» » Mi Az ízületi – Mi Okok Izületi Gyulladás

Mi Az ízületi – Mi Okok Izületi Gyulladás

A word arthritis a "vegyes" görög arthron jelentése és a Latin van jelentése "gyulladást" származik. Arthritis többes arthritides. Arthritis befolyásolja a váz-és izomrendszeri rendszer kifejezetten az izületek. -A ' körében a fogyatékosság fő okának ötvenöt év feletti iparosodott országokban.

Arthritis nem egyetlen betegség-ez egy kifejezés, amely több mint 100 gyógyászati feltételek. Osteoarthritis ((OA)) arthritis leggyakoribb formája, és általában az idős betegek érinti. Arthritis bizonyos formáinak emberek befolyásolhatja a nagyon korai életkorban.

Mi okozza a arthritis?

Annak érdekében, hogy jobban megértse, mi történik, ha egy személy szenved valamilyen arthritis, hadd látom, hogyan működik a közös.

Alapvetően egy közös, ahol egy csont másik csont továbblép. Ínszalagok tartsa a két csont együtt. A szalagok, mint a rugalmas zenekarok, ugyanakkor továbbra is a csontok, meg az izmok relax, illetve a szerződést, hogy a közös mozog.

A porc fedje a csont leállításához a két csont a dörzsölő közvetlenül egymás ellen. Porc kiterjedő lehetővé teszi, hogy a közös munka zökkenőmentesen és fájdalommentesen.

Egy kapszula körülvevő közös. A közös tér – a közös üreg – nedvet rendelkezik. Nedvet táplálja a közös és a porcokat. Az izületi nedvet synovium (szinoviális membrán), ami a közös üreg vonalak elő.

Ha arthritis van valami goes rossz-val a joint(s). Mi megy rossz attól függ, milyen típusú arthritis rendelkezik. Lehet, hogy a porc, le viselése folyadék, az autoimmun betegség (a szervezet maga támadás), a fertőzés vagy a számos tényező kombinációja hiánya.

Arthritis Pain Relief kiegészítésében vásárolni

Arthritis típusai

Több mint 100 típusú arthritis. Itt van néhány közös is, valamint okainak leírása:

 • Osteoarthritis – porc elveszti a rugalmasságát. Ha a porc merev azt megsérül könnyebben. Egyes területeken a porcokat, shock-absorber nagyszámítógép fokozatosan el viselnek. Ahogy a porc megsérül inak és az ínszalagok válik nyújtva, okoz fájdalmat. Végül a csontok is rub-nagyon súlyos fájdalmat okoz egymás ellen.
 • Rheumatoid arthritis – ez a gyulladás gyulladásos formájában. A szinoviális membrán (synovium) megtámadta, eredő-ban puffasztással és a fájdalom. Ha bal kezeletlen az Izületi gyulladás deformity vezethet. Rheumatoid arthritis jelentősen több mindennapi-ban asszonyok mint a férfiak, és általában sztrájk, ha a beteg a idősebb 40 és 60 között. Mindazonáltal a gyermekek és a sok idős emberek is hatással lehet.
 • Fertőző arteritise (szeptikus arthritic) – az izületi nedvet és közös szövetek fertőzést. Baktériumok általában az okozza, de is okozhatta, gombákat és vírusokat. Baktériumok, gombák, vagy vírusok terjedését a közeli fertőzött tissue a véráramban, és fertőz egy közös. Leginkább a fogékony emberek azok, akik már valamilyen Izületi gyulladás és fertőzést, amely áthalad a véráramban fejlesztése.
 • Ivadékok rheumatoid arthritis (JRA) –, az azt jelenti, ízületi gyulladás, hogy egy személyt érint idősebb 16 vagy ennél kevesebb. JRA lehet különféle formáinak arthritis; Ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy gyermeke van. Három fő típusa van: 1. Pauciarticular JRA, a közös és mildest. A gyermek tapasztalatok 4 ízületek a fájdalom. 2. A Polyarticular JRA hatással van a több ízületek, és sokkal súlyosabb. As time goes by hajlamos kap rosszabbul. 3. Szisztémás JRA a közös legalább. Fájdalom sok csuklók-ben tapasztalt. Szervek is elterjedt. Ez lehet a legsúlyosabb JRA.
Arthritis Pain Relief kiegészítésében vásárolni

Mik azok a jelek és tünetek, ízületi gyulladás?

