuttaa. Opit, miten ja milloin levätä – loput on elintärkeää tulehdusta ja kipua, erityisesti kun vaikuttaa monia liitosten ja voit tuntea väsynyt. Kesannointia yksittäisten liitosten on erittäin hyödyllistä liian – mukautetun splints voidaan tehdä levätä ja tue haavoittuvuuden nivelet.

Paikallinen kipua voidaan helpottaa ice pakkauksia tai lämmitys ja kyynärpääsuojukset ja vastaavat kanssa. Ultrasound ja kuuma Pack antaa syvä lämpöä, jotka tilannesoihdutus lokalisoidun kipua ja rentoutta lihaksen Spasmi ympärille haavoittuvuuden yhteinen. Saatat huomata, että lämmin sauna/suihku helpottaa käyttöä käyttää jälkeenpäin.

Oman terapeutin todennäköisesti laadittava Harjoitus-ohjelma puolestasi. Harjoituksessa on olennainen osa tehokasta artriitti terapiassa.

Osta artriitti Pain Relief Supplement

Niveltulehdus elämäntapaan

 • AINS (nonsteroidal anti-inflammatorisia huumausaineiden) ovat yleisimmin säädetyssä huumausaineiden artriitti potilaiden. Tällaisia voi löytyä määräämisen tai pörssin ulkopuolisilla (OTC-). Annoksina AINS ohje vilkastunut sairaudet, alkaen päänsärkyä lihaksen särkyjä kuume ja pieniä kipua. Suurempi annoksella – lääkemääräystä annos – AINS myös auttaa vähentämään yhteisen tulehdusta. On kolmea päätyyppiä AINS ja ne toimivat mukaan esto prostaglandins – hormoni-kaltaisia aineita että käynnistin kipua, tulehdusta, lihaskouristukset ja sikaruton:
 • Perinteinen AINS- nämä ovat AINS suurin osajoukko. Kuten on tehty useimpien huumeiden kanssa, kuljettamiensa sivuvaikutuksia, kuten vatsaan järkyttynyt ja ruoansulatuskanavaan verenlaskun riski. Sivuvaikutuksia riski on huomattavasti suurempi, jos potilas on yli 60. Potilaskortin olisi toteutettava huumeiden korkeilla annostasoilla lääkärin valvonnassa.
 • COX-2 inhibiittorit- nämä myös vähentää kipua ja turvotusta. Ne on kuitenkin suunniteltu on vähemmän vatsassa ja ruoansulatuskanavaan sivuvaikutuksia. Kohteessa 22004/2005 Vioxx ja Bextra otettiin markkinoilta jälkeen joitakin suuria tutkimukset ovat osoittaneet, tehdään Vioxx kasvoivat sydän-ja verisuonitaudit riskien Bextra käynnistyy vakavia havannoidaan. Jotkin muut COX-2 inhibiittorit tutkimuksen kohteena ovat myös sivuvaikutuksia. FDA pyysi AINS Korosta varoitukset niiden otsikoiden black-ruutuun päättäjille.
 • Salisylaattien – sisältää áspirin, mikä on ensisijainen lääkitystä monet lääkäreiden ja potilaiden yhä. Potilaille on kuultava niiden lääkärin, jos ne aikovat toteuttaa áspirin enemmän kuin vain silloin tällöin. Pitkällä aikavälillä suuria annos käyttö aspiriinia harjoittaa sitä vakavasti epämieluisia sivuvaikutuksia, kuten munuaisten ongelmia ja ruoansulatuskanavaan verenlaskun merkittävä riski. Niveltulehdus tehokkaan valvonnan tarvitaan kipua ja tulehdusta usein suuria annos. Nonacetylated edellä on erityisesti suunniteltu on vähemmän kuin áspirin sivuvaikutuksia. Jotkin lääkärit voivat määrätä nonacetylated edellä, jos he tuntevat áspirin on liian riskialtista niiden potilaalle. Nonacetylated edellä ei kuitenkaan ole kemikaalin áspirin on, joka suojaa sydän. Joidenkin lääkäreiden määrätä alhaisen annoksen aspiriinia nonacetylated edellä sekä potilaille, jotka he tuntevat tarpeen sydän-ja verisuonitaudit suojelua.
 • Glucocorticoids ovat anti-inflammatorisia steroids ja ovat erittäin tehokas torjumiseksi tulehdusta ja voi olla erittäin hyödyllistä, kun sitä käytetään oikein. Potilas pitää ottaa huomioon epätoivottujen sivuvaikutusten huumeiden kanssa mahdollisuuksia.
 • Anti-malarials, kuten hydroxychloroquine ja chloroquine käytetään yleisesti mieto Eturauhasen artriitti käsittelemisessä.
 • Minocycline – antibioottia, jota käytetään joskus antibioottinen terapiassa Nivelreuma varten. Sen käyttö on kiistanalainen.
 • Sulfasalazine – yleisesti käytettyjä merkkejä artriitti monenlaisia. Sulfasalazine on sulla johdannainen.
 • Methotrexate – toimii estämällä aineenvaihduntaa ja jakamalla nopeasti solut. Sitä käytetään usein vakavampi tyyppisiä merkkejä artriitti käsittelemisessä.
 • Atsatiopriini – vakavien muotojen Eturauhasen artriitti käytetään. Atsatiopriini torjuu aineenvaihduntaa ja jakamalla nopeasti solut.
 • Kihti elämäntapaan – jotkin lääkärit voivat käyttää Kihti elämäntapaan käsitellä joitakin artriitti lomakkeita.
 • Leflunomide – Nivelreuma ja psoriatic arthritis käsittelymenetelmä. Se myös estää solun aineenvaihduntaa. Kuitenkin biologic soluterapia on vähitellen haltuunotosta.
 • Cyclosporine – immunosuppressant-huumeiden – se tekee Helsingin urheilu vähemmän aggressiivisia. Cyclosporine käytetään yleisesti elinpankkien potilaiden siten, että niiden elinten hylkää transplanted elimiään. Cyclosporine käytetään yleensä yhdessä methotrexate kanssa artriitti potilaille. Vaikka tehokas, tämä voi rajoittaa sen myrkyllisyys.
Osta artriitti Pain Relief Supplement

