» » Maqui Berry: Super Hedelmät Laihtuminen

Maqui Berry: Super Hedelmät Laihtuminen

Maqui Berry: Super Hedelmät LaihtuminenTänään lähes kaikki tietävät, mustikat, karhunvatukat, acai, mustaherukoita, vadelmia ja seljanmarjoista ovat erittäin hyväksi terveydelle. Mutta harvat ovat kuulleet yksi suurin super marjoja niistä kaikki maqui berry.

Äskettäin matkusti eteläosassa Chilen Patagonia alueella, jossa koimme maqui berry, Mapuche alkuperäisasukkaat, jotka sato marja ja majesteettinen Patagonia alueella jossa maqui vuolaasti luonnossa kasvaa.

Maqui berry (Aristotelia chilensis) on voimakkaasti violetti Marja, joka kasvaa koko osissa Etelä-Chilessä. Pitkin teiden ja moottoriteiden maqui marjapensaita on helppo havaita. Ne kasvavat ympäri rinteillä, koko kentät ja metsäalueita rajoilla. Tällä hetkellä maqui ei viljellä. On yksinkertaisesti niin paljon saatavilla luonnossa, viljely on tarpeeton

Sato maqui berry kaupallisesti useimmat ihmiset ovat jotka ovat alkuperäiskansojen Chilen Mapuche-intiaanien. Kovaa soturit tunnetaan mapuchet ovat vain native ihmiset Amerikassa, jotka valtaavat uudisasukkaat ei valloitti.

Klikkaa tästä ostaa Maqui Berry kotisivut
Etelä-Chilessä matkusti Maihue, alueen koskematon lake samanniminen, jossa yhteisön Mapuche alkuperäisasukkaat sato kymmeniä tonneja wild maqui berry myytäväksi rinteillä. Näin siellä, söivät, korjattu ja oppinut merkittävä Marja, joka tekee sen tapa Yhdysvaltain markkinoilla.

Mapuche-intiaanit sato maqui berry yhä suuria määriä terveellisiä ja paranemista Marja kysyntä on kasvanut. Satokauden koko Mapuche yhteisö osoittautuu poimimaan elinvoimainen violetti marjoja. Yksi asia huomasin on se, että maqui marjat maistu.

Ne ovat makeita, täynnä makua ja jotain mielelläni syödä joka päivä. Mutta sen jälkeen tuulettamaan, maqui tuottaa todellisia terveyshyötyjä. Oppia maqui terveyshyödyt käännyimme tutkimus tohtori Juan Hancke, lääkäri, joka on omistettu vuosien intensiivisen tutkimuksen tämän super marja.

Maqui Berry: Super Hedelmät Laihtuminen

Klikkaa tästä ostaa Maqui Berry kotisivut

Mikä on Maqui marjoja

Maqui Marjat sisältävät runsaasti Antosyaanit, jotka ovat violetti erittäin korkea antioksidantti pigmentit. Erityisesti maqui Marjat sisältävät runsaasti antosyaaneja, nimeltään delphinidins, joka sisältyy myös alttoviulua, delphiniums ja Concord viinirypäleet. Mutta maqui Marja, nämä yhdisteet ovat poikkeuksellisen suuria määriä. Delphinidins osoitettava voimakas anti-inflammatorinen, joten niiden avulla voidaan vähentää erilaisia rappeuttavia sairauksia, joihin liittyy tulehdus. Nämä pigmentit estää paksusuolen syöpäsolujen kasvua.

Tulehdus on osa lähes jokaisessa rappeuttava sairaus, verisuonisairaudet, diabetes, niveltulehdus. Sairaus, joka päättyy "on" on tulehduksellinen sairaus. Antosyaanit näyttely voimakas anti-inflammatorinen, ja tehdä se sekä samoihin tarkoituksiin ilman kielteisiä vaikutuksia.

Antioksidantti yhdisteitä maqui berry auttaa veren kolesterolin hapettumista. Kolesteroli hapettuminen on tekijä kehityksessä sydän-ja verisuonitaudit, kuten sydänkohtaus, aivohalvaus ja valtimoiden kovettuminen. Säännöllinen päivittäinen saanti maqui marjoja tai marja mehu on fiksu investointi paremmin sydämen terveyteen.

Maqui Berry: Super Hedelmät Laihtuminen

Klikkaa tästä ostaa Maqui Berry kotisivut
Mielenkiintoista saanti maqui marjoja tai niiden mehu aiheuttaa merkittävästi insuliini elimistössä. Maqui näyttää itse asiassa tehdä tämän paremmin kuin mikään muu tunnettu kasvi. Mitä tämä tarkoittaa? Vievää maqui marjoja tai niiden mehu tai aterian jälkeen auttaa tukahduttamaan verensokerin, mikä ilta pois energiaa ja estää uusien rasvasolujen muodostumista. Tämän seurauksena maqui voi olla hyödyllistä tukea painonhallintaan.

Maqui osoittaa myös antibakteerinen, mikä viittaa siihen, se voi auttaa ehkäisemään sairauden vuoksi elintarvikeperäisten bakteerit.

Mapuche alkuperäisasukkaat ovat maqui marjojen syöminen ja juominen niiden mehu vuosisatojen. Ja muille kuin syntyperäisille Chile ovat tehneet niin pitkään aikaan. Jopa tilanteessa, jossa maret on kirjaimellisesti tulvinut ns super hedelmät maqui seisoo pää ja hartiat useimmat niistä hyötyvät.

Maqui Berry: Super Hedelmät Laihtuminen

Klikkaa tästä ostaa Maqui Berry kotisivut