Arthritis tünetek típusától függ, ízületi gyulladás, például:

 • Osteoarthritis – A tünetek lassan fejlesztésére, és kap rosszabbul idővel. Nincs fájdalom egy közös alatt vagy használat után, vagy tétlen időszak után. Ott lesz puhasága nyomás közös alkalmazásakor. A közös lesz merev, különösen első dolog in the morning. A beteg találhatják nehezebb a közös használatát – elveszíti a rugalmasság. Vannak betegek tapasztalat grating érzés, az együttes használata esetén. Kemény csomókat, illetve a csont Sarkantyúk izület körül jelenhet meg. Egyes esetekben a közös duzzadni lehet. A leg--bb mindennapi érintett illesztések CSÍPŐK, kezek, térdét és a gerinc.
 • Rheumatoid arthritis- gyakran a beteg megállapítja a test mindkét oldalán azonos illesztéseinek fájdalmasan duzzadt, gyulladt és merev. Az ujjak, a fegyverek, a lábak és a csukló leggyakrabban érintett. Általában a legrosszabb, a reggel ébredezik jelentkeznek a tünetek és a sínalátétlemez ebben az időben 30 percig tart. A közös pályázati, amikor megérintette. Kéz puffy lehet piros. Rheumatoid göröngy (a beteg fegyverek bőr alá szövet ütésekkel) lehet. Sok patients with rheumatoid arthritis fáradt érezni az idő nagy részében. Weight loss a közös.A kisebb ízületek általában észrevehetően először érinti. A szakértők azt mondják, patients with rheumatoid arthritis volna probléma-val több ízületek, egy időben. A arthritis előrehaladtával a kezedben kisebb ízületek oldalpárokat, kézfej, a lábfejeket és a lábak könyökdarab, térdét, CSÍPŐK, a nyak, lapocka és jaw.
 • Fertőző arteritise- A beteg a láz, közös gyulladása és puffasztással van. Ő fogja érezni magát, puhasága és/vagy az azok által nyújtott éles fájdalom. Ezek a tünetek gyakran egy kár vagy egy másik-betegség vannak kapcsolva. Leggyakrabban érintett területek a térd, a váll, a könyök, a csukló és a finger. Az esetek többségében csak egy közös érinti.
 • Ivadékok rheumatoid arthritis – A beteg egy gyermek. Ő a tapasztalat, időszakos eredetű lázak, amelyek hajlamosak a csúcs az este, és hirtelen eltűnik. Az étvágyat gyenge lesz, és ő elveszíti súlyát. A karok és a lábak Foltosan kiütések lehet. Vérszegénység is közös. A gyermek hagyott, vagy egy keserves csukló, az ujját vagy a térd. Egy közös hirtelen az duzzadni és maradni, nagyobb, mint általában. A gyermek akkor merülhetnek fel, a merev nyak, CSÍPŐK vagy némely más közös.
Arthritis Pain Relief kiegészítésében vásárolni

Hogyan befolyásolja engem ízületi gyulladás?

Arthritis embert érint, számos különböző módon. Milyen hosszú a beteg érintett, és arthritis típusa attól függ, mennyire súlyosan van. Arthritis szenvedők megtalálja, van a jó és rossz nap. A legtöbb beteg with arthritis megsínylik a kényelmetlenséget, a fájdalom, a merevsége és a fáradtság.

Úgy is érzik csalódott, hogy Ön már nem tud fogni dolgokat, így jól vagy kap körül mint téged használt. Fontos megjegyezni, hogy ha szenved arthritis ez nem jelenti azt meg kell adni az aktív életstílushoz rendelkező fel. Bizonyos módosításokkal, az élet az, hogy nincs ok arra, miért nem sikerül folytatni az éppen aktív.

Fizikai terápia és foglalkozási terápia arthritis

Fizikai terápia és a foglalkozásterápia fenntartását elősegítő közös mobilitás és a mozgás körét. Mennyi terápiás van szüksége, és milyen terápiás függ számos tényezőtől függ, például a súlyossága és típusa van, ízületi gyulladás, a kor, és az általános egészségi állapotát. Azt határozza meg, az orvos és fizikai vagy foglalkozási és munkaterapeuta.

People with arthritis gyakran elkerülik, az érintett közös áthelyezése a fájdalom miatt. A fizikai therapist segíthet a ki a közös merevsége türelmes munkája azt megrongálása nélkül. Annak érdekében, hogy a napi tevékenységét a fizikai terapeuta segít egy jó motion körét. Ez magában foglalhatja az érintett közös körülvevő izmok ereje építése – erősebb izmai stabilizálni a gyengített közös. Meg fogja tanítani áthelyezése egyik helyzetbõl a másikba, valamint ilyen walking segédeszközök használata mankók, egy nád vagy walker, tanulás, ha szüksége van az egyik legjobb módja.

