» » Maqui Berry: Super Fruit Voor Weight Loss

Maqui Berry: Super Fruit Voor Weight Loss

Maqui Berry: Super Fruit Voor Weight LossVandaag, weet bijna iedereen dat bosbessen, bramen, zwarte krenten, acai, frambozen en vlierbessen zeer goed voor de gezondheid zijn. Maar weinigen hebben gehoord van een van de grootste super bessen van hen allen, maqui berry.

Onlangs reisde We naar het zuiden van Chili in de regio van Patagonië, waar We ervaren maqui berry, de inheemse Mapuche die de BES te oogsten, en de majestueuze Patagonië regio waar maqui overvloedig in het wild groeit.

Maqui berry (Aristotelia chilensis) is een intens paarse bes die wild in de hele delen van zuidelijk Chili groeit. Langs wegen en snelwegen zijn maqui bessenstruiken gemakkelijk te herkennen. Ze groeien over de hele hellingen, velden en aan de grenzen van beboste gebieden. Op dit punt in de tijd, wordt de maqui niet verbouwd. Er is gewoon zoveel beschikbaar in het wild, teelt is niet nodig

De mensen die allermeest naar de maqui berry commercieel verkocht oogst zijn de Mapuche-indianen, die zijn van nature voor in Chili. De Mapuche bekend als felle strijders, zijn de enige native mensen in Amerika die niet werden veroverd door kolonisten invasie.

Klik hier om te kopen Maqui Berry van officiële website
In het zuiden van Chili reisden We naar het gebied van Maihue, op de hellingen van een ongerepte meer met dezelfde naam, waar een Gemeenschap van inheemse Mapuche oogst tienduizenden tonnen wild maqui berry voor commerciële verkoop. Daar zag ik, aten, geoogst en geleerd over deze opmerkelijke BES, die zijn weg naar de Amerikaanse markt maakt.

De Mapuche oogst maqui berry in steeds grotere hoeveelheden, als de vraag naar deze voedzaam en genezing bessen is toegenomen. In oogstseizoen blijkt de hele Gemeenschap Mapuche te halen de levendige paarse bessen. Een ding die ik ontdekte is dat maqui bessen heerlijke smaak.

Zij zijn zoet, vol van smaak en iets ik zou zijn blij om te eten elke dag. Maar buiten de prachtige smaak, maqui echte gezondheidsvoordelen oplevert. Meer informatie over de gezondheidsvoordelen van maqui, draaide We het onderzoek van Dr. Juan Hancke, een arts die heeft gewijd verscheidene jaren van intensief onderzoek in deze super bes.

Maqui Berry: Super Fruit Voor Weight Loss

Klik hier om te kopen Maqui Berry van officiële website

Wat is Maqui bessen

Maqui bessen zijn zeer rijk aan anthocyanen, die paarse pigmenten met zeer hoge anti-oxidant activiteit. Specifiek, bevatten maqui bessen een hoog gehalte van anthocyanen genaamd delphinidins, die ook in altviolen, Delphinium en Concord druiven gevonden wordt. Maar in maqui berry, deze stoffen zijn gevonden in ongebruikelijk hoge hoeveelheden. De delphinidins tonen krachtige anti-inflammatoire activiteit, zodat ze helpen om het risico van een verscheidenheid van degeneratieve ziekten waarbij ontstekingen. Deze pigmenten ook remmen de groei van dikke darm kankercellen.

Ontsteking is onderdeel van vrijwel elke degeneratieve ziekte van hart-en vaatziekten, diabetes, artritis. Een ziekte die met "het is eindigt" is een ontstekingsziekte. De anthocyanen krachtige anti-inflammatoire activiteit vertonen, en doen het evenals drugs voor de zelfde doeleinden, zonder negatieve gevolgen.

De antioxidant verbindingen in maqui berry helpen voorkomen dat de oxidatie van het cholesterol in het bloed. Oxidatie van het cholesterol is een factor in de ontwikkeling van hart-en vaatziekten, waaronder hartaanval, beroerte en verharding van de slagaders. Regelmatige dagelijkse inname van maqui bessen of de bessen sap is een slimme investering in betere cardiovasculaire gezondheid.

Maqui Berry: Super Fruit Voor Weight Loss

Klik hier om te kopen Maqui Berry van officiële website
Interessant, veroorzaakt inname van maqui bessen of hun SAP een aanzienlijke stijging van insuline in het lichaam. In feite, lijkt maqui te doen dit beter dan alle andere bekende planten. Wat betekent dit? In beslag maqui bessen of hun SAP met of na de maaltijden kan helpen om te onderdrukken bloedglucose, waardoor avondje uit energie en het voorkomen van de vorming van nieuwe vetcellen. Dientengevolge, kan maqui blijken te zijn een nuttig hulpmiddel bij gewichtscontrole.

Maqui toont ook antibacteriële activiteit, die suggereert dat het helpen kan bij het voorkomen van ziekte als gevolg van foodborne bacteriën.

De inheemse Mapuche zijn maqui bessen eten en drinken hun SAP voor eeuwen. En andere niet-inheemse mensen in Chili hebben hetzelfde gedaan voor een zeer lange tijd ook. Zelfs in een omgeving waarin de maret letterlijk overspoeld met zogenaamde super vruchten wordt, staat maqui kop en schouders boven de meeste van hen in termen van voordelen.

Maqui Berry: Super Fruit Voor Weight Loss

Klik hier om te kopen Maqui Berry van officiële website