Niveltulehdus ruokavalion ja ruumiin paino vaikutus

Asiantuntijat sanovat, että syöminen tasapuolisia ruokavalio on erittäin tärkeää, kun sinulla on artriitti. Ei vain tulee voit vastaanottaa tärkeän ravintoaineiden voit myös on joko säilytetään tai saapuvat nopeammin terveitä ruumiinpaino. Jos olet ylipainoisia sinut lisätään ylimääräinen paine, paino kantavien nivelet. Useiden potilaiden on todennut, että menettää vain muutaman puntaa tehdä merkittäviä eroja elämänsä laatua.

Lääkärit ja ravitsemusasiantuntijat ovat enemmän usein advising artriitti potilaiden siirappista ja/tai rasvapitoisten elintarvikkeiden minimoimaan – punaisen lihan, kuten kerman ja -juustolle. Varmista, että paljon hedelmiä ja vihanneksia sekä kokonaiset jyvät ovat syöminen. Omega-3 olennaiset rasvahapot uskotaan vapauttamaan jossain määrin artriitti oireita. Omega-3-rasvahapot yhteisen lähde on öljyinen kaloista, kuten sardiineista, sillin, taimenen ja lohen.

Monet meistä ovat yleensä sijoittaa suuren osan meidän painolevylle. Jos voit pienentää osiin Voit menettää paino entistä tehokkaammin. Varmista, että vihannesten ja hedelmien muodostavat suuren osan oman osa.

Osta artriitti Pain Relief Supplement

Niveltulehdus Living

Vaikka artriitti voi vaikeuttaa päivittäiset tehtävät ja kuluttaviin, on olemassa useita tekniikoita ja hoitojen, joilla lisätään yhdessä, voi antaa sinulle paljon parempaa laatua elämää, verrattuna ei terapiassa lainkaan.

On tärkeää, että vammaisten artriitti pyrittävä lääketieteellisen terveys- ja hoitopalveluihin. Vaikka ei ole yleisiltä niveltulehdus, on paljon avulla voit pienentää sen kokonaisvaikutuksia jokapäiväiseen elämään.

Voit haluta tai tarvitse jatkaa työskentelemistä ja oikean tekniikoita ja ammattitautien-terapeutin avulla voidaan etsiä, ei ole yhtä pelottava kuin ensimmäinen ajatus.

Ei voi tehdä oman artriitti saattaa olla perhe-elämän ja lasten nostaa järjestelmävaikutusten paljon. Henkilö, jolla on artriitti täytyy muistaa, että on olemassa olevalle lapselle on paljon tärkeämpää kuin on super aktiivisen ylemmän tason. Jos pace itse ja priorisoida voi hämmästynyt paljonko voit tehostaa onnistuneesti. Avoin perheenjäsentesi kesken tietoja oman artriitti – kerrotaan, kuinka se vaikuttaa voit siten, että ne tunnustavat, kun joudut ehkä ylimääräisiä ymmärtämisen ja tuen.

Osta artriitti Pain Relief Supplement