Foglalkozásterápia is tanít ön hogyan viselkedni, ahogy mész kapcsolatos napi tevékenységét tehermentesítésére az izületekről. A foglalkozási és munkaterapeuta segítségével módosíthatja az otthoni és a munkahelyi úgy, hogy a mozgás nem súlyosbítják a arthritis. Szükség lehet egy sín részére a kezét, vagy a csuklóját, valamint a támogatások dressing, házvezetés, a munkaköri tevékenységek, vezetési és mosás/fürdési magad.

Foglalkozási és/vagy fizikai terapeuta tud csinál egy hatalmas különbség az életminőség, ha arthritis szenved. Ő segít többet megtudhat a arthritis táplálkozási tervet dolgoz ki, ha túlsúlyos és esetében fellépő eredményeként az az ízületek, az, hogy milyen cipőket, vásárolni, ha a testület azt a részét érinti jobb döntéseket segítséget. Megtanulhatja, hogyan és mikor a többi – többi alapvető fontosságú a gyulladás és fájdalom kezelésére, különösen mikor sok ízületek érintik, és akkor érzi magát fáradtnak. Pihenő egyedi ízületek is nagyon hasznos – egyéni sínek pihenni, és támogatja az érintett ízületek tehetők.

Helyi fájdalom jég vagy a fűtés Egérpadok nem mentesül. Ultrahang és a forró csomagolásban biztosít a mély hő, amely enyhíti a honosított fájdalom, és az érintett közös körüli izom görcs lazítja. Előfordulhat, hogy egy meleg fürdő/zuhanyzó megkönnyíti az Ön gyakorlására utána.

A terapeuta meg valószínűleg egy feladat programot dolgoz ki. Gyakorlása a hatékony arthritis-terápia döntő részét képezi.

Arthritis Pain Relief kiegészítésében vásárolni

Gyógyszeres kezelés részére Izületi gyulladás

 • Szerek (nem szteroid gyulladáscsökkentő gyógyszerek) leggyakrabban felírt gyógyszereket, ízületi gyulladás betegek számára. Ezek lehetnek a vényköteles vagy a tőzsdén kívüli (OTC). Alacsony dózisban szerek széles gyengélkedés a fejfájás, a Súgó a izom láz és a kis fájdalom fáj. Csak nagyobb adagban – elévülési dózis – szerek is segít, csökkentik a közös. Szerek három fő típusa van, és minden dolgoznak blokkoló prosztagladinnak – hormon-szerű anyagok által az eseményindító fájdalom, a gyulladás, az izomgörcsök és a láz:
 • Hagyományos szerek- ezek a szerek legnagyobb részét. Mivel a legtöbb kábítószer, általuk mellékhatások, mint a gyomor ideges és a gyomor-bél vérzés veszélyét. Mellékhatások veszélye jelentősen magasabb, ha a páciens több mint 60. A beteg nagy dózist orvosi felügyelet mellett kábítószer-köztalpat kell tenniük.
 • COX-2 gátlók- ezek is csökkenti a fájdalom és gyulladás. Azonban azokat tervezték, hogy kevesebb a gyomor és a gyomor-bél mellékhatások. Az 22004/2005-Vioxx és a Bextra vették le a piac után néhány jelentős tanulmány kimutatta, hogy Vioxx végzett fokozott a szív-és érrendszeri kockázatot, míg Bextra kiváltott súlyos bőrreakciókat. Mellékhatások is raktárkészletei a néhány egyéb COX-2-gátlók is. Az FDA kérte a címkéken, fekete dobozban, figyelmeztetések kiemelése szerek döntéshozók.
 • Szalicilátok – az aszpirin, amely az elsődleges gyógyszeres kezelés, sok orvosok és a betegek továbbra is magában foglalja. A betegek kell azok orvos konzultációra, abban az esetben, ha azok tervezett aszpirin több mint csak alkalmanként. Hosszú távon magas, adagolásra használat-ból aszpirin felelosséggel súlyos nemkívánatos mellékhatások, mint a vese problémák és a gyomor-bél vérzés jelentős kockázatot. Arthritis hatékony ellenőrzés van szükség a fájdalom és gyulladás gyakran nagy adag. Nonacetylated-szalicilát különlegesen tervezett ahhoz, hogy kevesebb mellékhatások, mint az aszpirin. Egyes orvosok nonacetylated szalicilát előírhatják, ha úgy érzik, hogy aspirin's too risky a beteg számára. Azonban a nonacetylated szalicilát nincs a vegyi anyag aszpirin van, amely védi a szív-és érrendszeri betegségek ellen. Egyes orvosok alacsony dózis aszpirin nonacetylated szalicilát együtt írják elő, a betegek, akik úgy érzik, hogy szükség van a szív-és érrendszeri védelemre.
 • Glucocorticoidok gyulladásgátló szteroidok vonatkoznak, azok a nagyon hatékony, gyulladás elleni küzdelem és a is rendkívül hasznos lehet, ha megfelelően használják. A beteg meg kell fontolnia a lehetséges nemkívánatos mellékhatások a kábítószer-köztalpat.
 • Anti-malarials, például a hydroxychloroquine és a Klorokin gyakran használják enyhe gyulladásos arthritis kezelésére.
 • Minocycline – rheumatoid arthritis antibiotikum terápia, néha használt antibiotikum. Annak a használatára nem zárult le.
 • Sulfasalazine – sok jellegek-ból gyulladásos arthritis általánosan elterjedt. Sulfasalazine sulla leszármazottja.
 • Metotrexát – blokkolja a gyorsan osztódó Sejt anyagcsere működik. Általánosan használatos gyulladásos arthritis komolyabb típusú kezelésére.
 • Azatioprin – súlyos formái gyulladásos arthritis használt. Azatioprin is blokkolja a gyorsan osztódó Sejt anyagcsere.
 • Mint gyógyszeres kezelés – egyes orvosok használhatják mint gyógyszeres kezelés bizonyos formáinak arthritis kezelni.
 • Leflunomide – rheumatoid arthritis és psoriatic arthritis kezelésére használják. Blokkolja továbbá a sejt anyagcsere. Azonban biologic terápia fokozatosan átveszi.
 • Cyclosporine – az immunosuppressant kábítószer – lehetővé teszi az immunrendszert kevésbé agresszív. Cyclosporine gyakran használják a transzplantációs betegek, úgy, hogy azok a szervek nem palántázott szerveiket elutasítja. Cyclosporine általában használt együtt Metotrexát, ízületi gyulladás betegek számára. Hatékony, bár ez a toxicitás lehet korlátozni.
Arthritis Pain Relief kiegészítésében vásárolni

