» » Maqui Berry: Super Frugt Til Vægttab

Maqui Berry: Super Frugt Til Vægttab

Maqui Berry: Super Frugt Til VægttabI dag, kender næsten alle, blåbær, brombær, solbær, acai, hindbær og hyldebær er meget godt for helbredet. Men få har hørt om en af de største super bær af dem alle, maqui berry.

For nylig rejste vi til den sydlige del af Chile, i Patagonien regionen, hvor vi oplevede maqui berry, Mapuche indfødte folk, der høst af bær og den majestætiske Patagonien regionen hvor maqui vokser voldsomt i naturen.

Maqui berry (Aristotelia chilensis) er et intenst lilla bær, der vokser vildt i hele dele af det sydlige Chile. Langs veje og motorveje er maqui bær buske nemme at få øje på. De vokser over hele bjergsiderne, hele felter, og på grænsen af skovområder. På dette tidspunkt, er maqui ikke kultiveret. Der er simpelthen så meget tilgængelig i naturen, dyrkning er unødvendige

De mennesker, der høster de fleste af maqui berry solgt kommercielt er Mapuche-indianere, der er naturligt hjemmehørende i Chile. Kendt som hård krigere, Mapuche er den eneste indfødte folk i Amerika, der ikke blev erobret af invaderende kolonister.

Klik her for at købe Maqui Berry fra officielle hjemmeside
I det sydlige Chile rejste vi til området i Maihue, på skråningerne af en uberørt sø med samme navn, hvor et samfund af indfødte Mapuchefolket høste titusindvis af tons af vilde maqui berry til kommercielle salg. Jeg så, spiste, høstet og lærte om denne bemærkelsesværdige bær, som er at gøre sin vej ind i det amerikanske marked.

Mapuchefolket høste maqui berry i stadig større mængder, som efterspørgslen efter denne nærende og healing bær er steget. I høsten viser det hele Mapuche samfund sig for at vælge de livlige lilla bær. En ting jeg har opdaget er at maqui bær smager lækkert.

De er søde, sprængfyldt med smag, og noget jeg ville være glad for at spise hver dag. Men ud over den vidunderlige smag, maqui leverer reelle sundhedsmæssige fordele. For at lære om de sundhedsmæssige fordele af maqui, vendte vi hen til forskning af Dr. Juan Hancke, en læge, der har viet flere års intensiv forskning i dette super bær.

Maqui Berry: Super Frugt Til Vægttab

Klik her for at købe Maqui Berry fra officielle hjemmeside

Hvad er Maqui bær

Maqui bær er meget rig på anthocyaniner, som er lilla pigmenter med høj antioxidant aktivitet. Specifikt, indeholder maqui bær høje niveauer af anthocyaniner kaldet delphinidins, som også findes i bratscher, delphiniums og Concord druer. Men maqui berry, disse forbindelser findes i usædvanligt højt beløb. Delphinidins vise potent anti-inflammatorisk aktivitet, så de bidrager til at mindske risikoen for en lang række degenerative sygdomme, der involverer betændelse. Disse pigmenter også hæmme væksten af tyktarmskræft celler.

Inflammation er en del af stort set alle degenerative sygdomme, hjerte-kar-sygdom til diabetes til gigt. Enhver sygdom, der slutter med "det er" er en inflammatorisk sygdom. Anthocyaniner exhibit kraftfulde anti-inflammatorisk aktivitet, og gøre det samt lægemidler til samme formål, uden negative virkninger.

Antioxidant forbindelser i maqui berry hjælpe med at forhindre oxidation af kolesterol i blodet. Oxidation af kolesterol er en faktor for udviklingen af hjerte-kar-sygdom, hjerteanfald, slagtilfælde og åreforkalkning. Normal daglig indtagelse af maqui bær eller bær saft er en smart investering i bedre hjerte-kar-sundhed.

Maqui Berry: Super Frugt Til Vægttab

Klik her for at købe Maqui Berry fra officielle hjemmeside
Interessant, medfører indtagelse af maqui bær eller deres saft en væsentlig forøgelse af insulin i kroppen. Faktisk synes maqui at gøre dette bedre end nogen andre kendte plante. Hvad betyder dette? Tidskrævende maqui bær eller deres juice med eller efter måltider kan bidrage til at undertrykke blodglukose, hvorved aften ud af energi og forhindrer dannelsen af nye fedtceller. Som følge heraf maqui kan vise sig for at være et gavnligt hjælpemiddel i vægtkontrol.

Maqui viser også antibakterielle aktivitet, hvilket tyder på, at det kan støtte i forebyggelse af sygdom på grund af fødevarebårne bakterier.

Native Mapuchefolket har spise maqui bær og drikke deres saft i århundreder. Og andre ikke-indfødte folk i Chile har gjort det samme i meget lang tid så godt. Selv i et miljø, hvor maret er bogstaveligt talt oversvømmet med såkaldte super frugter, står maqui hoved og skuldre over de fleste af dem i form af fordele.

Maqui Berry: Super Frugt Til Vægttab

Klik her for at købe Maqui Berry fra officielle hjemmeside