Arthritis étrend és a vízfelvételben hatások

A szakértők azt mondják, hogy eszik a kiegyensúlyozott étrend létfontosságú ha arthritis. Nem, csak akkor kap fontos tápanyagoknak, akkor lesz is fenntartása vagy egészséges vízfelvételben gyorsabban érkező. Ha Ön túlsúlyos, hozzáadja extra nyomás mér-vivő terhet. Sok-sok beteg megállapította, hogy egy pár kiló tett jelentős különbség, hogy életminőségük elvesztése.

Orvosok és táplálkozási szakértők több gyakran megismertesse arthritis betegek az édes és/vagy zsíros élelmiszerek minimális – például a vörös hús, a tejszín és a sajt. Ellenőrizzük azt eszik bőség-ból gyümölcs és zöldség, valamint a teljes szemek. Omega-3 esszenciális zsírsav-tartalom az gondolat, hogy bizonyos mértékben mentesíti a arthritis tünetek. Omega-3 zsírsavak közös forrást az olajos hal, Szardínia, a hering, a pisztráng és a lazac.

Sokan hajlamosak nagy része helyezzük a lemezt. Ha a részeknek méretének csökkentése hatékonyabb elveszhetnek az tömeg. Győződjön meg arról, hogy zöldség és gyümölcs nagy része a részét alkotják a.

Arthritis Pain Relief kiegészítésében vásárolni

Living with arthritis

Bár arthritis megnehezítheti napi feladatok több és fárasztó, vannak sok technikák és terápiák, amely az összeadni, tud ad ön egy sok jobb életminőséget, egyáltalán nem terápia képest.

Fontos, hogy people with arthritis, az orvosi egészségügyi és kezelés kérhetnek-e. Bár nem gyógyítja meg a arthritis, van sok a teendő az Ön mindennapi életében annak általános hatások minimálisra csökkentése érdekében.

Május kívánság, vagy munka továbbra is van, és a megfelelő technikák és a help from foglalkozásterápiai előfordulhat, nincs ijesztő, mint először gondoltam.

Van is elvégezheti a arthritis előfordulhat, hogy a családi élet és a gyermekek emelése hatása minimális legyen. Ne feledje, hogy ott van a gyermek sokkal fontosabb, mint a rendkívül aktív szülő arthritis rendelkező személy kell. Ha a pace magad, és magas prioritásúvá lesz meglepett-on mennyi is sikerült elérni. Nyitott kapcsolatban a gyulladás a családtagokkal rendelkező – elmagyarázni, hogyan befolyásolja azt, hogy elismerik, hogy amikor vagy május szükség extra megértését és támogatását.

Arthritis Pain Relief kiegészítésében vásárolni